2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Demir damlasını verirken de zorluk yaşıyorum. İstemiyor. Ağzını sımsıkı kapatıyor. Elma suyuna karıştırıp ver demişti doktor.
Biraz güldürüp ağzını açtığı an biraz biraz boşaltıyorum. Öyle vermiş oluyorum.
kolay bi yoldan başka ne yapılabilir? Kolayca demir damlasını alıyor mu bebekleriniz?

Kaşığa damlatıp veriyorum o da zar zor bütün bebekler aynı galiba. D vitaminini gayet güzel alıyo ama diğer ilaçlar eziyet

Aynen ya sanki limon sıkıyorum ağzına çok komikti baktım yemiyor zorlamadım dünde az vermiştim bak gene kaka yapmadı ama bu çocuk bir lokma yese kaka yapmıyor
Aha aynısı. Ben de kabız oldu diye ek gıdaya ara vermiştim. Dün başladım benim oğlan gene kaka yapamadı. Yapmak istiyor yapamıyor. Bugün dr kontrolümüz vardı 10ml dulcosoft ver dedi verdim bakalım ne zaman çıkacak. Çok zorluyor ama bi türlü çıkmıyosa çatlak oluşmasın diye o zaman gliserin kansuk fitil önerdi.

Kaç gün yapmazsa önerdi canım benimkinde zorlanma yok keyifli ama yapmadı

Bana ek gıdaya geçince ilk ay 30gün boyunca ver dulcosoftun hiçbir yan etkisi yok dedi. Ben uğraşır da yapamazsa ikinci günün akşamı vermeyi düşünüyorum
Bunu da ilk duydum ya ilaç sonuçta bence de hemen verme canım kendi kendilerine yapmayı da öğrenecekler illa ki ek gıdaya başlangıçta kime sorsam başlangıçta kabızlık normal dedi(büyükler yani)

Kaşığa damlatıp veriyorum o da zar zor bütün bebekler aynı galiba. D vitaminini gayet güzel alıyo ama diğer ilaçlar eziyet

Kaşıkla verince asla almıyor. Ben de eski d vitamini şişesindeki uzun cam çubukla veriyorum. Damla aparatıyla yani. Onun içine kaşıktan çekip ağzına sıkıyorum. Bazen ağzından çıkarıyor. Daha derine sıkmayı başardığımda yutuyor.
D vitamini daha kolay evet

Bunu da ilk duydum ya ilaç sonuçta bence de hemen verme canım kendi kendilerine yapmayı da öğrenecekler illa ki ek gıdaya başlangıçta kime sorsam başlangıçta kabızlık normal dedi(büyükler yani)
Ya her de farklı şey söylüyor ben anlamadım. Bu gittiğim de ankara livde çok beğenilen bi doktor. Ek gıdayı emzirmeden önce ver sonra isterse eğer emzirirsin dedi mesela. Genelde emzirdikten sonra verin diyorlar. Kafalar karışık

Ya zaten az az veriyoruz canım çok farketmez bence ben emzirmeden önce verdim bugün sonrasında meme verdim onu da az emdi, ne kadar muayene ücretleri livde kime götürdün

Hangi marka kullanıyorsun? Ben bestiron kullanıyorum severek alıyor

Kızlar benim kızım beş buçuk aylık oldu, sallanmadan uyumuyor. Nasıl bıraktırabilirim acaba? Bir de sizinkiler kaçta uyuyup kaçta kalkıyorlar? Ben 21.30 gibi uyutuyorum sabah 6 gibi tamamen uyanmış oluyor. Tabi gece beslenmesi için kalkıyor. Kesintisiz uyuyan var mı, gece beslenmesini kesen var mı?

Belki siz sadece kuru kayısı için demiş oldunuz ama bugün blender meselesini gördüğüm için algıda seçicilik oldu
Evet sadece kayısı için söyledim bir de kabızlık sorun olduğu için sıvı kıvamda daha etkili oluyor o nedenle.

Benim bebeğim de iştahsız canım. Maalesef uğraşacağız. Farkındayım sen de başından beri çok çana harcıyorsun her şey yolunda ilerlemedi. Ama biz anneyiz her şeyin üstesinden geleceğiz Allah’ın izniyle..
Sana birinci tavsiyem eğer denemediysen Avokado yumurta ve labneyi en kısa zamanda dene canım.
Bir yemek kaşığı irmiği bir bardak suda az pişir. Yumurta sarısı, avokado, muz ekle ver bakalım sevecek mi

Yok canım ne kesintisiz uykusu hepimiz aynı haldeyiz merak etme , benim ki biraz daha geç kalkıyor 7-8 gibi ama gece sık uyanıyor, gece kaç kere emiyoruz saymıyorum bile

Canım seni bir mesajda etiketledim mart annelerinde

Evet mantıklı yaptığın Canm. Ben zorla veriyorum bı şekilde artık

Ben biberonun emzik kismina damlatiyorum ordan cekiyo anlamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…