- 5 Ocak 2017
- 1.389
- 1.029
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #42.361
Yanındakinin hamilelikleri arasında kaç yıl fark vardı biliyormusun? onu konusu geçti mi?canım sezeryani tatmadım ama normal o an gerçekten zor ama sonrası gerçekten alttan dikişin olsa bile hızla toparlıyorsun, yani o an neden yaptım deyip sonra iyi ki diyorsun bak şuan gene öyleyim kendi başıma her işimi hallediyorum dikişlerim daha alınmadı bile duşumu WC mi , dediğin gibi bi genişlik de yaşamadım ilkte bunda ne olur bilmiyorum , ssvd de iyi bir doktor lazım benim doktorumda normal doğum yanlısı yaptırıyordu ben doğum yaparken de yanda bir tane ssvd doğum yaptı, hayırlısı hakkında istediğin zamanda nasip olsun
Normal doğumu asla kötülemem en büyük avantajı bebek çıktığı an bitiyor bütün acı eziyet, darlık genişlik yani evet genisleme oluyor da öyle aşırı değil hatta ben şuan bile ilişki esnasında zorlanirim doğum öncesi gibi. belki 3. 4. Dogum da genişleme çok fark eder ama sorsan doğum anı zor mu çok zor. Sezeryan olmadım ama sezeryan olanları gördüm onlar bence normal doğum yapanlara kıyasla daha çok acı çekiyor evet bebek çıkisi kolay ama sonrası çok meşakkatli oluyor.Sezaryen olan sezaryeni,normal doğum yapan normal doğumu kötülüyor.Aksini diyenler de çok.Hangine inanalım?
Ben normal doğum isteyip mecburi sezaryen olanlardanım.2-cini normal doğum isterim,ama riskli diye biliyorum.Hem iki doğum arasında uzun zaman olunca risk azalıyor sanırım.Çok ara vermek istemiyorum 3-4 yaş farkları olsun.Normal doğumdan sonra bazılarında vajinanın eskisi kadar dar olmadığını da duydum.Bu yüzden normal doğum yapıp pişman olmak da istemem.Burada normal doğum yapan çok,sizin fikirlerinizi de öğrenmek isterim.
Benim doğum hikayem çok pozitif o nedenle eğer bir engel yoksa sonuna kadar normal doğum tabii ki. İki normal doğum yapmış birisi olarak asla genişlik durumu yaşamadım.Sezaryen olan sezaryeni,normal doğum yapan normal doğumu kötülüyor.Aksini diyenler de çok.Hangine inanalım?
Ben normal doğum isteyip mecburi sezaryen olanlardanım.2-cini normal doğum isterim,ama riskli diye biliyorum.Hem iki doğum arasında uzun zaman olunca risk azalıyor sanırım.Çok ara vermek istemiyorum 3-4 yaş farkları olsun.Normal doğumdan sonra bazılarında vajinanın eskisi kadar dar olmadığını da duydum.Bu yüzden normal doğum yapıp pişman olmak da istemem.Burada normal doğum yapan çok,sizin fikirlerinizi de öğrenmek isterim.
Maalesef canımYanındakinin hamilelikleri arasında kaç yıl fark vardı biliyormusun? onu konusu geçti mi?
Ben sütten kesmedim ama benimki de dört kez yapıyor canım. Bazen beşBen kızı sütten kestim yemesi de fena değil ama dikkat ediyorum da kestiğimden beri günde en az 4 kez büyük tuvaletini yapıyor. Yani önceden de öyleydi de şimdi mi ilgimi çekiyor diyorum ama Yok sütten kestikten sonra oldu yani normal midir acaba sizin bebeler günde kaç bez değişiyor.
Ayy Allah razı olsun kaç gündür hep aklımdaydi bu konuBen sütten kesmedim ama benimki de dört kez yapıyor canım. Bazen beş
Bence çok yapıyorlarAyy Allah razı olsun kaç gündür hep aklımdaydi bu konunormal öyleyse yapsın istediği kadar
BencedeBence çok yapıyorlar
Zaten beni düşündüren de o, kilo olarak iyi olsa da vitamin açısından faydalanıyorlardır umarımBencede
Ama hemen yapıyorlar ya o yüzden de kilo almıyorlar bence
Bence faydalanır ya bilmiyorum ki sağlık ocağına gidince unutmaz isem bi sorcam bakalım ne diyor doktor.Zaten beni düşündüren de o, kilo olarak iyi olsa da vitamin açısından faydalanıyorlardır umarım
Ben de çok uzun zamandır doktora gitmiyorum, bakalım ne zaman sorabilirsem artık.Bence faydalanır ya bilmiyorum ki sağlık ocağına gidince unutmaz isem bi sorcam bakalım ne diyor doktor.
Bu ay sizin 18 ay aşısı yok muBen de çok uzun zamandır doktora gitmiyorum, bakalım ne zaman sorabilirsem artık.
Aşı aile hekimliğinde oluyor, doktora gitmiyoruz ki canım.Bu ay sizin 18 ay aşısı yok mu
Ben sağlık ocağı dedim ya sende onu kastediyorsun sandımAşı aile hekimliğinde oluyor, doktora gitmiyoruz ki canım.
Bizim aile hekimimiz çok iyi çok bilgiliydi fakat tayin aldı gitti. Onun bilgilerine güveniyordum, şimdi yerine kim geldi nasıl biri bilemiyorum. İşim düşmedikçe gitmiyorumBen sağlık ocağı dedim ya sende onu kastediyorsun sandımbizde hiç doktora gitmiyoruz bi sağlık ocağı aşıdan aşıya
Kötü olmuş ya inşallah iyisi denk gelir tekrar.Bizim aile hekimimiz çok iyi çok bilgiliydi fakat tayin aldı gitti. Onun bilgilerine güveniyordum, şimdi yerine kim geldi nasıl biri bilemiyorum. İşim düşmedikçe gitmiyorum
Valla bizim şansımıza hep çok iyi doktorlar denk geldi. Bu gidenden önceki de çok çok iyi bir doktordu hepsi çok iyi uzmanlıklar kazanıp gittilerKötü olmuş ya inşallah iyisi denk gelir tekrar.
Bizim doktor hiç ilgii değil ya hemşiremiz ilgili biraz.
Amin aminnn işini iyi ve severek yapana denk gelmek şans cidden.Valla bizim şansımıza hep çok iyi doktorlar denk geldi. Bu gidenden önceki de çok çok iyi bir doktordu hepsi çok iyi uzmanlıklar kazanıp gittileryolları açık olsun. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın bizi canım. Bizim de hemşire olaydı ya, çok patavatsız düşüncesiz bir kadındı. Ben kan sulandırıcı kullanıyordum bana diyordu ki oooo ben de çok kullandım ama olmadı bebeğim tutmadı yani gebeye bu denir mi?