- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.861
173Öyle öyle avutuyurz kendimizi şaka bı yana minyon olmak daha iyi ya kibar duruyorsn
Öyle söyleme kaç boyun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
173Öyle öyle avutuyurz kendimizi şaka bı yana minyon olmak daha iyi ya kibar duruyorsn
Öyle söyleme kaç boyun
İlk 3 ay hepsi aşağıda oluyo canım 3 aydan sonra yukarı çıkıyolar, ama düşük riski olanların ekstra baya bi aşağıda oluyo. Doktor böyle bi şeyden bahsetmediyse sorun yokturBenimde ortada gozukuyor bide bana asagida gibi geldi ama doktor bisey demedi
En son kese kaç mm di, yarın 17-18 mm gibi olursa rahat duyulurYarin sabah devlete randevu aldim 6+1 olucam insallah kalp atisini da duyarim da esime daha guzel surpriz olur
Hayir herhangi bisey soylemedi insallah sorun yokturİlk 3 ay hepsi aşağıda oluyo canım 3 aydan sonra yukarı çıkıyolar, ama düşük riski olanların ekstra baya bi aşağıda oluyo. Doktor böyle bi şeyden bahsetmediyse sorun yoktur
Bana mm ile ilgili bisey demedi doktorum maalesef bilmiyorum en son ayin 2 sinde keseyi gormustumEn son kese kaç mm di, yarın 17-18 mm gibi olursa rahat duyulur
Kesin duyarsın gibi yarın canım, güzel haberlerini bekliyoruzBana mm ile ilgili bisey demedi doktorum maalesef bilmiyorum en son ayin 2 sinde keseyi gormustum
Insallah canim insallah hepimiz duyariz guzel haberler olur hep burdaKesin duyarsın gibi yarın canım, güzel haberlerini bekliyoruz
Süper canımm çok sevindimm bayağı artmışKızlar sonucum 533.1 çıktı pazartesi 185ti
Çok şükürSüper canımm çok sevindimm bayağı artmış
Süper ben de yarın gidiyorum ve aynı gündeyizYarin sabah devlete randevu aldim 6+1 olucam insallah kalp atisini da duyarim da esime daha guzel surpriz olur
Insallah guzel haberlerle geliriz mart annelerine de yazdim duyabilirsiniz ya da duyamasaniz da doktor kalp atisini gorebilir dediler biraz cihazin kalitesiyle de alakaliymisSüper ben de yarın gidiyorum ve aynı gündeyiz
Erken gittiğimi düşünüyordum ama umut oldunuz
Siz de bursadasiniz galiba oyle miSüper ben de yarın gidiyorum ve aynı gündeyiz
Erken gittiğimi düşünüyordum ama umut oldunuz
HayirKızlar bir şey sorabilir miyim
Özel hastanefe muayene sonrası 10 gün içinde kontrol hakkı var ya, mesela yarın 9.gün ve ben o kontrol hakkını kullanıcam diyelim yarın duyamadı ertesi gün gel yine dedi (10.gün oluyor) ikinci kez kontrol hakkı kullanabiliyor muyum?
Hayır canım 1 defa kullanabiliyorsunKızlar bir şey sorabilir miyim
Özel hastanefe muayene sonrası 10 gün içinde kontrol hakkı var ya, mesela yarın 9.gün ve ben o kontrol hakkını kullanıcam diyelim yarın duyamadı ertesi gün gel yine dedi (10.gün oluyor) ikinci kez kontrol hakkı kullanabiliyor muyum?
Hayır canım 1 defa kullanabiliyorsun
Bi gün sonrasına al randevu canım. Bi de cihazdan cihaza değişebilir bence. Kaliteli bi cihazsa daha bile önce duyulabilirbebeğin boyutu 17-18 mm olunca kalp atışı duyulur yazmış ya arkadaş, hesapladım yarın 15,5 oluyor benim her gün 1 mm artıyorsa demek duyamıcam yarın
Eşime diyorum ama aradaki 1 mm ne fark edecek gidelim işte yarın diye tutturuyor.Bi gün sonrasına al randevu canım. Bi de cihazdan cihaza değişebilir bence. Kaliteli bi cihazsa daha bile önce duyulabilir
EvetSiz de bursadasiniz galiba oyle mi