- 16 Haziran 2020
- 4.281
- 9.583
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #42.401
Sessizliğe gömüldükHuuhuuuuuu
Öyle gerçekten kimseler uğramaz olduSessizliğe gömüldük
İyiyiz elhamdulillahÖyle gerçekten kimseler uğramaz oldunasılsın canım oğluş nasıl
Kolaylıklar diliyorum Canm sana hem çalışıp hem ev, çocuk yorgunluğu çok olur şimdi.İyiyiz elhamdulillahsınav haftası geldi, Cumhuriyet Bayramı derken yoğunuz bu aralar canım. Senin güzellik nasıl?
Maşallah canım büyüdülerKolaylıklar diliyorum Canm sana hem çalışıp hem ev, çocuk yorgunluğu çok olur şimdi.
Biz İyiyiZ şükür. Kızımla da yorgun, güzel, kızmalı, oynamali geçinip gidiyoruz işte. Geçen gidip aşılarını yaptırdım boy kilo bakıldı. Üstte ve altta azı dişleri gösteriyor kendini diğer dişleri hiç bilmezdim bile bunlar biraz zorluyor bizi
Çocuklar yüksek uçmayı seviyor herhalde Bizimki de inmez yükseklerden jsjsjsjs komodin, koltukz TV ünitesi ne bulsa yükleniyorMaşallah canım büyüdülerbizim de çok şükür dört azı patlak vermiş ama uzamaları çoook uzun sürüyor
Aslında yorgunluk değil de oğlanla ne yapacağını bilememek yoruyor, koltuk tepelerinden inip düzgün oyun oynadığımız yokkihep atmalı vurmalı bir şeyler oynuyoruz
Benim kızım gece beslenmesine mamayla devam ediyor, gece 3 kere yiyor ve uykuları çok kötü.Bir de kızlar sütten ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuz?
Yaklaşık 2 ay olacak sütten kestim gece uykuları o kadar düzene girdi ki uyansa bile dakikasnda dalıyor gene. Belki sizde gece beslenmesini keserseniz düzene girer uykuları uyanma sıklığı gün gün azalır deliksiz uyumaya başlar.Benim kızım gece beslenmesine mamayla devam ediyor, gece 3 kere yiyor ve uykuları çok kötü.
Ben de kesmeyi düşünüyorum ama gün içi beslenmeleri de bence yeterli değil oyüzden biraz daha devam edeyim diyorum.
Sizin bebişlerin kilosu nasıl? Bizimki 10.700, kilo alımı bir yaşından beri çok az ilerliyor.
Bu arada gece uyaniyorlar mi bebişler?
Açıkçası ben artık gece uyuyup sabah kalkmasını istiyorum ama imkansız. Defalarca kalkıyor, ayakta sallanmak istiyor.
Çok şükür canım ilk 3 ay zor geçti (bulantı, kusma vs) ama şimdi rahata ermeye başladım çok şükür. Yine de 19 aylık bir afacana enerji yetirebilmek hamileyken hiç kolay değil
Kız ayda 500 gr yılda 6 kg demek o hemşire acayip abartmış. 1 yaşından itibaren yılda ortalama 2 kg alması normal diye biliyorum ben. 12 aydan itibaren 1 kg almış benim oğlan şu an 19 aylık.Yaklaşık 2 ay olacak sütten kestim gece uykuları o kadar düzene girdi ki uyansa bile dakikasnda dalıyor gene. Belki sizde gece beslenmesini keserseniz düzene girer uykuları uyanma sıklığı gün gün azalır deliksiz uyumaya başlar.
Benim kızda boy 82 kilo 10.300 g olmuş kilosu normale göre iyi dedi ama aynı şekilde 1 yaşından beri hiç almamış neredeyse.
Hemşire, ayda 500 Gr almalı dedi. Bana biraz saçma geldi dediği ama hiç almamış olması da normal hareketli yürüyor oynuyor gibi şeyler söyledi.
Evet bana da abarti geldi ilk 12 ayında ayda 500 Gr alması gerek 1 yaşından sonra kilo alımı daha farklı olmalı 2 kilo kulağa normal geliyor bak :)) her ay 500 alsa ne hale gelir çocuklar diye bi düşünür insanÇok şükür canım ilk 3 ay zor geçti (bulantı, kusma vs) ama şimdi rahata ermeye başladım çok şükür. Yine de 19 aylık bir afacana enerji yetirebilmek hamileyken hiç kolay değilSen ve oğluşun nasılsınız?
Kız ayda 500 gr yılda 6 kg demek o hemşire acayip abartmış. 1 yaşından itibaren yılda ortalama 2 kg alması normal diye biliyorum ben. 12 aydan itibaren 1 kg almış benim oğlan şu an 19 aylık.
Canım hamile arkadaşları korkutmak istemiyorum dermişim
Canım tek çare gece beslenmesini bitirmen , aşırı uyanan bi oğlum vardı sütten kestim gece beslenmesini bitirdim hemen düzene girdi gece sıkıntısı yoksa 1-2 kere uyanıyor suyunu içip yada yat oğlum yanındayız demekle uyuyor, kilomuz 11.5 ama 11 ayda zaten 10.5 kiloyduk yani neredeyse 8 ayda 1 kilo aldı ama beslenmesi iyi olduğu için takılmıyorum bence hareketlendikten sonra kilo alımı çok yavaşlıyor ve çocuğum iyi yiyen bir çocuktu hep son zamanlarda yemek seçmesi arttı amaBenim kızım gece beslenmesine mamayla devam ediyor, gece 3 kere yiyor ve uykuları çok kötü.
Ben de kesmeyi düşünüyorum ama gün içi beslenmeleri de bence yeterli değil oyüzden biraz daha devam edeyim diyorum.
Sizin bebişlerin kilosu nasıl? Bizimki 10.700, kilo alımı bir yaşından beri çok az ilerliyor.
Açıkçası ben artık gece uyuyup sabah kalkmasını istiyorum ama imkansız. Defalarca kalkıyor, ayakta sallanmak istiyor.
O kadar mı diyorsun yaa anlat anlat da canım başımıza ne geleceğini bilelimCanım hamile arkadaşları korkutmak istemiyorum dermişim
Gece kalkip 3 kez mama mi iciyor yani cok zor olur öyle ya ben 4 aylikken bile 1 kere kalkiodum. Mama da tok tutar aslinda. Doktor gece beslersen sabah acikmaz demisti. Bizde 10 kilo civarındayiz bende mamayi kesmeye ugrasiyorum. Gece hic kalkmiyor. Gunde 3 kez ver dedi doktor kilosuda az dedi.Benim kızım gece beslenmesine mamayla devam ediyor, gece 3 kere yiyor ve uykuları çok kötü.
Kiz benim adetim gecikti normalde cok duzenlidir. Ama gecen ay erken adet olmustum nedense stresten diye dusunmustum. Hamile olamam demi sonucta 1 kere adet gordum yaniO kadar mı diyorsun yaa anlat anlat da canım başımıza ne geleceğini bilelim
Canım doğumdam sonra yeni adet görmeye başladıysan ilk aylarda düzensizlikler olabiliyor belki ondan olabilir. Kaç gün geçti?Kiz benim adetim gecikti normalde cok duzenlidir. Ama gecen ay erken adet olmustum nedense stresten diye dusunmustum. Hamile olamam demi sonucta 1 kere adet gordum yani
4 gün gecikti. Ben dogumdan sonra hemen basladim adet olmaya ya:)Canım doğumdam sonra yeni adet görmeye başladıysan ilk aylarda düzensizlikler olabiliyor belki ondan olabilir. Kaç gün geçti?