- 16 Haziran 2020
- 4.296
- 9.589
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.161
Editör u etiketledim ama cok da bakmadıKuzum bende denedim ama editörün sayfayı bize vermesi lazım biz açmadıgımız için topiği yapamıyoruz
İlk mesajı yazan kimse o mesajı duzelltten kopyala yapıştır yapabilir öyleyseYa tabloda bişey yok zaten kopyala yağıştır buradaki kişilerin bilgilerini gir bu kadar ama mesajı başa nasıl alıcam sıkıntı orda
Aynen mesajı başa almamız gerekiyor orda sabitlenmesi lazımYa tabloda bişey yok zaten kopyala yağıştır buradaki kişilerin bilgilerini gir bu kadar ama mesajı başa nasıl alıcam sıkıntı orda
Evet öyle yapalımKızlar aklıma plan geldiH Hemsiree2e Rprnn cok cogalmadan yeni topic kendimiz mi açsak ne diyosunuz
Valla açabiliriz benzeşe mantıklı kim açacak pekiKızlar aklıma plan geldiH Hemsiree2e Rprnn cok cogalmadan yeni topic kendimiz mi açsak ne diyosunuz
Hadi bence sen yapıcaksın bu işiiYa tabloda bişey yok zaten kopyala yağıştır buradaki kişilerin bilgilerini gir bu kadar ama mesajı başa nasıl alıcam sıkıntı orda
Bencede daha iyi olurKızlar aklıma plan geldiH Hemsiree2e Rprnn cok cogalmadan yeni topic kendimiz mi açsak ne diyosunuz
Yok hamile değilsiniz çok stres yaptınız yada kullandığınız bir ilaç birşey etkiledi gebelik olsa ultasondan önce kanda kesin çıkarGeçen ay reglim az geldi ama uzun sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bu yüzden ilişkiden 24 gün sonra kan testi verdim negatif çıktı daha sonra kan tahlilinden sonra kasık ağrılarım akıntılarım baş dönmem mide bulantım oldu ilişkiden 50 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı doktor karından ultrasonla bakıp gebelik görünmüyor dedi ama ben bu ay regl olamadım yaklaşık 20 gün geçti reglim şuan adet söktürücü duphaston kullanıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı anksiyete krizi geçiriyorum 2 aydır nolur yardım edin
Harika haber buKuzum ben dün keseyi gördüm cok şükür karından gösterdi minnak10 gün içinde kalp atısı ddi bende ayın 20 sine randevu aldım
Bu kadar gecikmeden sonra kan tahlilinde mutlaka çıkardı. Stres yapmayın, gelmesini daha çok engellersinizGeçen ay reglim az geldi ama uzun sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bu yüzden ilişkiden 24 gün sonra kan testi verdim negatif çıktı daha sonra kan tahlilinden sonra kasık ağrılarım akıntılarım baş dönmem mide bulantım oldu ilişkiden 50 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı doktor karından ultrasonla bakıp gebelik görünmüyor dedi ama ben bu ay regl olamadım yaklaşık 20 gün geçti reglim şuan adet söktürücü duphaston kullanıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı anksiyete krizi geçiriyorum 2 aydır nolur yardım edin
Açarım sıkıntı değil canımda inşallah yapabilirim ben daha önce hiç konu açamadım
Sol üst köşeye gel forum diyor oraya tıkla yeni konu aç de canımAçarım sıkıntı değil canımda inşallah yapabilirim ben daha önce hiç konu açamadım
Konuyu açmak basit aslında tablo zor sankiAçarım sıkıntı değil canımda inşallah yapabilirim ben daha önce hiç konu açamadım
Aynı bu isim olsun 2023 nişan anneleriKonu etiketi falan diyor bide ismi ne olsun
2023 NİSAN AYI ANNELER GRUBU GÜNCELKonu etiketi falan diyor bide ismi ne olsun
Bekleyelim mi cevabı açalım mıMart ayındaki anneler grubundaki kıza yazdım editörden nasıl aldınız diye bakalım ne dicek