- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.181
Bilmiyorumki kuzum beklesekmi 1-2 saat daha yada yarın açalım mart ayındakine yazdım editörden nasıl aldınız diye illaki döner aktiftir sonucta ne diyosunuz kızlar yarıns kadar bekleyelimmiBekleyelim mi cevabı açalım mı
Kız yazdım ya
Tablo içinde sorabilsen çok makbule geçer
Ahahahah kuzum sagol ya selam diyince kalınca koptuk burda ztnKız yazdım yaufak bebeğim var benim onla ilgileniyordum hemen dönemedim o yüzden
Bişey sorucam bu etiket yapıldıktan sonra mesaj mı geliyor grup yöneticisi diye bilgilendirme yapılıyor değil mi ?Kız yazdım yaufak bebeğim var benim onla ilgileniyordum hemen dönemedim o yüzden
Dedikodunu yaparken yakalandıkKız yazdım yaufak bebeğim var benim onla ilgileniyordum hemen dönemedim o yüzden
O konuda ben de yardımcı olurum yönetime gelen arkadas mesajla takildigi yerleri sorabilirTablo içinde sorabilsen çok makbule geçer
Enfeksiyon riski oldugu için havuz önermedi kuzum
Kızlar ilk kez sizden duydum iyi ki duymuşum gitmeyi planlıyordum yoksa teşekkürlerHavuz enfeksiyon açısından sıkıntı
Dedikodunu yaparken yakalandık
Ya whtsap alışkanlığı işteAhahahah kuzum sagol ya selam diyince kalınca koptuk burda ztnoy oyyy bebeğinle ilgilen masallah bizlerde insallah kucaklarımıza alırız teşekkür ederiz tekrardan canım
Ne demek kuzum o yüzden diyorum doktordan çıkınca mutlaka bilgilerimizi paylaşalımKızlar ilk kez sizden duydum iyi ki duymuşum gitmeyi planlıyordum yoksa teşekkürler
Yazıyor özelligi gelseydi böyle olmazdıYa whtsap alışkanlığı işteselam yazdıktan sonra geri kalanini yazıyordum da azcık sabirsiz çıktınız kız iki mesajım arasında sadece 3 dakika var aslında
Kızlar demeyin öyle lütfenHelal kızlar başaracaksınızH Hemsiree2e S sultansultan90
Mart anneleri kurucu ana kraliçesinden de Allah razı olsunRheaa
Olay ne ara bana geldi ya