- 20 Mart 2011
- 13.741
- 32.273
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.761
Çoook şirinGayet kalın. Annemlerin evi soğuk oluyor orda giyer diye düşünmüştüm aslında ama soğukta giyse bile sıcak olur mu onun için bilemedim. Deneyip göreceğiz.
Eki Görüntüle 3300291
Ben coolmats markasınınkini almıştım çok memnunum tüm gün onun üzerindeyiz ama fiyatı artmış tabii ama unigoya göre baya uygun ve kalitesi güzel.Kızlar oyun matı alan var mı alıp memnun kaldığınız bu aralar ona bakıyorum ama unigo çok pahalı daha uygun birşey bakıyorum
Teşekkür ederim. Kafanıza göre geçtiniz dediğimi hatirlamiyorum. Neden üstüne alındın?Kızına maşallahek gıda konusunda kararlı olman güzel yalnız biz de kafamıza göre geçmedik zaten, doktorun uygun gördüğü zaman diliminde ek gıdaya geçtik.
Canım estağfurullah , hepimiz onlar için en iyisini istiyoruz en iyisini sen bilirsin kim karışabilir hayırdırGünaydın kızlarr :) ek gıda için lincleyebilrsniz beniben ne yersem ondan veriyorum hiç öyle özellikle şunu vereyim demiyorum patetes sulu yemek yapılmıştı patetesi suyuyla ezip verdim ekmeği az az yemeğin suyuna bandirp veriyorum dün dolma vardı dolma içini verdim.
Koydeyz ev yapımı koyun yoğurdu vardı onu verdim sevmedi ben bile sevmedim biraz ağırdı. Öyle öyle gidiyoruz.
Benim kız istiyor baya baya istiyor bi kaşık veriyorum ikinciye ağlama sesi çıkararak elini kaşığa uzatarak çekiyor. Birşey yersem ağlayarak bakıyor o yüzden ben biraz hızlı bir giriş yaptım
Canım çok doymuştur ondan da kusmuş olabilir geçen annem bol havuç verdi severek yedi sonra hepsini kustuDün muhallebi denemesinin 3.günüydü. Ama birkaç saat sonra aralıklarla 2 kez çok fena kustu. Uzun süre uyumadı ve ağladı. Üst üste öksürdü vs.
Böyle olursa besinle alakalı sıkıntı oluşmuş demektir.
Sebze çorbasında sıkıntı yaşamamıştık.
Dün de annem yoğurt mayalamıştı. Sabah bi baktım hepsi su gibi duruyor.
Zaten kustuğu için bugün yoğurda geçmeyecektim ama yazık oldu. Bir daha dener artık.
Bu arada ben de oyun matı alacağım sanırım. Listeme aldım. Özellikle oturmaya başlayınca sürekli kullanırız.
Canım çok doymuştur ondan da kusmuş olabilir geçen annem bol havuç verdi severek yedi sonra hepsini kustu
Canım estağfurullah , hepimiz onlar için en iyisini istiyoruz en iyisini sen bilirsin kim karışabilir hayırdırama bizim kaka problemi oldu 3 gün kaka yapmadı günde 3 kez çok rahat kaka yapan bi çocuktu ve geceleri huzursuzluk pırtlama olunca ben ara vermeye karar verdim bugün ek gıda vermeyeceğim, sabah kaka yaptı baya katıydı ilk defa böyle katı gördüm normal tabi ama resmen benim yavruyu zorladı bu ek gıda işi, bir iki gün vermeyip bir iki gün verip öyle ilerleyeceğim sanırım ve çok az az vereceğim bakalım.
Geçmiş olsun canım. Muhallebi içinde neler vardı tam olarak?Dün muhallebi denemesinin 3.günüydü. Ama birkaç saat sonra aralıklarla 2 kez çok fena kustu. Uzun süre uyumadı ve ağladı. Üst üste öksürdü vs.
Böyle olursa besinle alakalı sıkıntı oluşmuş demektir.
Sebze çorbasında sıkıntı yaşamamıştık.
Dün de annem yoğurt mayalamıştı. Sabah bi baktım hepsi su gibi duruyor.
Zaten kustuğu için bugün yoğurda geçmeyecektim ama yazık oldu. Bir daha dener artık.
Bu arada ben de oyun matı alacağım sanırım. Listeme aldım. Özellikle oturmaya başlayınca sürekli kullanırız.
Maşallah canımGünaydın kızlarr :) ek gıda için lincleyebilrsniz beniben ne yersem ondan veriyorum hiç öyle özellikle şunu vereyim demiyorum patetes sulu yemek yapılmıştı patetesi suyuyla ezip verdim ekmeği az az yemeğin suyuna bandirp veriyorum dün dolma vardı dolma içini verdim.
Koydeyz ev yapımı koyun yoğurdu vardı onu verdim sevmedi ben bile sevmedim biraz ağırdı. Öyle öyle gidiyoruz.
Benim kız istiyor baya baya istiyor bi kaşık veriyorum ikinciye ağlama sesi çıkararak elini kaşığa uzatarak çekiyor. Birşey yersem ağlayarak bakıyor o yüzden ben biraz hızlı bir giriş yaptım
Geçmiş olsun canım. Muhallebi içinde neler vardı tam olarak?
Canım tarçın alerjen benim bildiğim. İstersen birkaç gün ara ver sonra daha sade tarifler ile ilerle. Korkma bir şey olmaz o kadarcıktansağ ol canım.
Mama aslında. Sadece ekstra pirinç unu ekleniyor. Mamadan daha katı oluyor. Önerilen kaşık miktarını aştığımız için de böyle olabilir. 40 cc suyla yapıyordum aslında. Çok da değil yani. Bilemiyorum. Biraz da tarçın vardı tarifte. azıcık eklemiştim.
Her gün düzenli bir şekilde z.yagi verebilirsin yada yaptığın tüm ek gıdaya biraz kat. Gerçi yapmıssndir şimdi. Sen doğrusunu bilirsin Canm ağır gelmiş olabilir bir gün ver bir gün verme alışınca sıklaştırirsin.Canım estağfurullah , hepimiz onlar için en iyisini istiyoruz en iyisini sen bilirsin kim karışabilir hayırdırama bizim kaka problemi oldu 3 gün kaka yapmadı günde 3 kez çok rahat kaka yapan bi çocuktu ve geceleri huzursuzluk pırtlama olunca ben ara vermeye karar verdim bugün ek gıda vermeyeceğim, sabah kaka yaptı baya katıydı ilk defa böyle katı gördüm normal tabi ama resmen benim yavruyu zorladı bu ek gıda işi, bir iki gün vermeyip bir iki gün verip öyle ilerleyeceğim sanırım ve çok az az vereceğim bakalım.
Öyle gerçektenMaşallah canımlinçleyecek bir şey yok kimse cahil değil herkes bebeği için kendince en doğrusunu yapmak ister.
Naçizane tavsiyem tuza dikkat etmen. Kendi yemeklerimizde salça ve tuz konusu sıkıntılı
İnşallah canım çok iştahlı seni yormayan bir bebek olsunHer gün düzenli bir şekilde z.yagi verebilirsin yada yaptığın tüm ek gıdaya biraz kat. Gerçi yapmıssndir şimdi. Sen doğrusunu bilirsin Canm ağır gelmiş olabilir bir gün ver bir gün verme alışınca sıklaştırirsin.
Öyle gerçekten
Bu yemekler kv ye yapıldığı için ekstra tuzsuzdu o açıdan içim rahattı. İnşallah hep sıkıntısız geçer. Annemlerin nasıl alıştırsan öyle gider lafıyla hareket ettim birazda
Hepimiz için aminnnİnşallah canım çok iştahlı seni yormayan bir bebek olsun
Bu arada kalça durumu nasıl?
Canım inşallah hep iyi derlerHepimiz için aminnn
1 ay sonra kontrol var bakalım ne diyecek. En son iyileşmiş demişti.
Bebek illa anne babaya benziyecek diye birşey yok ki genlerde varsa esmerlik esmer olur gayette. Teni değişir mi bilmiyorum da kimseye açıklama yapma mecburiyetinde hissetmeyin. Saçma sapan şeyler sormayın diyip konuyu kapatın.Merhaba Kızlar bebeğim 2350 gram prematüre olarak doğdu doğduğunda teni kıpkırmızıydı şuan 4.5 aylık sanki teni esmerleşti gibi baba sarışın yeşil gözlü ben açık beyaz renkliyim aile de esmer de yok gören bu bebek kime çekmiş diyor saçları açık kumral bebeğimin ama dökülmeye başladı sanki daha koyu saçlar çıkıyor her görene açıklama yapmaktan bıktım sizce bebeğimin teni değişir mi