- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #4.261
Sağ ol canım, ay rahatladım biraz şükürgözünaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım, ay rahatladım biraz şükürgözünaydın canım
Ne güzel canım MaşallahKızlarr kalp atışını duydum geldim çok şüküürr kendi doktoruma randevum 2 eylülde, kayp atışı için bugün yakınımda bi doktora gittim karından gayet net duyduk 6+2 çıktım usg de, bebiş 3.67 mm
Oyy kuzum masallah şükürler olsun benimde yarın randevum heycanlıyımKızlarr kalp atışını duydum geldim çok şüküürr kendi doktoruma randevum 2 eylülde, kayp atışı için bugün yakınımda bi doktora gittim karından gayet net duyduk 6+2 çıktım usg de, bebiş 3.67 mm
Ben ztn normal dede sık cıkarım geceleri hep kalkardım şimdi 3 kere kalkıyorum doğuma dogru hiç cıkmam heraldeBende de sık idrara çıkma başladı 2-3 gündür. Gece bile kalkıyorum normalde hiç kalkmazdım
Yarın da senden alıcaz güzel haberi kuzumİ
Oyy kuzum masallah şükürler olsun benimde yarın randevum heycanlıyım
İşte bu benBen ztn normal dede sık cıkarım geceleri hep kalkardım şimdi 3 kere kalkıyorum doğuma dogru hiç cıkmam heralde
yaaa ne güzel senin sadece göbüşün çıkarBen de 56 kilo ile hamile kaldım. Boyum 1.68. Biraz da bilinçli zayıf olmak istedim. Hamile kalma planım olduğu için. Bir de üstüne stres vardı iştahım kesikti. O yüzden benim için ideal bi kiloyla gebeliğim başladı. Umarım bundan sonra da az kilo alırım.
Canım hep hamurlu şeyler istiyor bu aralar ama bakalım. Mantı ve ekmeği bir arada yiyebilirim mesela. Öyle garip istekler.
İ
Oyy kuzum masallah şükürler olsun benimde yarın randevum heycanlıyım
Yok canım kilon normal yaniKizlzr ya bende 1.61 boy kilo 61 kilolu mu hamile kaldım acaba tup bebek doktorum bisey demedi ama simdi stres oldum riskli gebeyim kilo sıkıntı benim için
Bende aynıyım senle bende 160 a 60Kizlzr ya bende 1.61 boy kilo 61 kilolu mu hamile kaldım acaba tup bebek doktorum bisey demedi ama simdi stres oldum riskli gebeyim kilo sıkıntı benim için
Karindan görebildinmi cnm bebegiBende aynıyım senle bende 160 a 60
Aynıyız canım bende 5+5im pazartesi kalp atışı ve kan vermek için gidicem Mevlam sevinen kullarından olmayı nasip etsin inşallahkızlarr sat 10 temmuz çarşamba günü doktora gitmiştim minnacık kese göründü karından. salı gününe randevu verdi tam keseyi görebilmek için. 12 ağustosta son bhcg 360 tı bugün baktırdım 6100 çıktı 5+5 görünüyorum sata göre. inşallah sağ salim keseyi gördüğümde kalp atışı da duyarım salı günü 6+2 olacağım çok heyecanlıyım Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Maşallah çok güzel vermişsiniz. Siz Bi de tecrübelisiniz geri verebildiğinizi daha önce görmüşsünüz kiloyu falan hiç dert etmeyin doğumdan sonra da kilo vermek için Bi başlık altında toplanırızİnşAllah veririz ben bi önceki doğumum da 76 kilo ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim doğum yapalı 2 sene oluyor en son 63 64 ü görmüştüm yaklaşık 20 kilo geri vermiştim inşAllah yine öyle olur
Evet canım benim kese 4+5 ken karından gördük yarın kalp için gidicemKarindan görebildinmi cnm bebegi
Benimde perşembe günü randevum ins bende görürüm sagliklaEvet canım benim kese 4+5 ken karından gördük yarın kalp için gidicem
Aaa ne kadar güzel amin inşallah hepimize canımmAynıyız canım bende 5+5im pazartesi kalp atışı ve kan vermek için gidicem Mevlam sevinen kullarından olmayı nasip etsin inşallah
Göreceksin tabikide kuzucum minnoslar saglıkla gelicek allah ın izniyleBenimde perşembe günü randevum ins bende görürüm saglikla
İnşallah canımGöreceksin tabikide kuzucum minnoslar saglıkla gelicek allah ın izniyle