2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Labneyi kendin mi yaptın canım değilse hangi markayı alıyorsun?
Pınar labne aldım. İçerik olarak onu ve kiriyi iyi dediler. Ama ben şu minik tek porsiyonluk olan paketlerden aldım. İçinde 8 adet var, böylece ziyan olmuyor. Mart annelerinde bir arkadaşımızın önerisi. Severek yiyor oğlum.
IMG_2991.jpeg

Ay heralde en son onu alacağım
Bazı kalitesiz şeklinde yorumlar okudum alamadım bi türlü kararsız kaldım
Chicconun polly 2 star diye bi modelini gördüm e bebekte bebişide oturttum mesela çok hoşuma gitti ama 6 bindi🙄
Yazık o paraya canım valla birçok normal marka alan arkadaş var memnun. Geçen haftalarda bime gelmişti kanz marka 249 tl

Chicconun polly 2 star diye bi modelini gördüm e bebekte bebişide oturttum mesela çok hoşuma gitti ama 6 bindi🙄

Kiwi konusunda ben de olumsuz yorumlar gördüm. Ama her ürün için biri övüyor biri yeriyor durumu var bence
Ebebek yazmışsın ya bi uygulamasına gireyim dedim bi sürü indirim var şu an çeşitli kategorilerde. Bir şeyler aldım. Sen yazmasan girip bakmayacaktım. Neyse 😅 yine para harcadım

Zaten gündüz veriyoruz ek gıdayı. Annem de ben de. Ama akşamına fena oluyor. Hemen etki etmiyor. Akşam başlıyor. Tadımın 3.gününde oldu hep de.
Demek ki alışma süreci o kadar da basit değil.
Acaba probiyotik damla mı kullansan? Belki bağırsakları henüz hazır değildir ondan rahatsız oluyordur diye düşündüm ama doktora sormakta fayda var tabi.
Bu ara bizimki de hep akşam üzeri huysuz, bir ağlamak tutturmuş 🤷🏼‍♀️

Kiwi konusunda ben de olumsuz yorumlar gördüm. Ama her ürün için biri övüyor biri yeriyor durumu var bence
Ebebek yazmışsın ya bi uygulamasına gireyim dedim bi sürü indirim var şu an çeşitli kategorilerde. Bir şeyler aldım. Sen yazmasan girip bakmayacaktım. Neyse 😅 yine para harcadım
E bebeğe selam verdin borçlu çıktın desene😂😂😂

Acaba probiyotik damla mı kullansan? Belki bağırsakları henüz hazır değildir ondan rahatsız oluyordur diye düşündüm ama doktora sormakta fayda var tabi.
Bu ara bizimki de hep akşam üzeri huysuz, bir ağlamak tutturmuş 🤷🏼‍♀️

Geçecek inşallah bu günler. 😢

Ev yoğurdu probiyotik diye öneriliyordu aslında.
6.ay kontorlünde danışacağım doktora her şeyi. 😐

Evet memnunum. Ben hafifliği ve araba bagajında fazla yer kaplamaması için tercih etmiştim. Tek başına merdivenlerden indirebiliyorum ama tek elle açılmadığı için kucağımda bebek olunca yine ikinci bir kişiye ihtiyaç duyuluyor. Araba bagajında da beklediğimden daha fazla yer kapladı o yüzden arabamı değiştirmek zorunda kaldım. Yani eezy s twist de alsam olurmuş dedim; ama Melio dan da şikayetimiz yok :)
tek elle açılamadığını bilmiyordum. Melih, eezy'e göre daha hafif olması avantaj ancak sürüş konforu nasıl?

ebebekten almistim ben 250.tlye bence okdr para verilmez ya 6bin nedir bebek arabasini bile 2500 tlye almisiz düşün:)

Mama ve el gıda almayan bir bebekle boğuşuyorum kuzum :KK43:
Canım hepimizin ki ayrı zor inan, benim ki o kadar huysuz ki bu ara , 2-2.5 saatte bi uykuya geçiyor gündüz , bugün 3 gibi uyandı dışarı falan çıkardım uyku saati sarktı 6 gibi dalamadı sonrası kriz 7 gibi uyutana kadar ne ağlamalar ne şıltaklar bişey var sanırsın halbu ki sadece uykuya geçemedi ve ne memede duruyor ne sallamayla avunuyor , bi şekilde daldı uyandi 1 saat sonra tekrar gece uykusuna geçene kadar gene mızmız, çünkü tüm uyku saati sarktı bozuldu,bugünde o kadar yorgunum ki ….Allahım sen bu annelere yardım et🥲

X