2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Merhaba güzel hanımlar bisey soracaktım ben Çerkezköy de devlet hastanesi ya da özelde kadin doğum doktoru önerisi olan varsa yazabilirimi şimdiden cevap verenlerde çok teşekkür ederim
Merhaba ben Çerkezköyde optimed hastanesine gidiyorum Funda hanıma memnunum

Bizim doktor israrla metal tahta kasik yok kendi silikon kasigiyla yicek dedi sanirim guvenlik acisindan bende normalde cay kaşığıyla veriyordum silikonla bisi anlamiorumki:) biraz kalin geliyor agzina belki ondan yemiyordur seninkide.

Ben de öyle düşündüm. Silikon kaşığı biraz daha büyüdüğünde rahatça tutar

Acaba neden önermiyor. Tahta kaşıkta bakteri üreyebilir belki de metal kaşık neden olmaz. Bi bakayım buna 🙄

Ben de öyle düşündüm. Silikon kaşığı biraz daha büyüdüğünde rahatça tutar

Acaba neden önermiyor. Tahta kaşıkta bakteri üreyebilir belki de metal kaşık neden olmaz. Bi bakayım buna 🙄
Bala falan da metal değdirmeyin diyorlar ya, hatta salata yaparken de yeşillikleri elle parçalıyorlar. Acaba bilimsel açıklaması nedir, halk dilinde bir şey uydurayım hemen, kesin vitamini kaçıyordur😄

Ay dostlar bilseniz dün gece ne oldu ne oldu, aylar sonra ilk defa kesintisiz 5 saat uyudu bebem, tabii ben de😁 Cennetten çiçek topladım, aşk bahçelerinde gezindim, harika bir duyguydu. Benim gibi zırt pırt kalkan kız kardeşlerime sesleniyorum, hiç beklemediğin anda oluyor😄 Çok farklı bir his İlknurum, keşke herkese nasip olsa😆 Tekrarı gelir mi bilmiyorum ama bu mutluluk beni bir ay götürür😄

Bala falan da metal değdirmeyin diyorlar ya, hatta salata yaparken de yeşillikleri elle parçalıyorlar. Acaba bilimsel açıklaması nedir, halk dilinde bir şey uydurayım hemen, kesim vitamini kaçıyordur😄

İnternette yazana göre bebeğin ağzına zarar verebileceği için metal kaşık önerilmiyormuş. Bilemiyorum

İnternette yazana göre bebeğin ağzına zarar verebileceği için metal kaşık önerilmiyormuş. Bilemiyorum
Doğrudur acıtıyordur belki. Ya geçen kazalarla ilgili bir gönderi okumuştum, cam bardak için çok tehlikeli diyorlar, başına gelmiş çok kişi var. Bebeklere cam bardakla su vermişler misafirlikte falan, kırılmış ağzında, hiç aklıma gelmezdi bu durum. Gerçi daha erken de bizler için, aklımızda bulunsun Allah korusun

Ay dostlar bilseniz dün gece ne oldu ne oldu, aylar sonra ilk defa kesintisiz 5 saat uyudu bebem, tabii ben de😁 Cennetten çiçek topladım, aşk bahçelerinde gezindim, harika bir duyguydu. Benim gibi zırt pırt kalkan kız kardeşlerime sesleniyorum, hiç beklemediğin anda oluyor😄 Çok farklı bir his İlknurum, keşke herkese nasip olsa😆 Tekrarı gelir mi bilmiyorum ama bu mutluluk beni bir ay götürür😄
Cennetten düşen ilk uyku tanesi bu😂 Rabbim kimilerine nasip ediyor işte, ne sevap işledin kim bilir😂😂

Maşallah devamı daha rahat gelir inşallah 😍 bizimkininde yumruğu hep ağzında. Meyve süzgecine soğuk şeftali koydum verdim az önce rahatlattı galiba baya hoşuna gitti
Bizim de ya o ellerde bal mı var ne var bilmiyorum, iyi düşünmüşsün canım valla çok zararlı diyorlar da nurse harveyin diş jelini almış annem bende onu sürdüm azcık çok huysuzdu çünkü napim, çok sık vermem de bugün verdim ya kıyamadım

Bizim de ya o ellerde bal mı var ne var bilmiyorum, iyi düşünmüşsün canım valla çok zararlı diyorlar da nurse harveyin diş jelini almış annem bende onu sürdüm azcık çok huysuzdu çünkü napim, çok sık vermem de bugün verdim ya kıyamadım
Canım ben de günde bir defa dentinoxtan mercimek kadar sürüyorum. Özellikle bu saatlerde huysuzluğu oluyor gün içinde çok ağladığı için günde bir mercimek tanesi sürüyorum sıkıntı olmaz inşallah

Canım ben de günde bir defa dentinoxtan mercimek kadar sürüyorum. Özellikle bu saatlerde huysuzluğu oluyor gün içinde çok ağladığı için günde bir mercimek tanesi sürüyorum sıkıntı olmaz inşallah
Bende dentinox sürüyorum tetagil almistim ama pek.fayda etmedi. Su disleri ciksada artik gorsek bizde. Ayrica her dis doneminde boylemi olcaz acaba ya

Sen nasılsın canım benim düzeniniz devam mı ek gıda bu ay kilo almış mı senin ki ek gıda yaramış mı , 6 ayda bi asm de ölçtürecem bende bakalım kilo aldık mı, iyice yavaşladı kilo alımı sanki benimkinin de
Canım hiç götürmedim doktora o yüzden bilmiyorum. Bugün götürecektim hem de altıncı ay aşılarını yaptıracaktık ama grip oldu oğluşum 😕 ikisi üst üste olmasın diye vazgeçtik

Geçmiş olsun canım toparlamadan götürme bence de Ağır olur kuzuya
Sağ olasın canım ☺️ evet işte vazgeçtik. Zaten geç kalmıştık bir hafta daha geç olsun napalım.
Bana kalırsa ek gıda pek fark etmedi canım bizde. Çünkü ben cidden çok kontrollü ve az veriyorum yediği şeyler çok nadir zaten.
Bu saatten sonra da sütün öyle aman aman kilo aldıracağını zannetmiyorum açıkçası.

Sağ olasın canım ☺️ evet işte vazgeçtik. Zaten geç kalmıştık bir hafta daha geç olsun napalım.
Bana kalırsa ek gıda pek fark etmedi canım bizde. Çünkü ben cidden çok kontrollü ve az veriyorum yediği şeyler çok nadir zaten.
Bu saatten sonra da sütün öyle aman aman kilo aldıracağını zannetmiyorum açıkçası.
Öyle haklısın yavaş yavaş arttırmamız lazım öğünleride aslında sütten ne olacak artık ama bizde iyi gidiyorduk gene kaka yapmadı 2 gün muz verdim diye , yanın da da yoğurt armut fln vardı aslında bugün resmen ıkındı kaka yapamadı, püre yapayım kayısıdan yarın gene senin tarif😅

X