- 12 Haziran 2019
- 19
- 24
-
- Konu Sahibi Papatya0593
Güzel haberlerini bekliyoruz yarın canım, hepimiz için sağlıkla ilerleyen bir süreç olsun inşallahMerhaba kızlar, 2 haftadır sessiz sessiz takip ediyorum yazılanları, hadi bir cesaret ben de katılayım dedim aranıza. Geçen perşembe doktora gittim 4+4 iken rahim içi kalınlaşmış dedi yarın tekrar gideceğiz umarım keseciğimiz görünür, 5+6 oluyoruz yarın . Bu hafta başından beri de inanılmaz keyifsiz uyanıyorum, zaten enerjisiz bir insanım resmen içim çekildi.
İnşallah hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler de minişlerimizi alırız kucaklarımıza
İnşallah canım haberdar et beni merak ettim değerlerimiz aynıymışYükselmesi iyi bisey bende pazartesi verdim 168 bu akşam yine vercem ins benimki de yükselmiştir:)
Evet canim , son adet tarihim ilk gün 30 haziranMasallah karindan usg ile mi göründü son adet tarihin ne cnm
Canimm bizde ben YAY eşim ASLAN bebiş KOÇKızlarrrrr bebişlerimiz allah nasip ederse KOÇ burcu doğacaklarsizlerin eşlerinizin burçları ne ben boğa eşim aslan minik de koç olursa 3 lideri tamamlıcaz
Bugün 5+1 dim canim ama 5+5 gibi dedi keseyeGözünaydın canım çok sevindim kaç haftalıktın tam canım
Çok sevindim bitanem benim maşallahKizlar ben doktora gittim, normal ultrason muayenesiyle keseyi gördü, bi sıkıntı yok dedi, haftaya kalp atışını duymak için çağırdı , folik asit verdi
Teşekkür ederim, aktif FolicUs diye bise yazmış ama içeriği hiç hoşuma gitmedi , hacım artırıcı, topaklanmayi önleyici fln var, siz hangilerini kullanıyorsunuz, ben aslında bu takviyeler cok gerekli mi onuda sorguluyorum ya, ben inofolic combi kullanmıştım oda aşırı sivilce yapmıştı söyledim gene de yazdi, icmelisin dedi.Yaaaa cok şükür canım benimhangisini yazdı folik asit olarak
Tamam cnm :)İnşallah canım haberdar et beni merak ettim değerlerimiz aynıymış
Masallah cnm ins sağlıkla kucağımıza alirizEvet canim , son adet tarihim ilk gün 30 haziran
Kuzum ben mfk kullanıyordum fodega ürününü bitirdim işte mfkyla hamile kaldım yarın da doktora gidicem bakalım ne yazıcak bana daTeşekkür ederim, aktif FolicUs diye bise yazmış ama içeriği hiç hoşuma gitmedi , hacım artırıcı, topaklanmayi önleyici fln var, siz hangilerini kullanıyorsunuz, ben aslında bu takviyeler cok gerekli mi onuda sorguluyorum ya, ben inofolic combi kullanmıştım oda aşırı sivilce yapmıştı söyledim gene de yazdi, icmelisin dedi.
Bende bi ara takip ettim o doktoru ama sonrasında işte iştah ilacı yok sigara bıraktırma kilo verdirme ürünleri çıkarınca takibi bıraktım, yani o konularda ne uzmanlığı var ki , isi ticarete döktü parayı buldu diye düşündüm açıkçası ama sen fayda gördüysen ne mutlu , zaten cok fayda gorende var ki bu kadar populer olduKuzum ben mfk kullanıyordum fodega ürününü bitirdim işte mfkyla hamile kaldım yarın da doktora gidicem bakalım ne yazıcak bana da
Çok yakınmışız benim de 29 HaziranEvet canim , son adet tarihim ilk gün 30 haziran
Ay benim deeÇok yakınmışız benim de 29 Haziran
Evet canım ben 3 çatlatma iğnesi denemiştim klomen letu femara hepsini kullandım sorun olmadığı halde kalamadım mfk ürünlerini kullandıktan sonra hamilelik oldu diğer ürünlerini bilmem ama eşlere kullandırdıgı gebelik paketi gerçekten işe yarıyorBende bi ara takip ettim o doktoru ama sonrasında işte iştah ilacı yok sigara bıraktırma kilo verdirme ürünleri çıkarınca takibi bıraktım, yani o konularda ne uzmanlığı var ki , isi ticarete döktü parayı buldu diye düşündüm açıkçası ama sen fayda gördüysen ne mutlu , zaten cok fayda gorende var ki bu kadar populer oldu
Sizin ikinci bebeğiniz olacak sanırım sağlıkla gelsin inşallahAy benim dee
Evet canım benim 2.bebeğim olacak nasipse. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımSizin ikinci bebeğiniz olacak sanırım sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar acaba liste yapacak biri var mı ki?
Gerçi henüz çok erken amagelecek haftadan itibaren kalp atışları duyanlarımız olacaktır
ne güzelÇok yakınmışız benim de 29 Haziran
6+1 de çağırdı doktorum ama inşallah erken değildirne güzelkalp atışı ne zaman dediler