- 20 Mart 2011
- 13.739
- 32.271
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.801
Yıkılmadık ama ayakta da değiliz beYa bu ara benim de başım ağrıdı üst üste havadan mı nedir bende bide boyun ağrısı çok arttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıkılmadık ama ayakta da değiliz beYa bu ara benim de başım ağrıdı üst üste havadan mı nedir bende bide boyun ağrısı çok arttı
Geçenki kontrolden beri 700 gr almış benimki de. Evet yatmadan önce bir doz verebiliriz dedi. Ay ne bileyim, çocuk da bir rahat uyusun istiyorum, deneyeyim mi diye düşünüyorum Bence öyle de uyanacak, burada bir arkadaş denemişti diye hatırlıyorumAy kıyamam ki ya kilo alımı vs iyi benimkinin vicdan yaparım veremem gibi geliyor , nasıl önerdi yatmadan mı içir dedi
Bu aralar saat başına döndü, yat kalk yat kalk uyuyoruz. Huy edindi gızÇok mu sık uyanıyor? Emziriyor muydun?
O saat başı uyanmaları ben de yaşadım ve ekstra süt hatta mama da denedim ama yine de uyandı istersen bi dene en azındanGeçenki kontrolden beri 700 gr almış benimki de. Evet yatmadan önce bir doz verebiliriz dedi. Ay ne bileyim, çocuk da bir rahat uyusun istiyorum, deneyeyim mi diye düşünüyorum Bence öyle de uyanacak, burada bir arkadaş denemişti diye hatırlıyorum
Bu aralar saat başına döndü, yat kalk yat kalk uyuyoruz. Huy edindi gız
Onu kim bilebilir doktor hiç alerji bisi demediÇok. Ama benim kızda süt alerjisi çıktı sonra. Bence o zamanlarda da vardı alerji. Biz fark edemedik. Diyet yapıyorum şimdi. Geçen deneme amaçlı kaşarlı tost yedim. Bütün gün kustu. Sizde de alerji vardır belki.
Canım ben muhallebi tarzı yapıp yedirip yatırıp uyandı bence de huy ya açlık değil ki dertleri 700 gr çok iyi zatenGeçenki kontrolden beri 700 gr almış benimki de. Evet yatmadan önce bir doz verebiliriz dedi. Ay ne bileyim, çocuk da bir rahat uyusun istiyorum, deneyeyim mi diye düşünüyorum Bence öyle de uyanacak, burada bir arkadaş denemişti diye hatırlıyorum
Bu aralar saat başına döndü, yat kalk yat kalk uyuyoruz. Huy edindi gız
Ya saate bakıyorum mesela cidden 1-1.5 saat max yani 45 dk da olduğu oluyor, uyku döngülerini atlayamıyorlar bence ya her döngüde uyanıp beni tekrar uyut diyorlar W woodhousemmaO saat başı uyanmaları ben de yaşadım ve ekstra süt hatta mama da denedim ama yine de uyandı istersen bi dene en azından
Mamalar da koca kutuymuş yav, tek seferlik deneme boy olsaymış keşke bana da uyanır gibi geliyorO saat başı uyanmaları ben de yaşadım ve ekstra süt hatta mama da denedim ama yine de uyandı istersen bi dene en azından
Evet instada karşıma çıkıyor gece uyutan mama tarifleribir tur da ondan deneyebilirim,Canım ben muhallebi tarzı yapıp yedirip yatırıp uyandı bence de huy ya açlık değil ki dertleri 700 gr çok iyi zaten
Memeye gelene kadar da o ağlama artıyor, pışpışla dolaşmayla asla dalmıyor uykuya geri Böyle bebeklerde en fazla ne kadar sürer acaba, bi zaman bilsem de geri saysam, son 1.5 yıl gibi bir tanıdığım memeden kesilene kadar kalkar diyordu aboovvYa saate bakıyorum mesela cidden 1-1.5 saat max yani 45 dk da olduğu oluyor, uyku döngülerini atlayamıyorlar bence ya her döngüde uyanıp beni tekrar uyut diyorlar W woodhousemma
Benim de 2 saatte bir uyanıyor, 1 saatte bir de oluyor. Mama denedik. Hiçbir şey değişmedi. Bıraktım ben de canım. İki gecedir 4 gibi kalkıyor. 2-3 saat uyumak istemiyor. Gülüyor, oyun oynamak istiyor. Yeni yeni huylarMamalar da koca kutuymuş yav, tek seferlik deneme boy olsaymış keşke bana da uyanır gibi geliyor
Evet instada karşıma çıkıyor gece uyutan mama tarifleribir tur da ondan deneyebilirim,
Memeye gelene kadar da o ağlama artıyor, pışpışla dolaşmayla asla dalmıyor uykuya geri Böyle bebeklerde en fazla ne kadar sürer acaba, bi zaman bilsem de geri saysam, son 1.5 yıl gibi bir tanıdığım memeden kesilene kadar kalkar diyordu aboovv
Okula gidecekleri zaman da uyanmaz bunlarBenim de 2 saatte bir uyanıyor, 1 saatte bir de oluyor. Mama denedik. Hiçbir şey değişmedi. Bıraktım ben de canım. İki gecedir 4 gibi kalkıyor. 2-3 saat uyumak istemiyor. Gülüyor, oyun oynamak istiyor. Yeni yeni huylar
Canım seni çok iyi anlıyorum ya bazen babayı kabul ediyor ama bazen çığlık kıyamet sadece beni ve memeyi istiyor bana da ne zaman memeyi bırakır o zaman uyur dendiMamalar da koca kutuymuş yav, tek seferlik deneme boy olsaymış keşke bana da uyanır gibi geliyor
Evet instada karşıma çıkıyor gece uyutan mama tarifleribir tur da ondan deneyebilirim,
Memeye gelene kadar da o ağlama artıyor, pışpışla dolaşmayla asla dalmıyor uykuya geri Böyle bebeklerde en fazla ne kadar sürer acaba, bi zaman bilsem de geri saysam, son 1.5 yıl gibi bir tanıdığım memeden kesilene kadar kalkar diyordu aboovv
İkinci bebe için bizimkinin uzun uyumaya başlaması ve benim birkaç sene uyumam lazımCanım seni çok iyi anlıyorum ya bazen babayı kabul ediyor ama bazen çığlık kıyamet sadece beni ve memeyi istiyor bana da ne zaman memeyi bırakır o zaman uyur dendi
Ya bende kendi içimde bu uykularla imkansız diyorum çünkü şu şekil de uyanan 2 canlı ile naparım bilmiyorumİkinci bebe için bizimkinin uzun uyumaya başlaması ve benim birkaç sene uyumam lazım
Ne diyosunnn?İkinci bebe için yolları açan bi benim galiba
Açtım diyorum yolları diyorum 2. Bebe geliyor dersem şaşırmayın hem olmasından korkuyorum hem olmamasından o kadar karışığm ki hayırlısı deyip akışa bıraktımNe diyosunnn?
Hayırlısı olsun canım nasipse bir yaş olduktan sonra düşünüyorum ben deAçtım diyorum yolları diyorum 2. Bebe geliyor dersem şaşırmayın hem olmasından korkuyorum hem olmamasından o kadar karışığm ki hayırlısı deyip akışa bıraktım
Ne kaldı ki 1 yaşa zaten herşeyin hayırlısı hepimiz içinHayırlısı olsun canım nasipse bir yaş olduktan sonra düşünüyorum ben de
Rprnn bende 1 yaşta bırakmayı düşünüyorum korunmayı ya şimdi meme delisi memeyi falan bırakmak zorunda kalırsa beni çiğ çiğ yer korkuyorum biraz bekleyeyim o yüzdenHayırlısı olsun canım nasipse bir yaş olduktan sonra düşünüyorum ben de