- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.201
Evet canım suan sizin taraf daha tecrübeli oldu biz daha nereye düştüğümüzü bilmiyoruzKızlar demeyin öyle lütfenbirbirimize destek olmak için burdayız, sohbete muhabbete akliniza takilan sorular varsa sormaya bizim tarafa da bekleriz
Kaynattık seni aradaOlay ne ara bana geldi yaneyse ben anladım durumu yapacağım ama önce sanırım yönetici yapmaları gerekiyor
Verdiği ilac gebeler için uygun değildi o yüzden baka bir doktora başvuracağımD vitamini gebelikte kullanılıyor aksine d vitamini düşüklüğünun bir çok zararı var
Yaş 29 sat 7 temmuz şehir muğla 1. Çocuk ilk kilo 94 şimdiden hayırlı olsun beni de ekleyin lütfenMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
�
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET
TARİHİŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO İLK
KESE
GÖRMEİLK
KALP
ATIŞI
CİNSİYETİGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ H Hemsiree2e 28 1 Temmuz Çanakkale 1 82
Kalp atışı duydun mu sen canm aynı gidiyor galiba hamileliğimizNe demek kuzum o yüzden diyorum doktordan çıkınca mutlaka bilgilerimizi paylaşalım
Yas 26Kıslar yazanları ekliyorum
Yaş 30Kıslar yazanları ekliyorum
30Kıslar yazanları ekliyorum
Yaş 30Kıslar yazanları ekliyorum
Cmtsi keseyi gördüm canım 10 gün içince gel ddi ben garanti olsun diye 20 sine randevu aldım sen ne zamanKalp atışı duydun mu sen canm aynı gidiyor galiba hamileliğimiz
Günaydın canımKıslar yazanları ekliyorum
Ayy hadi hayırlısı olsunKıslar yazanları ekliyorum