- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Papatya0593
- #4.201
Hiç bilmiyorum ki bebişi görünce bakarız tekrarŞu an bende yolk sac olan usg görüntüsü var. Karından bakıldı, yolk sac kesenin sağında. O tutuyo mu ki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum ki bebişi görünce bakarız tekrarŞu an bende yolk sac olan usg görüntüsü var. Karından bakıldı, yolk sac kesenin sağında. O tutuyo mu ki :)
Ona da baktım arkadaş atmıştı geçen buraya. Kız çıktı o da :) ben de kız hissediyorum çok fazla ama tabi sağlıklı hayırlı olsun en önemlisi oEvet bir de kan yenilenmesine göre vardı
En yakın zamanda kimin kanı yenilendiyse onun cinsiyetinden olurmuş bebe.
Dur bakayım ben bi ona aklıma gelmişken, eğlencesine
Aynen öyle sağlıkla gelsinlerBuna göre benimki erkek oluyo. Zaten erkek hissediyorum XD bakalım ne çıkacak. Eskiden kız isterdim ama şu an sağlıklı olsun yeter modundayım.
Hamilelikte normal sigortalı gibi özel hastanelerde muayene olabilirsiniz devlet analık hakkı veriyo bu süreçteBenim de yok özel sağlık sigortası. Bana çok uygun geldi ücretleri. Aklımda kalsın. Kadıköy'de oturuyorum ben de buradaki medipolla görüşeyim bakalım.
Ramzi teorisine çok bakmıştık biz O dönem nerdeyse çevremde herkes hamileydi 6-7 haftalık ultrason görüntüsünden bakılıyo genelde doğru çıktıBir de kesenin şeklinden anlıyorlar galiba :) deneyimi olanlar paylaşabilir
O zaman kız belkide hayırlısı olsun tabi önceliğimiz sağlıkŞimdiki biraz eğri fasulye gibi
teşekkür ederimKese goruntulendikten sonra beta verilmez cunku beta bi yere kadar 2 kati yükseliyor sonra yavaşlıyor sıkıntı yoktur
Ben 55 ile hamile kaldım. Zayıflama planım vardı ama olmadı. Doğumdan sonra veririz yeter ki sağlıklı olalım.Kızlar hamile kaldığınız kilolar kaç ben 66 veya 67 o aralardayım şuan daha zayıf hamile kalmak isterdim ama olmadı
Baktım bende bize yine erkek diyoOna da baktım arkadaş atmıştı geçen buraya. Kız çıktı o da :) ben de kız hissediyorum çok fazla ama tabi sağlıklı hayırlı olsun en önemlisi o
Bende diyet yaparak 66 kiloya düşmüştüm. Hamileliğimi öğrendiğimden beri de 67 kilodayım. Bende daha kilo vermek istiyordum ama artık doğumdan sonraya kaldı inşallah alacağım kiloları da daha fazlasını da doğumdan sonra veririmKızlar hamile kaldığınız kilolar kaç ben 66 veya 67 o aralardayım şuan daha zayıf hamile kalmak isterdim ama olmadı
Canım ben bugün 7 hafta oldum ama ultrasonda geç döllenme diye farklı oldu. Ultrasona 6+1 de duydum sat a göre 6+6 idiYaa Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım kaçıncı haftada duydun
Aynen aynıyızzz canımmm sağlıkla gelsinlerAynı gün son adet tarihimiz canım benimde geç döllenme normalde 7+1 olmam gerekirken 6+3 görünüyorum
İlk 3 ayda çoğu kişi 5-6 kilo veriyormuş bazıları 7-8 kilo alıp doğumda hepsini bırakıp eskisinden daha zayıf oluyorlarmış. Ben de şimdi verir miyim diye düşünüyorum.Ben 55 ile hamile kaldım. Zayıflama planım vardı ama olmadı. Doğumdan sonra veririz yeter ki sağlıklı olalım.
Bende diyet yaparak 66 kiloya düşmüştüm. Hamileliğimi öğrendiğimden beri de 67 kilodayım. Bende daha kilo vermek istiyordum ama artık doğumdan sonraya kaldı inşallah alacağım kiloları da daha fazlasını da doğumdan sonra veririm
Aynen öyle veririz inşAllahBen 55 ile hamile kaldım. Zayıflama planım vardı ama olmadı. Doğumdan sonra veririz yeter ki sağlıklı olalım.
İnşAllah veririz ben bi önceki doğumum da 76 kilo ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim doğum yapalı 2 sene oluyor en son 63 64 ü görmüştüm yaklaşık 20 kilo geri vermiştim inşAllah yine öyle olurBende diyet yaparak 66 kiloya düşmüştüm. Hamileliğimi öğrendiğimden beri de 67 kilodayım. Bende daha kilo vermek istiyordum ama artık doğumdan sonraya kaldı inşallah alacağım kiloları da daha fazlasını da doğumdan sonra veririm
Benim ilk iki ayım bitmek üzere ve hiç verecek gibi hissetmiyorum hep acıkma modundayım çok genişleyeceğimi hissediyorum iç karnımın dar olduğunu düşünüyorum yapımdan dolayı benim kardeşim hamileliğini bulantılarla geçirdi ve malesef yemek yemekte zorlandı. Dolayısıyla çok az kilo aldı karnı da orantılı olarak çok büyüyemediği için sezaryenle erken doğum yapmak durumunda kaldı. Şükür bir sorun yok ama vaktinden önce tanıştık minikle. Hep diyor ki şimdiki aklım olsa midem bulana bulana da olsa yerdim kendimi zorlardım.İlk 3 ayda çoğu kişi 5-6 kilo veriyormuş bazıları 7-8 kilo alıp doğumda hepsini bırakıp eskisinden daha zayıf oluyorlarmış. Ben de şimdi verir miyim diye düşünüyorum.
Aynen sağlıkla kucağımıza alalım da. Kilo alınır verilir