- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
- Konu Sahibi Papatya0593
- #4.181
En sona ben kalacağım galiba
6 eylüle aldım ilk randevuyu 7. Haftama denk geliyor. Geriye beklemek kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de böyle biliyorum ve benim oğlumda da tuttu. Onun kesesi yusyuvarlaktı :)Kese yuvarlaksa erkek kese biraz daha yaygın elips şeklindeyse kız diyorlar benim oğlumda tuttu kesesi yusyuvarlaktı
En sona benim ya daha randevum betam hiç bişeyim yok ortada hafta içi bi gün beta vericem dahaEn sona ben kalacağım galiba
Şimdiki nasılBen de böyle biliyorum ve benim oğlumda da tuttu. Onun kesesi yusyuvarlaktı :)
Mart grubundan yorum yapmaya geldim çok geçmiş olsun cnm. Beslenme düzeninizi degistirebilirsiniz öncelikle. Lifli gıdalar ve sebze ağırlıklı beslenme, hamurisi kızartma yağlı yiyeceklerden uzak durmak iyi geliyor. Kimi bunyelerde seker kabiz yapabiliyor yediklerinizi takip edin ona gore zamanla farkedersiniz. Birde sabah uyandığınızda kuru kayısı yiyip su içebilirsiniz. O da etkili oluyor. İlk oncelik olarak probiyotik iyi gelebir. Ama bunlara rağmen inatla geçmeyen bir kabızlık varsa duphalac şurup ( tadı şekerli bir şurup, gebelik şekeri varsa yukseltebilir) ,dulcasoft şurup (tatsiz mayhos bir tadi var) kullanabilirsiniz. ( tabi doktorunuzdan gorus alarak) Bunlar diski yumuşatıcı grubunda. Yada doktorunuzdan magnezyum takviyesi isteyin magnesie calcinee hem magnezyum takviyesi hemde kabız olmayı engelliyor. Kabızlığı erken zamanda kontrol altına almak gerek bence çünkü demir ilacı kullanmaya başlayınca durum çok daha kötü yerlere gidebiliyor malesef .. Çok gecmis olsunYa benim küçük bir problemim var malesef :/ afedersiniz kabızlık var ve doktora sorduğumda ilaç yok dedi. Tavsiyeniz var mı? Davul gibi şiş şiş geziyorum, çok rahatsızım.
Bende henüz kan vermedim dün ve bugün test yaptım koyulaşma var.En sona benim ya daha randevum betam hiç bişeyim yok ortada hafta içi bi gün beta vericem daha
Uzun ve detaylı cevap verdiğiniz için çok sağolun. Kayısı suyu ile biraz iyileştirdim durumu bakalım sonraki günlerde ne olur.Mart grubundan yorum yapmaya geldim çok geçmiş olsun cnm. Beslenme düzeninizi degistirebilirsiniz öncelikle. Lifli gıdalar ve sebze ağırlıklı beslenme, hamurisi kızartma yağlı yiyeceklerden uzak durmak iyi geliyor. Kimi bunyelerde seker kabiz yapabiliyor yediklerinizi takip edin ona gore zamanla farkedersiniz. Birde sabah uyandığınızda kuru kayısı yiyip su içebilirsiniz. O da etkili oluyor. İlk oncelik olarak probiyotik iyi gelebir. Ama bunlara rağmen inatla geçmeyen bir kabızlık varsa duphalac şurup ( tadı şekerli bir şurup, gebelik şekeri varsa yukseltebilir) ,dulcasoft şurup (tatsiz mayhos bir tadi var) kullanabilirsiniz. ( tabi doktorunuzdan gorus alarak) Bunlar diski yumuşatıcı grubunda. Yada doktorunuzdan magnezyum takviyesi isteyin magnesie calcinee hem magnezyum takviyesi hemde kabız olmayı engelliyor. Kabızlığı erken zamanda kontrol altına almak gerek bence çünkü demir ilacı kullanmaya başlayınca durum çok daha kötü yerlere gidebiliyor malesef .. Çok gecmis olsun
Şimdiki biraz eğri fasulye gibiŞimdiki nasıl
Benim oğlumun kesesi fasülye gibiydi bu kesem yusyuvarlakBen de böyle biliyorum ve benim oğlumda da tuttu. Onun kesesi yusyuvarlaktı :)
Ben de tam tersini biliyorum fasulye erkek yuvarlak kız :) benimki yumurta gibiBenim oğlumun kesesi fasülye gibiydi bu kesem yusyuvarlak
Tez çürüdüBenim oğlumun kesesi fasülye gibiydi bu kesem yusyuvarlak
Karartma yaptım kıruma cizgisi olablrmı ilk bastaki gbi bordo cıktı ama karartma yaptım bakınİğneni değiştirmesini iste doktordan . Sonuçta tek kan sulandırıcı değil yA
Bende oyle biliyordumBen de tam tersini biliyorum fasulye erkek yuvarlak kız :) benimki yumurta gibi
Ama ramzi teorisi bir çoğu tutuyor gerçektenTez çürüdü
Ramzi teorisini tam olarak anlayamadım ben ya :)Ama ramzi teorisi bir çoğu tutuyor gerçekten
Bir arkadaş vardı Mart topiğinden o tahmin yapıyordu konusu da var hatta bir çoğu doğru çıktıRamzi teorisini tam olarak anlayamadım ben ya :)
Evet bir de kan yenilenmesine göre vardıTüm cinsiyet tahminlerinde %50 tutturma şansı olduğu için çoğu insanda tutuyo ilüzyonu olabilir. Şimdi 10 arkadaşım benden cinsiyet tahmini istese büyük ihtimal yarısını tuttururum. Bu tip şeylere eğlencesine bakmak zevkli ama :)
Buna göre benimki erkek oluyo. Zaten erkek hissediyorum XD bakalım ne çıkacak. Eskiden kız isterdim ama şu an sağlıklı olsun yeter modundayım.Bir arkadaş vardı Mart topiğinden o tahmin yapıyordu konusu da var hatta bir çoğu doğru çıktı
Şu an bende yolk sac olan usg görüntüsü var. Karından bakıldı, yolk sac kesenin sağında. O tutuyo mu ki :)Bir arkadaş vardı Mart topiğinden o tahmin yapıyordu konusu da var hatta bir çoğu doğru çıktı