- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 31
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.281
Evet öyleler hastayı ciddiye almıyorlar o yüzden gitmiyorum bende erkekler daha profesyonel oluyor maalesef bu konudaBenimde elektirigim tutmuyo kadın doktorlarla ön yargılı olmayayım dedim daha önce iki kadına gittim kadın doğum ama yok soru soramıyorsun kendi bildikleri baslarından savıyolar benim doktorum da suan erkek
Aynen bende öyle..bende 2 gün bulanti oldu..şimdi yok meselaYok ama bekliyorum sabırsızlıkla annemler daha iyi falan dio ama olsun azıcık yaşamak istiyorum
Benimde bel ağrım var adet olduğum zamanlarda ki gibi arada gelip gidiyor
Ayy benim bulanıyo 2 gündür, kahvaltıda yumurta yemeye çalışıyordum öğrendiğimden beri ama yok almıyo içim çok tiksiniyorum, muzlu yulaf lapası yiyebiliyorum ancak.Mide bulantısı başlayan var mi gerci daha erken ama belli de olmaz
4 hafta 6 gün ama daha hiç doktora gitmedim cumartesi gideceğim galiba bu yüzdende hissedemiyorum halaKaçıncı hafta sende?
Bende öyle hissediyorum yaYaa bende hiç belirti yok ciddi ciddi düşmeye başladım ne ağrı ne bulantı hamile değilmişim gibi
Demek bir tek ben diğilmişimBende bi görsem ins rahatlicam bende de belirti yok üzülüyorum goguslerim ağrıyordu onlarda gitti ☹
Çok iyi kadın doktorlar var elbet hani kesinlikle çn yargılı değilim ama işte benim elektirigim tutmadı 2 kadın dogumcu doktorlaBende erkek doktor ayarladım hiç düşünmeden , açıkcası iş tecrübesinden yöneticilerden yola çıktım erkekler daha profesyonel ve iyi yaklaşıyor kesinlikle
Sen günlerde benden öndesin..bende gitmedim..yarın randevum var4 hafta 6 gün ama daha hiç doktora gitmedim cumartesi gideceğim galiba bu yüzdende hissedemiyorum hala
Ara ara yokluyor bebelerimiz herhaldeAynen bende öyle..bende 2 gün bulanti oldu..şimdi yok mesela
Son adet tarihiniz nedir baya erken baslamisAyy benim bulanıyo 2 gündür, kahvaltıda yumurta yemeye çalışıyordum öğrendiğimden beri ama yok almıyo içim çok tiksiniyorum, muzlu yulaf lapası yiyebiliyorum ancak.
Baktım da burda çoğunun belirtisi yokmuş o zaman gayet normalizSen günlerde benden öndesin..bende gitmedim..yarın randevum var
Bende ole demin hazırladım yumurta avakado ceviz süt peynir biraz yedim dolanmaya basladı midem suan yumurtaya bakmak istemiyorum hamilelik tripleri basladıAyy benim bulanıyo 2 gündür, kahvaltıda yumurta yemeye çalışıyordum öğrendiğimden beri ama yok almıyo içim çok tiksiniyorum, muzlu yulaf lapası yiyebiliyorum ancak.
Yok yalnız değilsinDemek bir tek ben diğilmişim
26 haziran, 6+1 oldu bugünSon adet tarihiniz nedir baya erken baslamis
Siz bizden ondesiniz bizlerin de 1 haftaya başlar belirtiler hayırlısıyla26 haziran, 6+1 oldu bugün
Aynen bende ondan baktım kim nasıl geçiriyor..demek erkenmiş bulantı..yada güzel geciricez İnşa AllahBaktım da burda çoğunun belirtisi yokmuş o zaman gayet normaliz
Siz baya öndesiniz ondan başlamış belirtiler26 haziran, 6+1 oldu bugün
Benim smdiden var sana yetişince heralde içimde bişe kalmıcak26 haziran, 6+1 oldu bugün
Ya inşallah bulantıyla kalır diyorum, kusma düşüncesini bile istemiyorumBende ole demin hazırladım yumurta avakado ceviz süt peynir biraz yedim dolanmaya basladı midem suan yumurtaya bakmak istemiyorum hamilelik tripleri basladıtribe girdim sanırım
Bende ekşi mayalı ekmek kullanıyorum canım kesinlikle daha faydalı kahvaltı bir dilim aksam bir dilim yiyorumYa inşallah bulantıyla kalır diyorum, kusma düşüncesini bile istemiyorumBide ekmeği kestim ama olmuyor asla, yarın ekşi mayalı ekmek ile yine deneyeceğim yumurtayı