- Konu Sahibi Papatya0593
- #4.341
H Hemsiree2e alıyor. Ben de yazayım hattaGruba dahil olmak için bilgilerimizi kim alıyor
Sat: 5 Temmuz
1. Çocuk olacak inşallah
Kilo: 67
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
H Hemsiree2e alıyor. Ben de yazayım hattaGruba dahil olmak için bilgilerimizi kim alıyor
Bende yazayımH Hemsiree2e alıyor. Ben de yazayım hatta
1. Çocuk olacak inşallah
H Hemsiree2e alıyor. Ben de yazayım hatta
1. Çocuk olacak inşallah
Günaydınlar
8. Haftayı bitirmek üzere olup mide bulantısı olmayan var mı
Bendede oluyor bazen sabahlar..bazen akşam..ama geçiyor kendi kendine..içme benceBu sabah dehşet bir baş ağrımda var
Üstelik gün içerisinde aktif olmam gerekiyor
Acaba parol içsem zararı olur mu
Kafamı kaldıramıyorum
Kız benide ağlatdın..İn şa Allah bizlerde duyarız kuzumKızlar çıktım doktordan ayy şükürler olsun gayet iyiyiz kalp atıslarını duyduk allah ım nasıl bir duygu eşim agladı bende panik atak var benim kalp yerinden cıkcak doktor ddi bebekten cok suan senin kalp atıslarını duyuyorum dedi bu da minnosun resmi karından baktı ramzi teorisine bakın 3. Kare 7 eylülde bidaha cagırdı ense kemik omurgalarına bakalım dedi tekrar idrar testi verdim bide kan verdim gene baska değerlerede bakıcam ddi
Şükürler olsun kuzum sende duycaksın valla baktım eşim pıt pıt siliyorKız benide ağlatdın..İn şa Allah bizlerde duyarız kuzum
Keseyi görerken benimki ağlamıştıAy İn şa Allah en azından rahatlıyor insanŞükürler olsun kuzum sende duycaksın valla baktım eşim pıt pıt siliyor
Oyy ne kadar tatlı duruyor orda maşallah canım darısı başımızaKızlar çıktım doktordan ayy şükürler olsun gayet iyiyiz kalp atıslarını duyduk allah ım nasıl bir duygu eşim agladı bende panik atak var benim kalp yerinden cıkcak doktor ddi bebekten cok suan senin kalp atıslarını duyuyorum dedi bu da minnosun resmi karından baktı ramzi teorisine bakın 3. Kare 7 eylülde bidaha cagırdı ense kemik omurgalarına bakalım dedi tekrar idrar testi verdim bide kan verdim gene baska değerlerede bakıcam ddi
Amin kuzum benim insallah pıt pıt duycaksın sende ne zaman gidicen kuzumOyy ne kadar tatlı duruyor orda maşallah canım darısı başımıza
25inde randevum canım 7+1 oluyorum o zamanAmin kuzum benim insallah pıt pıt duycaksın sende ne zaman gidicen kuzum
Kapanmasın emin ol çok kötü. Bende senin haftandayken hiç bulantım yok diye korkuyordum sonra bı başladı mahvetti beni 6+5 ye başladı halada devamBenim iştahım niye kapanmıyor ya keşke benimkide kapansaaa iştahlı hamiş var mı aramızda
Maşallah çok sevindim adına resimleri görünce gözlerim doldu be benim benim bebem de şimdi bu kadarKızlar çıktım doktordan ayy şükürler olsun gayet iyiyiz kalp atıslarını duyduk allah ım nasıl bir duygu eşim agladı bende panik atak var benim kalp yerinden cıkcak doktor ddi bebekten cok suan senin kalp atıslarını duyuyorum dedi bu da minnosun resmi karından baktı ramzi teorisine bakın 3. Kare 7 eylülde bidaha cagırdı ense kemik omurgalarına bakalım dedi tekrar idrar testi verdim bide kan verdim gene baska değerlerede bakıcam ddi
Evet yaaa senle aynıyız bide satlarımız kuzum rabbim saglıklı ilerlemeyi nasp etsin hepimizeMaşallah çok sevindim adına resimleri görünce gözlerim doldu be benim benim bebem de şimdi bu kadar
Ayy az kalmıs seninde heycanlı ya cok değişikmiş25inde randevum canım 7+1 oluyorum o zaman
Ayy bulantidan bende çok korkuyorum ya, 6+3 oldum bugün şimdilik birşey yok da bakalımKapanmasın emin ol çok kötü. Bende senin haftandayken hiç bulantım yok diye korkuyordum sonra bı başladı mahvetti beni 6+5 ye başladı halada devam
Bundan sonra cok hızlı buyuyecek bi daha gittiğinde sasiracaksinAyy az kalmıs seninde heycanlı ya cok değişikmiş