2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Öyle haklısın yavaş yavaş arttırmamız lazım öğünleride aslında sütten ne olacak artık ama bizde iyi gidiyorduk gene kaka yapmadı 2 gün muz verdim diye , yanın da da yoğurt armut fln vardı aslında bugün resmen ıkındı kaka yapamadı, püre yapayım kayısıdan yarın gene senin tarif😅
Ya bizimkinde de kaka sayisinda artis oldu biliyomusuj eskiden 1 kere yapardi ek gidaya gectik 3 kez yapiyor:) annem diyoki demekki açmış bu cocuk hep:)))

Öyle haklısın yavaş yavaş arttırmamız lazım öğünleride aslında sütten ne olacak artık ama bizde iyi gidiyorduk gene kaka yapmadı 2 gün muz verdim diye , yanın da da yoğurt armut fln vardı aslında bugün resmen ıkındı kaka yapamadı, püre yapayım kayısıdan yarın gene senin tarif😅
Yap yap canım kayısı armut iyi gelir 😃

Doğrudur acıtıyordur belki. Ya geçen kazalarla ilgili bir gönderi okumuştum, cam bardak için çok tehlikeli diyorlar, başına gelmiş çok kişi var. Bebeklere cam bardakla su vermişler misafirlikte falan, kırılmış ağzında, hiç aklıma gelmezdi bu durum. Gerçi daha erken de bizler için, aklımızda bulunsun Allah korusun

Tabii ki öyle. Dün annem kızıma cam bardağı uzattı anında uyardım. Benim hemen aklımdan geçti en kötü senaryolar. Kırılmasa bile bebek bi anda ağzıyla bardağa yapışır da damağını yaralar diye düşündüm. Çünkü ani hareketleri çok oluyor. Fazlaca tehlikeli.

Sağ olasın canım sürekli burnunu açıyoruz, bugün daha iyi ☺️
Senin hanımefendi nasıl?

Geçmiş olsun canım.
Ben de dün başladım avokado vermeye.
Labneyle beraber.
Dün 2 kez altına yaptı hatta. Dedim acaba yağlı oldukları için mi oldu.
Yediği de en çok 2 çay kaşığı.
Bugün de ben hastayım diye annemde kaldı kızım.
annem yumurta sarısı da eklemiş bu ikisine. 1,5 çay kaşığı yemiştir diyor. O kadar isteksiz ki. Yine buna da şükür napayım. 😏

Bize ebe de dedi avokado verin hem çok faydalı hem kilo aldırıyor diye.

Çok şükür çok daha iyi olur inşallah 🤲🌷
Bende burnunu açıyorum, birazcık iyi olmuş gibi öksürüğü maf ediyor yoksa diğer türlü iyi şükür ❤️
Ah kuzum ya inşallah öksürüğü de hemencecik geçer 🤲🏻 sizin ek gıda nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun canım.
Ben de dün başladım avokado vermeye.
Labneyle beraber.
Dün 2 kez altına yaptı hatta. Dedim acaba yağlı oldukları için mi oldu.
Yediği de en çok 2 çay kaşığı.
Bugün de ben hastayım diye annemde kaldı kızım.
annem yumurta sarısı da eklemiş bu ikisine. 1,5 çay kaşığı yemiştir diyor. O kadar isteksiz ki. Yine buna da şükür napayım. 😏

Bize ebe de dedi avokado verin hem çok faydalı hem kilo aldırıyor diye.
Canım yumurtayı bir de tavada denesen? Bu şekilde daha rahat yiyorlar diğeri damaklarına yapışıyor sanki.
Baştan beri zorluyor seni bebeğin, bunun farkındayım. Ama her hali başım gözüm üstüne diyorsun tabi 🫠
Bir öğün mamasını çıkarıp o saatte ek gıda deneyin yani demek istediğim çok aç olsun.
Ben başlarda ne zaman yedirmem gerektiği konusunda çok zorlandım. Sonradan deneye deneye buldum. Müthiş iştahla yiyen bir bebek değil yine de.
Zor olacak ama üzülme mutlaka zevkle yedikleri şeyleri bulacağız.
Şu irmikli tarifleri denemeni tavsiye ederim. İrmiği az suda pişir. İçine yumurta sarısı, sevdiği bir meyve, bir adet bebe bisküvisi. Varsa hurma özü ya da tercih ettiğin bir öz olabilir. Yemeyen bebeklerde genelde işe yarıyor.
İnşallah kısa zamanda çok iştahlı bir bebeğe döner kızın🙏🏻
Sana da çok geçmiş olsun..

Ah kuzum ya inşallah öksürüğü de hemencecik geçer 🤲🏻 sizin ek gıda nasıl gidiyor?
Öyle pek ahım şahım geçmiyor malesf rahatsızdı diye biraz saldım ondan mı bilmem ilk zamanlar ki iştahı yok. Arada bi veriyorum birşeyler öyle bi düzenimiz yok Bizim

Öyle pek ahım şahım geçmiyor malesf rahatsızdı diye biraz saldım ondan mı bilmem ilk zamanlar ki iştahı yok. Arada bi veriyorum birşeyler öyle bi düzenimiz yok Bizim
Canım bizde de durum hemen hemen aynı. Pek keyifsiz ve iştahsız yemeye karşı. Düzenli vermeye çalışıyorum ama yaptığımın yarısı çöp oluyor maalesef

84258D21-23E8-4C39-897E-61DD6A54CA2A.jpeg

Kızlar üst dişimiz böyle biraz beyazlamış alt çıkmadan üst çıkmaz değil mi acaba bu nedir bileniniz var mı

Altlar çıkmadan üstün çıkması normal mi acaba ya eğer öyleyse şaşırtıcı 🙈
Canım Google da genellikle alt çıkar diyor ama bence bunlar hep tahmin edilen ya herkesin bebişi o kadar farklı ki bakmışsın üst gelmiş😁 üst beklerken alt gelmiş ama belli olmaz sizinde bence dişleri yerleşmiş yakında çıkar sizinde yaz bize😅 ben bugün ilk ıssırığımı bile aldım memeye gözüm doldu şimdiden sana kolay gelsin😂

Canım Google da genellikle alt çıkar diyor ama bence bunlar hep tahmin edilen ya herkesin bebişi o kadar farklı ki bakmışsın üst gelmiş😁 üst beklerken alt gelmiş ama belli olmaz sizinde bence dişleri yerleşmiş yakında çıkar sizinde yaz bize😅 ben bugün ilk ıssırığımı bile aldım memeye gözüm doldu şimdiden sana kolay gelsin😂
Ayy minnoş ya diş çıkınca bide ısırma derdi çıkıyo başımıza dimi 😂

Eklentiler

• IMG_2043.png
    IMG_2043.png
    359,9 KB · Görüntüleme: 64
X