- 16 Haziran 2020
- 4.262
- 9.552
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.981
Benimki yoğurt yemiyor malesfCanım o konuda bilgim yok ama bir doktorun videosunu izlemiştim. Çocuklar burunları tıkalı olduğu için hasta olurlar mutlaka burunlarını açın diyordu.
Bebeğinin hasta olacağını hissettiysen bir diş sarımsağı ince ince doğra yoğurt ile yedir canım. Sen ek gıdaya geçmiştin.
Tabi bunları alerji açısından denediysen
Çorbasına kat canımBenimki yoğurt yemiyor malesfsağol canım olmasa sağlık ocağına bakarım
Yoğurdu mu sarımsağı miÇorbasına kat canım
Sarımsağı canım. Çok mu yoğun öksürüğü?Yoğurdu mu sarımsağı mi
Olabilir yarın ilk işim denemek. Evet yoğun öksürüyor öyle ki hiç kusmayan bebek çok yoğun fışkırtarak kusuyor balgam çıkarıyor galibaSarımsağı canım. Çok mu yoğun öksürüğü?
Aaa çok üzüldüm canım üşütmüş olabilir mutlaka doktora götür yarınOlabilir yarın ilk işim denemek. Evet yoğun öksürüyor öyle ki hiç kusmayan bebek çok yoğun fışkırtarak kusuyor balgam çıkarıyor galiba
Götürdüm film çekti ciğerlerini ve sırtını dinledi bi sorun yok bebek bu normal öyle olması dedi. Bi tek serumla burnunu yıka dediAaa çok üzüldüm canım üşütmüş olabilir mutlaka doktora götür yarın
Serumla.balgamda atiliyor cnm sen uyice burnunu temizle serumla baya balgam akar sirtina iyice vurki aksin asagi dogru demekki baya dolu. Internette uygulamali videosu var bebegi yüzustu tut 5 cc bi burna 5 cc diger burun deligine veriyorsun sonrada sirtina pat pat vuruyorsun hasta bi bebekte cikan balgama şok olmustumGötürdüm film çekti ciğerlerini ve sırtını dinledi bi sorun yok bebek bu normal öyle olması dedi. Bi tek serumla burnunu yıka dedi
Birazda korkuyorum ya, yanlış birşey yapar kızın canını acıtrsam diyeSerumla.balgamda atiliyor cnm sen uyice burnunu temizle serumla baya balgam akar sirtina iyice vurki aksin asagi dogru demekki baya dolu. Internette uygulamali videosu var bebegi yüzustu tut 5 cc bi burna 5 cc diger burun deligine veriyorsun sonrada sirtina pat pat vuruyorsun hasta bi bebekte cikan balgama şok olmustum
Canım çok sevindim. O zaman burnunu sık sık temizle rahatlasın kuzuGötürdüm film çekti ciğerlerini ve sırtını dinledi bi sorun yok bebek bu normal öyle olması dedi. Bi tek serumla burnunu yıka dedi
Benim de kanamalarım değişti canım mesela az az başlar artardı ilk gün çok yoğun kanamam oldu , hormonlardan mış emzirdiğimiz için google da öyle yazıyor, benim düzensizlikte devam ediyor bu ay 5 gün erken geldibir sorum olacak.
Bu ay Reglimin ilk günü. Daha önce hiç bu kadar kanamam olmamıştı. 3 kez kıyafet değiştirdim. Doğum sonrası böyle kanama yaşayan var mı?
Bende gece uyanmalarında çok yorulmuş durumdayımZor ve yorucu bir hafta sonu geçirdim. Reglken daha da zor uyumayan bir bebekle. Hem iştahı yerinde değil hem gündüz çok az uyudu kalktı. Akşama kadar bittim tükendim. Evde de tektim çoğunlukla. Offffff. Ek gıda olayı da yok bende. Annemdeyken annem yapıyor bir şeyler. Ben 6.ayı dolunca iyice ilgileneceğim. Şimdilik relax takılıyorum.
bir de bebek irmiği aldım. Onu meyveyle deneyeceğiz.
Ayrıca
Bu bebek aç serisini de iyi ki 3lü set olarak almışım. Bugün inceledim. Biri “ bırak kendi yesin” isminde; diğeri “acıkınca yer”
Acıkınca yer iştahsız bebek sorununa değinen bir kitap olmuş. Alerjik bebekler için de öneriler mevcut. Onu görünce bi sevindim. Belki çare olacak şeyler vardır bana. Kendimi toparlayıp okuyabilirsem inşallah anlayacağım.
Onlar insan değil insan yavrusuKızlar bende bugün ek gıda ya yeniden başladım , sabah bayıla bayıla kabak yedi öğleden sonra da az elma vereyim dedim nefret etti hep yüzünü ekşitti , ekşi elma değildi, bi insan kabak sevip nasıl elma sevmez
Aynen ya sanki limon sıkıyorum ağzına çok komikti baktım yemiyor zorlamadımOnlar insan değil insan yavrusuinsancık tek ve biricik, ne istediklerini asla kestiremediğimiz nadide yaratıklar
Canım sıkça kabak ve armut ver. Kuru kayısıyı az suda kaynat blenderdan geçir her sabah ve akşam azar azar yedirAynen ya sanki limon sıkıyorum ağzına çok komikti baktım yemiyor zorlamadımdünde az vermiştim bak gene kaka yapmadı ama bu çocuk bir lokma yese kaka yapmıyor
Bakayım da yarın yapmazsa yaparım kayısıyı canımCanım sıkça kabak ve armut ver. Kuru kayısıyı az suda kaynat blenderdan geçir her sabah ve akşam azar azar yedir
tam da bugün blender veya süzgeç kullanmanın yanlış olduğunu çatalla ezmek gerektiği ile ilgili bir video izledimCanım sıkça kabak ve armut ver. Kuru kayısıyı az suda kaynat blenderdan geçir her sabah ve akşam azar azar yedir
Belki siz sadece kuru kayısı için demiş oldunuz ama bugün blender meselesini gördüğüm için algıda seçicilik olduKuru kayısıyı az suda kaynat blenderdan geçir
Senin bebeğin alerjik mi? Bilmiyordum, neye alerjisi var?
Böyle bir şey yaşamadım umarım tekrarı olmaz