2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben de kızımın sabah 6da kalkmasından şikayetçiyim. Uyumak istiyorum şöyle 11e kadar bazen. Ama nerdee😄
Gece zaten hep uyanıyor mama istiyor mis kokulu meleğim. alıştım sanırım artık bu duruma. Ama uyku özlemi hep var.

Canım başka odada emzirilecek, emzirerek uyutmak yok diyorlar, sonra uyuyacağı odaya alıp işte piş pat yapın yatağına alışmalı , memede kesinlikle uykuya geçmeyecek ikisi ayrı şey öğrenecek o şekilde dinledim ben uygulayamadım, YouTube da çok video var bakabilirsin
Offf bu kadar uyanmaya ben her seferinde başka odaya geçsem uykum açılır daha da uyuyamaz iyice kafayı yerim 😅

Canım başka odada emzirilecek, emzirerek uyutmak yok diyorlar, sonra uyuyacağı odaya alıp işte piş pat yapın yatağına alışmalı , memede kesinlikle uykuya geçmeyecek ikisi ayrı şey öğrenecek o şekilde dinledim ben uygulayamadım, YouTube da çok video var bakabilirsin
Ben bunu yapmaya kalktığımda salya sümük ağlıyor 🙁

Ben bunu yapmaya kalktığımda salya sümük ağlıyor 🙁
Bi kere tam dalmadan beşiğe koyup piş pat yaptım ama dediğin gibi çok ağladı yani dalmayı geç uykusu açıldı sanırım istikrarlı olmak lazım başta ağlamasını göze almak lazım bende amaan uğraşamıcam dedim valla yapamadım

Ben de kızımın sabah 6da kalkmasından şikayetçiyim. Uyumak istiyorum şöyle 11e kadar bazen. Ama nerdee😄
Gece zaten hep uyanıyor mama istiyor mis kokulu meleğim. alıştım sanırım artık bu duruma. Ama uyku özlemi hep var.
Gece 9.30 gibi uyudu benim ki yattım işte bende 10.30 gibi uyuyordu valla dalamadım illa dibimde olacak perişan halde olacam üst açık yamuk yumuk yatacam alışmışım zaten yarım saat sonra uyandı da rahat ettim😂😂😂

Kızlar benim gece sürekli uyanma işi artık sinirlerimi bozdu. Saat başı uyanıp emmek istiyor bu neden olabilir göğüs ucum yara oldu çekiştirmesinden ve sürekli emdiğinden iyileşmiyor acı içinde emzirmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden artık mama mı versem diye düşünür oldum sütüm varken onu da içim elvermiyor çıkmaza düştüm
Benimki de öyle saat başı bazen daha sık bi de uykuda kendini yüz üstü dönderip başını kaldırmaya çalışıyor uykusu açılmasın diye bi daha onu da düzeltmek zorunda kalıyorum 😅

Bi kere tam dalmadan beşiğe koyup piş pat yaptım ama dediğin gibi çok ağladı yani dalmayı geç uykusu açıldı sanırım istikrarlı olmak lazım başta ağlamasını göze almak lazım bende amaan uğraşamıcam dedim valla yapamadım
Yani sadece uykuya dalışta emzik almasının ne gibi sakıncası var ki? 🤔 Daldığı an bırakıyor diğer zamanlarda da beslenme sonrası kusmasın diye veriyoruz normalde çocuk hiç istemiyor

Yani sadece uykuya dalışta emzik almasının ne gibi sakıncası var ki? 🤔 Daldığı an bırakıyor diğer zamanlarda da beslenme sonrası kusmasın diye veriyoruz normalde çocuk hiç istemiyor
Benim ki hiç tutmadı canım vallahi bu kadar sıkıntı olacağını bilsem verirdim sanırım, meme reddi yapabilir vermeyin demişti bana emzirme danışmanı hastanede ama böyle de çok zor oldu ya uykum hiç yok…

Kızlar merhaba hepinize biz 5 aylık olduk. Bu sabah uyandığında sesi değişikti sanki burnu tıkalı gibi. Ama ateş yok öksürük yok sadece bi kaç kez hapşırdı zaten mızmız bi çocuk doğduğundan beti de oynaması gülmesi keyfi yerinde acaba alerjik bişey mi ne diyorsunuz evde köpekte var bi kaç gündür ondan sonra oldu ona da bağlıyorum ama yine sizin de fikirlerini bekliyorum . Kullandığınız doğal kürler var mı ya da herhangi bişey şimdiden teşekkürler

tek elle açılamadığını bilmiyordum. Melih, eezy'e göre daha hafif olması avantaj ancak sürüş konforu nasıl?
Tek elle açılabiliyor aslında, ben çocuk küçükken çok beceremedim. Eğer çok bozuk yollarda sürmeyecekseniz bence konforlu. Patika yolda da denedik sorun yaşamadık ama muhtemelen hep öyle bozuk yolda sürmek zorunda kalsak çabuk yıpranabilirdi, şimdilik sorun yaşamadık.

Kızlar merhaba hepinize biz 5 aylık olduk. Bu sabah uyandığında sesi değişikti sanki burnu tıkalı gibi. Ama ateş yok öksürük yok sadece bi kaç kez hapşırdı zaten mızmız bi çocuk doğduğundan beti de oynaması gülmesi keyfi yerinde acaba alerjik bişey mi ne diyorsunuz evde köpekte var bi kaç gündür ondan sonra oldu ona da bağlıyorum ama yine sizin de fikirlerini bekliyorum . Kullandığınız doğal kürler var mı ya da herhangi bişey şimdiden teşekkürler
Her şey olabilir burdan kestirmek pek mümkün değil 🤷🏼‍♀️ serum fizyolojik ile burnunu sık sık açmanız lazım

Serum fizyolojiklerin bi kısmı yasaklanmış canım duymuşsundur belki sende kullanıyorsan kontrol et, bazı markaların içeriğinde zararlı maddeler varmış
Duydum canım, bizim kullandığımız içlerinde yok. Eczaneden serum şeklinde olanlardan almak lazım. Alırken marka ve seri noyu kontrol edin nette yazıyor.

Zor ve yorucu bir hafta sonu geçirdim. Reglken daha da zor uyumayan bir bebekle. Hem iştahı yerinde değil hem gündüz çok az uyudu kalktı. Akşama kadar bittim tükendim. Evde de tektim çoğunlukla. Offffff. Ek gıda olayı da yok bende. Annemdeyken annem yapıyor bir şeyler. Ben 6.ayı dolunca iyice ilgileneceğim. Şimdilik relax takılıyorum.
bir de bebek irmiği aldım. Onu meyveyle deneyeceğiz.

Ayrıca
Bu bebek aç serisini de iyi ki 3lü set olarak almışım. Bugün inceledim. Biri “ bırak kendi yesin” isminde; diğeri “acıkınca yer”
Acıkınca yer iştahsız bebek sorununa değinen bir kitap olmuş. Alerjik bebekler için de öneriler mevcut. Onu görünce bi sevindim. Belki çare olacak şeyler vardır bana. Kendimi toparlayıp okuyabilirsem inşallah anlayacağım. 😴😴

Zor ve yorucu bir hafta sonu geçirdim. Reglken daha da zor uyumayan bir bebekle. Hem iştahı yerinde değil hem gündüz çok az uyudu kalktı. Akşama kadar bittim tükendim. Evde de tektim çoğunlukla. Offffff. Ek gıda olayı da yok bende. Annemdeyken annem yapıyor bir şeyler. Ben 6.ayı dolunca iyice ilgileneceğim. Şimdilik relax takılıyorum.
bir de bebek irmiği aldım. Onu meyveyle deneyeceğiz.

Ayrıca
Bu bebek aç serisini de iyi ki 3lü set olarak almışım. Bugün inceledim. Biri “ bırak kendi yesin” isminde; diğeri “acıkınca yer”
Acıkınca yer iştahsız bebek sorununa değinen bir kitap olmuş. Alerjik bebekler için de öneriler mevcut. Onu görünce bi sevindim. Belki çare olacak şeyler vardır bana. Kendimi toparlayıp okuyabilirsem inşallah anlayacağım. 😴😴
Senin bebeğin alerjik mi? Bilmiyordum, neye alerjisi var?
bir sorum olacak.
Bu ay Reglimin ilk günü. Daha önce hiç bu kadar kanamam olmamıştı. 3 kez kıyafet değiştirdim. Doğum sonrası böyle kanama yaşayan var mı?
Böyle bir şey yaşamadım umarım tekrarı olmaz

Benim kız dünden beri atesleniyor ya sebebini anlamadm. Öyle aşırı değil Allah'tan ama sabah inleyerek uyandi resmen dişmi çıkarıyor acaba ya. İki gün önce öksürük için görürdüm doktora ortam o kadar pis ve kalabalıkti ki tekrar götürmeye çekiniyorm.

Doktor Bana da serum al dedi burnu için bu serum öksürüğe de iyi geliyor mu acaaba
Canım o konuda bilgim yok ama bir doktorun videosunu izlemiştim. Çocuklar burunları tıkalı olduğu için hasta olurlar mutlaka burunlarını açın diyordu.
Bebeğinin hasta olacağını hissettiysen bir diş sarımsağı ince ince doğra yoğurt ile yedir canım. Sen ek gıdaya geçmiştin.
Tabi bunları alerji açısından denediysen

X