- 20 Mart 2011
- 13.741
- 32.273
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.841
İnşallah anlık bir şeydir canım tekrarı olmazAnnem Nurse harvey in bi jelini almış içeriğini araştırmadım ya dün onu da sürdüm sanki rahatlattı, tetagil temiz içerik onu da alayım en iyisi, bugün gündüz hiç bir sıkıntısı yoktu bakalım gece nasıl geçecek
Siz yerken ağzını açıp kapıyor, takip ediyor mu? Mama sandalyesinde veya başka bir yerde destekli oturabiliyor mu? Ek gıdaya geçmeyi doktorunuza danıştınız mı?Kızlar ek gıdaya yavaştan başlayım dedim bebeğime kabak verdim öbürüne bıraktım, acaba ek gıdaya hazır değil mi? siz neler yaşadınız?
Biz yanında yemek yerken gözünü kırpmadan bakıyor, mama sandalyemiz farklı oturma pozisyonları içeriyor, yemek istiyor ama yatmakta zorlaninca öğürüyor, zorlayıp tiksindirici istemiyorum, kabakla başlamak yanlış mı oldu acaba muhallebi mi versem? (mama ve anne sütü ile gittiğimiz ve kilo alımı azalmaya başladığı için doktor 5. ayda ek gıda vermende sakınca yok demişti )Siz yerken ağzını açıp kapıyor, takip ediyor mu? Mama sandalyesinde veya başka bir yerde destekli oturabiliyor mu? Ek gıdaya geçmeyi doktorunuza danıştınız mı?
Başlarda öğürmesi normal, boğazına takılmayacak şekilde çatalla ezin, verirken kaşığı biraz yanağına doğru götürün. Şu an zaten tadımlık
Ay yok yok, benimkinin yenidoğan hali fenaydı, dönmek istememAy yenidoğanken daha kolaydı sanki ya
Benimki yüzüstü hiç sevmiyor o yüzden bilmiyorum canım ama artık zaten seslerini çok rahat duyurabiliyorlar bence bişe olmazAy yok yok, benimkinin yenidoğan hali fenaydı, dönmek istemembu gece olmadı çok şükür öyle bir şey. Sanki alt dişetinde beyazlık var ama çözemedim ben. Yakında doktora gideceğim o zaman sorarım
Bebeklerin yüzüstü yatmaları hala tehlikeli mi? Gece bir ara yüzüstü dönmüştü, çevirmedim uyandırmamak için ama emin olamadım.
Gunduz acaba cokmu uyuyor cnm gece baya sık kalkiyormus ya mahvolursun oyle. Bizimki gunduz 3 saat uyuyor gecede 8 9 gibi yatip 6 7 gibi kalkiyor arada 1 sefer uyaniyor.bu gece çığlık atmadı benim ki kızlar ama sanırım 8 kere uyandıkesin dişi falan ağrıyor ya en azından bu kadar uyanmazdı, inşallah şu diş derdimiz tez zamanda biter
Aa maşallah maşallah seninkine, gündüz 3 uyku yapıyor ilk uyku 50 dk - 1 saat 2. Uyku 1.5 saat 3. Uyku 40-50 dk akşam 9-9.30 gibi uykuya geçiş sonra işte gece uyumama durumuna göre kalkış değişiyor ama ilk 2-3 ay gece 2-3 sefer kalkardı 3 aydan sonra kalkma sayısı çook arttı yaGunduz acaba cokmu uyuyor cnm gece baya sık kalkiyormus ya mahvolursun oyle. Bizimki gunduz 3 saat uyuyor gecede 8 9 gibi yatip 6 7 gibi kalkiyor arada 1 sefer uyaniyor.
Yok canım sebzeler doğru başlangıç. Öğürmesi normal henüz çiğnemeyi bizler gibi yutkunmayı bilmiyor süte alışmış sadece. Zamanla öğrenecek. Azar azar ver mutlaka kaşık dolu olmasın bir de doktoruna danış bakalım ne diyecek.Biz yanında yemek yerken gözünü kırpmadan bakıyor, mama sandalyemiz farklı oturma pozisyonları içeriyor, yemek istiyor ama yatmakta zorlaninca öğürüyor, zorlayıp tiksindirici istemiyorum, kabakla başlamak yanlış mı oldu acaba muhallebi mi versem? (mama ve anne sütü ile gittiğimiz ve kilo alımı azalmaya başladığı için doktor 5. ayda ek gıda vermende sakınca yok demişti )
Güzelce dönebiliyorsa sorun yok canım, kendini kurtarabilirAy yok yok, benimkinin yenidoğan hali fenaydı, dönmek istemembu gece olmadı çok şükür öyle bir şey. Sanki alt dişetinde beyazlık var ama çözemedim ben. Yakında doktora gideceğim o zaman sorarım
Bebeklerin yüzüstü yatmaları hala tehlikeli mi? Gece bir ara yüzüstü dönmüştü, çevirmedim uyandırmamak için ama emin olamadım.
Cakkıdı ile uyuyan bebek miiiBenim çocuk ninnilerle uyumuyor. Bir dönem cakkıdı ile uyudu denk geldim açtım uyudu bir süre baya açtım , şimdi 90 lar açtım direk öyle uyudu. Hani böyle uyumayan çocuk varsa deneyebilirsiniz
Kız maşallah de amanGunduz acaba cokmu uyuyor cnm gece baya sık kalkiyormus ya mahvolursun oyle. Bizimki gunduz 3 saat uyuyor gecede 8 9 gibi yatip 6 7 gibi kalkiyor arada 1 sefer uyaniyor.
Ben öyle yapınca yanıma alıyorum yanımda uyanmıyor canım bir denesen mi?bu gece çığlık atmadı benim ki kızlar ama sanırım 8 kere uyandıkesin dişi falan ağrıyor ya en azından bu kadar uyanmazdı, inşallah şu diş derdimiz tez zamanda biter
Canım biz hep yanyana uyuyoruzBen öyle yapınca yanıma alıyorum yanımda uyanmıyor canım bir denesen mi?
Eyvaaah bilemedim o vakitCanım biz hep yanyana uyuyoruzhiç ayrı yatmıyoruz ki, az uyandığı aylar beşiğine koyuyordum şimdi hiiç
Öyle öyle canım geçicidir deyip sabredeceğiz başka çaremiz yokEyvaaah bilemedim o vakit
Geçicidir canım o kadar çok değişiyor ki huyu suyu bebelerin
Benimki de öğle uykusuna Hint müzikleriyle geçmeye başladı, birkaç gündür üçüncü şarkıda gidiyorBenim çocuk ninnilerle uyumuyor. Bir dönem cakkıdı ile uyudu denk geldim açtım uyudu bir süre baya açtım , şimdi 90 lar açtım direk öyle uyudu. Hani böyle uyumayan çocuk varsa deneyebilirsiniz
Oy maşallah, harika muhteşem olağanüstüGunduz acaba cokmu uyuyor cnm gece baya sık kalkiyormus ya mahvolursun oyle. Bizimki gunduz 3 saat uyuyor gecede 8 9 gibi yatip 6 7 gibi kalkiyor arada 1 sefer uyaniyor.
Yanına alınca nasıl yapıyorsun etrafında yastık mı koyuyorsun, hiç denemedim yatağa yanıma almayı. Doğdu doğalı hayal görüyorum zaten, kucağımda bebek var sanıyorum sonra yavaş yavaş algılıyorum örtüymüşBen öyle yapınca yanıma alıyorum yanımda uyanmıyor canım bir denesen mi?
bu gece çığlık atmadı benim ki kızlar ama sanırım 8 kere uyandıkesin dişi falan ağrıyor ya en azından bu kadar uyanmazdı, inşallah şu diş derdimiz tez zamanda biter
Bu gece de uyumadı bizim ki canım gündüz uykusu düzeldi şimdi de gece uyumuyor, gece 9.30 da uyudu 10.30 da kalktı 1.30 a kadar oyun oynadı uyumak istemedi yatırınca çığlık attı valla doğdu doğalı en kötü gece uykularını yaşıyoruz bende anlamadım, gece 1.30 da oyuncak oynadı resmen, o kadar uykum geldi ki uyutmaya çakışınca çığlık atınca bende ağladım en son, annem yanımdaydı Allahtan bu ara bi hal var benim bebekteGeçmiş olsun canım. Mesajınla rahatladım aslında. Demek ki çoğumuz yaşıyoruz bu ağlamayı. Benim kızım da dün uykudan uyanınca öyle bir ağladı ki. Daha önce böyle bi şeye şahit olmadım. Çok acı çekiyordu sanki. Çok üzüldük.
Epeyce sürdü üstelik. Biz de dişe yorduk. Ama hiçbir jel vs almadım. İşe yarar mı bilmiyorum.
Mama da yemedi o süreçte hiç.
Zor oluyor cidden