- 1 Nisan 2022
- 12.532
- 15.404
- Konu Sahibi Papatya0593
- #4.141
Kızım olursa Fidan.Oğlum olursa AzizKızlar isim düşünmeye başladınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım olursa Fidan.Oğlum olursa AzizKızlar isim düşünmeye başladınız mı
Hayır vajinalKarından mı gördünüz?
Herkes anlayışlı güzel insanlarla karşılaşsın inşallah. Bebek bu sonuçta, kimsenin anlayışsız davranacağını düşünmüyorum canımkızlar ne güzel hayırlı komşulara çatmışsınız
benimkinin de pek bir şey diyeceğini sanmıyorum ama işte rahatslızlık vericem diye ben stres yaparım biliyorum
Allahtan üst komşularım yaşlı bir karı koca üstelik biri sağır
Anladım canım bende bugün vercem yine bakalimilk değerim bu. geçen cuma verdim aslında ilk doktor betaya bakmayı unutmuş.
Hadi bakalımKızım olursa Fidan.Oğlum olursa Aziz
Kızım olursa amine oğlum olursa da aslan koymayı düşünüyorumKızlar isim düşünmeye başladınız mı
selam canım bende 4 hafta 5 günlüğüm, 3600civarı olması gerek hcg m. çünkü dün ölçtrdgmde 1800lerdeydi, o yzden gayet normalSelam kızlar. 4+6 da beta değerim bu şekilde. Normal mi?
Kızlar esenler medipolle görüştüm şimdi. Muayene ücretleri operatör doktor için 250 doçent için 360. Şu anki doğum ücretleri de normal doğum operatörde 3700 doçentte 5100-5900 arasıymış. Sezaryen operatörde 4950 doçentte 6400-7400 arasıymış. Bilginize
Canım ben de 4+5’im. Aynıyız senle. Bakalım ben de bugün vericem. İnşallah iyi çıkarselam canım bende 4 hafta 5 günlüğüm, 3600civarı olması gerek hcg m. çünkü dün ölçtrdgmde 1800lerdeydi, o yzden gayet normal
Bence gayet iyi benim o haftalarda hep 300 lerde veya 400 lerde oluyor genelde geç döllenme benim sanırım ondanSelam kızlar. 4+6 da beta değerim bu şekilde. Normal mi?
canım benim adet döngülerm 25 güne bir oldugu için daha erken yumurtluyorum o yüzden hcgm bi tık yüksek olabilir senden, içini ferah tut inşallah güzel çıkar :)Canım ben de 4+5’im. Aynıyız senle. Bakalım ben de bugün vericem. İnşallah iyi çıkar
Benimde 9 temmuz sat daha hiç gitmedim ins bende perşembe gününe randevu aldım ins sağlıkla kalp atışlarını görüp güzel şeyler duyarızkızlarr sat 10 temmuz çarşamba günü doktora gitmiştim minnacık kese göründü karından. salı gününe randevu verdi tam keseyi görebilmek için. 12 ağustosta son bhcg 360 tı bugün baktırdım 6100 çıktı 5+5 görünüyorum sata göre. inşallah sağ salim keseyi gördüğümde kalp atışı da duyarım salı günü 6+2 olacağım çok heyecanlıyım Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Günaydın ama olaya aymana günaydın kuzumgünaydınn kızçeler
takvime bi baktım ben şok
bizim son günler yahut doğumlar hep Ramazan'a denk geliyorrrr
tüh annem falan yanımda oruçlu bana yardımcı olacak resmen
amiiin kuzum amin inşallahBenimde 9 temmuz sat daha hiç gitmedim ins bende perşembe gününe randevu aldım ins sağlıkla kalp atışlarını görüp güzel şeyler duyarız
Günaydın ama olaya aymana günaydın kuzum
Ben öğrendiğim günden beri sen yemek yaparsın sen şunu yaparsın diye pazarlık halindeyim normal zamanda gelip kalırlardi ama şimdi kocalarini bırakıp gelmez kimse ramazanda ben bu defa başımın çaresine bakiciiiim
Benim 30 günde bir canım. Doğru söylüyorsun Teşekkür ederimcanım benim adet döngülerm 25 güne bir oldugu için daha erken yumurtluyorum o yüzden hcgm bi tık yüksek olabilir senden, içini ferah tut inşallah güzel çıkar :)