- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.821
Benim 16 değerle doktorum hayırlı olsun hamilesin dediBenim beta hcg 3 gün önce 400 çıkmıştı . Haftaya bakıyorum 4 haftaya denk geliyor . Sağlık o. Doktoru diyor ki gebelik var mı yok mu belli değilçok mu düşük yA değerler? Haftaya bi daha mı test yaptırsam?
TeşekkürlerBenim 16 değerle doktorum hayırlı olsun hamilesin dedigayet belli var gebelik tabiki sağlıkla ilerlesin
Yok kuzu ayıp olmaz ya nolcak ondan :)Ya şimdi aklima geldi tepside kaseler boştu herkes boşaltıp vermis hemen ayy ben direk kaseyi aldım yakarşı komşum ama ayıp mı oldu
İnşallah bir sorun yoktur tesekkürler yorumunuz içinGeç döllenmedir
Tesekkürler inşallah bir sorun yoktur evham yaptım :)Normal bence canım herkeste aynı çıkmıyo zaten. Bi de ne zaman döllenme olduğu bilinmediği için herkesin hangi değerde olur bilinmez. Ama seninki daha yeni galiba, sağlıkla büyüsün
Yok yok içinizi ferah tutun. Benim de geç döllenme ve insan evham yapıyo ister istemez ama Allah'ın izniyle hepimiz için yolunda gidecek her şeyTesekkürler inşallah bir sorun yoktur evham yaptım :)
Siz kac haftalıksınız sata göre doktorla görüştünüz mü gec döllenme oldugunu o mu söyledi çok soru sordum kusura bakma nolur canım merak ediyorum içim içimi yiyorYok yok içinizi ferah tutun. Benim de geç döllenme ve insan evham yapıyo ister istemez ama Allah'ın izniyle hepimiz için yolunda gidecek her şey
Bide kan vermeye dun sabah gittim gece cıktı sonuclar bekleyemedim uyuyakaldım gece sabah sonucu görünce telas yaptım öğleden sonra aile hekimim yanına çagırmıstı kan degerlerimi yorumlamaya ona soracagım doktorumdan da randevu almaya calıstım ama en erken 16 sına verdi randecuyuYok yok içinizi ferah tutun. Benim de geç döllenme ve insan evham yapıyo ister istemez ama Allah'ın izniyle hepimiz için yolunda gidecek her şey
Tabi sorabilirsin önemli değil :) sata göre bugün tam 6+0 ama usg de bugün 5+1 çıktı.Siz kac haftalıksınız sata göre doktorla görüştünüz mü gec döllenme oldugunu o mu söyledi çok soru sordum kusura bakma nolur canım merak ediyorum içim içimi yiyor
Ya değerlerimiz aynı hala doktora gitmeye cesaret edemiyorumİlk kanı 1 ağustosta verdim 207 ydi, ikinci kan 3 ağustos 565. Bi daha kan vermedim. Bugün keseyi gördük şükür
Zaten iki günde bir iki kat artması gerekiyo ya yarın bi daha kan ver, iki kat arttıysa endişelenme canım. Sonra hesapla ve değerler 1500 leri geçince ancak git bence doktora, direkt keseyi görmeye. Erken gitmenin bi anlamı olmuyo çünküBide kan vermeye dun sabah gittim gece cıktı sonuclar bekleyemedim uyuyakaldım gece sabah sonucu görünce telas yaptım öğleden sonra aile hekimim yanına çagırmıstı kan degerlerimi yorumlamaya ona soracagım doktorumdan da randevu almaya calıstım ama en erken 16 sına verdi randecuyu
Beni de pazartesi çağırmıştı ama ben de garanti olsun diye ancak bugün gidebildimYa değerlerimiz aynı hala doktora gitmeye cesaret edemiyorum
Cook güzel artmış, hadi gözün aydınKızlar sonucum 533.1 çıktıpazartesi 185ti
Oy çok güzel artmış maşallah canımKızlar sonucum 533.1 çıktıpazartesi 185ti
Ya vajinal muayene olmak istemediğim için gitmiyorumBeni de pazartesi çağırmıştı ama ben de garanti olsun diye ancak bugün gidebildimbence artık gidebilirsiin
Çok güzel maşallah :) keseye az kalmışKızlar sonucum 533.1 çıktıpazartesi 185ti
Ame ben vajinal olmadım, karından hemen koyduğu gibi gördü rahatlıkla. Senin de görünür :)Ya vajinal muayene olmak istemediğim için gitmiyorum
Doktoruma yazdım canım bakalım ne zaman çağıracakOy çok güzel artmış maşallah canımgeçen hafta tam ben böyleydim pazartesi 207, çarşamba 565 ti, bugün keseyi gördüm. Sen de pazartesi bile görürsün inşallah keseyi :)