2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Benimki yoğurt yemiyor malesf sağol canım olmasa sağlık ocağına bakarım

Götürdüm film çekti ciğerlerini ve sırtını dinledi bi sorun yok bebek bu normal öyle olması dedi. Bi tek serumla burnunu yıka dedi
Serumla.balgamda atiliyor cnm sen uyice burnunu temizle serumla baya balgam akar sirtina iyice vurki aksin asagi dogru demekki baya dolu. Internette uygulamali videosu var bebegi yüzustu tut 5 cc bi burna 5 cc diger burun deligine veriyorsun sonrada sirtina pat pat vuruyorsun hasta bi bebekte cikan balgama şok olmustum

Evet usutmus
Birazda korkuyorum ya, yanlış birşey yapar kızın canını acıtrsam diye video izlemk mantıklı evet. sabah videoları izleyip almaya giderim inşallah fayda eder

bir sorum olacak.
Bu ay Reglimin ilk günü. Daha önce hiç bu kadar kanamam olmamıştı. 3 kez kıyafet değiştirdim. Doğum sonrası böyle kanama yaşayan var mı?
Benim de kanamalarım değişti canım mesela az az başlar artardı ilk gün çok yoğun kanamam oldu , hormonlardan mış emzirdiğimiz için google da öyle yazıyor, benim düzensizlikte devam ediyor bu ay 5 gün erken geldi

Bende gece uyanmalarında çok yorulmuş durumdayım deliksiz uzun uyumak istiyorum

Onlar insan değil insan yavrusu insancık tek ve biricik, ne istediklerini asla kestiremediğimiz nadide yaratıklar

Aynen ya sanki limon sıkıyorum ağzına çok komikti baktım yemiyor zorlamadım dünde az vermiştim bak gene kaka yapmadı ama bu çocuk bir lokma yese kaka yapmıyor
Canım sıkça kabak ve armut ver. Kuru kayısıyı az suda kaynat blenderdan geçir her sabah ve akşam azar azar yedir

Canım sıkça kabak ve armut ver. Kuru kayısıyı az suda kaynat blenderdan geçir her sabah ve akşam azar azar yedir
tam da bugün blender veya süzgeç kullanmanın yanlış olduğunu çatalla ezmek gerektiği ile ilgili bir video izledim internette ek gıdada blender kullanımı olarak araştırırsanız görebilirsiniz örneğin bir bilgi “Püre ile beslenen bebek sayısının arttığını ve bu şekilde beslenen bebeklerin "blender bebekleri" olarak adlandırıldığını belirten İnal, bu tarz beslenen bebeklerin diş ve çene gelişimlerinde sorun yaşandığını, bu durumun yutma bozukluklarına sebep olduğunu anlattı.”

Senin bebeğin alerjik mi? Bilmiyordum, neye alerjisi var?

Böyle bir şey yaşamadım umarım tekrarı olmaz

Hayır değil canım. Yani alerjik olsa bilirdim herhalde. Orda yazdığım yanlış anlaşılmış. Ben İfade edememişim daha doğrusu.
Kitapta iştahsızlıkla alakalı öneriler olmasına sevindim demek istemiştim.

Benimki iştahsız. Asla yemiyor. Bugün de annem muhallebi yapıp içine armut eklemiş. Ağzını kilitlemiş yine. hiç yemiyor.

Ben de şeftali püresini püre alıştırıcının içine koydum verdim artık. Onu emdi biraz. Hem de diş kaşıyıcı görevi gördü. Sebze püresi de ekleyip deneyeceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…