- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.841
İnşallah canım keseyi de görebilirim, sonra kalp atışı derken bitmiyor telaşeÇok güzel maşallah :) keseye az kalmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım keseyi de görebilirim, sonra kalp atışı derken bitmiyor telaşeÇok güzel maşallah :) keseye az kalmış
İstemez artık keseyi görmeye çağırır canim zaten 2 gün sonra 1000 i geçer bu değerDoktoruma yazdım canım bakalım ne zaman çağıracak daha kan istemez inşallah
Çok şükür ya çok korkuyordumİstemez artık keseyi görmeye çağırır canim zaten 2 gün sonra 1000 i geçer bu değer
Gerek yok bence artık canım. Hadi hayırlısı bakalım artıkDoktoruma yazdım canım bakalım ne zaman çağıracak daha kan istemez inşallah
Ben yıllar önce oğlumun 183le 1 mayısta öğrenmişim varlığını. 12 mayısta keseyi görmüşüz. 20 mayısta kalp atışı duymuşuz. Kadınlar kulübü sağolsun eski mesajlara baktım. 20 günde kalp atışı duymuşuz.Kızlar bu arada doktorun söylediklerini söyliyim sizi de bilgilendireyim. Çoook bol su içmeliymişiz. Havalar çok sıcak, hamileliğin ilk dönemlerinde ekstra suya ihtiyaç var, rahim susuz kalıp kurursa kanama ve düşük ihtimali artar. Sürekli su iç dedi. Bol su içelim
Bir de kese 17-18 mm olduğunda kalp atışları duyuluyo, günde 1 mm kadar büyüyo dedi. Buna göre hesaplayabilirsiniz kalp atışını yaklaşık ne zaman duyabileceğinizi
ilk defa öğrenıcekse mukemmel :))Kizlar yarin esimin dogum gunu boyle bisey aldim
Ay ben de oğlumu öğrendikten tam 20 gün sonra kalp atışını duymuştum hiç unutmam tarihleri :) tabi kadınlar kulübü de unutmamak için iyi oluyo :)Ben yıllar önce oğlumun 183le 1 mayısta öğrenmişim varlığını. 12 mayısta keseyi görmüşüz. 20 mayısta kalp atışı duymuşuz. Kadınlar kulübü sağolsun eski mesajlara baktım. 20 günde kalp atışı duymuşuz.
Maalesef niyetim oyle olmasiydi fakat doktor kontrolleri oldugu icin ister istemez haberi oldu ama yinede minigimizin agzindan yazilmis bu yaziyi gorunce surpriz olur diye dusunuyorumilk defa öğrenıcekse mukemmel :))
Yaa çok romantik, çok tatlıKizlar yarin esimin dogum gunu boyle bisey aldim
Tesekkur ederim ❤Yaa çok romantik, çok tatlı
Valla sağda ya da solda gözükmüyor ortada gozukuyorNasıll yani
Hangilerini yaptırdınız?
Aa grubumuzun ilk kusması hayırlı olsun şaka bi yana inşallah çok etkilemez uzun sürmez canım6 +0
İlk yoğun bulantı ve kusma
Tarihe not :)
Ben gidene kadar görünür ins kendi doktorum da hastanesinden ayrılıyor muayenehane acicakmis biraz da onu bekliyorum ilaçlarımı yazdırmaya gidince belki evimin yakınındaki yerde muayene olurumAme ben vajinal olmadım, karından hemen koyduğu gibi gördü rahatlıkla. Senin de görünür :)
Hepimiz 6. Haftda yamulduk6 +0
İlk yoğun bulantı ve kusma
Tarihe not :)
Benimde ortada gozukuyor bide bana asagida gibi geldi ama doktor bisey demediValla sağda ya da solda gözükmüyor ortada gozukuyor
Hoş geldiin canım burayaSelam kızlaaar bende yeniyim aranıza katılmak istiyorum