2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244

Bakayım hemen. Çok sağ ol canım inşallah sever. Bugün annem vermiş hazır yoğurt. Sevmemiş hiç. Ama sevmese de yediriyoruz. Bir şekilde yutuyor yani.

Sekin kaşar peyniri de katkısızmış mesela. O yüzden çok seviyorum o markayı.
Ama takipte olduğum bi doktor inek sütü kullanın diyordu. Neden öyle dedi bilmiyorum.

Bir de yine başka bi doktor hazır yoğurt kullanılacaksa activia ve ekerin sade probiyotik yoğurdunu verebilirsiniz diyordu. Bir de tire organik yoğurt mu ne öyle bi şey vardı. O da oluyormuş. Elimizde ev yoğurdu yoksa; acil gerekiyorsa falan

Çok zorlamayın canım sonradan yer mutlaka. Başlarda böyle oluyor. Bir de activia yı mayalarken de öneriyorlar probiyotik için.
Söylediklerini not aldım şifa olsun kuzulara

Merhaba canım. Minyon bebek kardeşliği yapalım bacım
61 cm benimki de. Çok hareketli ondan mı 1 ayda 300 gram aldı ki? Ben de ek gıdaya daha başlamadım. 6 ayı bekleyeceğim.

Havuç verdim bende sevdi sanki ya bakalım nolacak kaka durumu yarına
Havucu benimki de çok sevdi vermeyi kesince baya ağladı hatta Bizimki de normalde günde 3-4 kere kaka yaparken bu tadımlara başlayınca 2-3 günde bire düştü. Ben de organik zeytinyağı aldım 3-4 damla damlatıyorum denettirdiğim şeylerin içine. Bu sayede hergün bir kere kaka yapmaya başladı.

Zeytinyağı bende damlatıyorum canım ya yoksa pek tatsız tuzsuz be inşallah bizimde düzene girer daha 5. Gündeyiz çünkü

Uyku tulumu kullanan ya da kullanacak olan var mı? Benim ev kışın 24 derece oluyor ortalama. 1 togluk uyku tulumları bizim için ideal gibi görünüyor ama kullananlar ya da bilgisi olanlar varsa yorumlarını yazarsa çok sevinirim..

Ben de bakıyorum ama çok anlayamadım. Benim kızımın tedavisi nedeniyle 22 derece civarında olmalı içerisi. Kışın öyle oluyor genelde ama tulum gerekli mi bilemedim

Ben de bakıyorum ama çok anlayamadım. Benim kızımın tedavisi nedeniyle 22 derece civarında olmalı içerisi. Kışın öyle oluyor genelde ama tulum gerekli mi bilemedim
Çok geçmiş olsun canım.. İstersen bir doktorunuza danış 22 derecede uyumak baya üşütür insanı çünkü tulum iyi olabilir. Bu gece bizim oda 27’ye düşmüş üstüm açık yatıyordum baya üşümüşüm.

Ben de arayış içindeyim hâlâ karar veremedim. Bazıları var çok pahalı benim için. Şu elyaf olanlar da yakar terletir diyorlar bilemiyorum

Ben de arayış içindeyim hâlâ karar veremedim. Bazıları var çok pahalı benim için. Şu elyaf olanlar da yakar terletir diyorlar bilemiyorum
Ben dolapta kidzeenin temiz 1 togluk uyku tulumunu buldum sipariş verdim henüz gelmedi ama kidzeenin tulumlarını yakından incelemiştim gayet güzel. Dolapa da bi bak derim canım

Ben gidip 2 togluk uyku tulumu almıştım. Kışın evim oldukça sıcak. 2 tog kaç derece evlerde kullanılıyor bilmiyorum ama hiç giydirmeyeceğim sanırım. Daha bebeğim doğmadan almıştım.

Ben dolapta kidzeenin temiz 1 togluk uyku tulumunu buldum sipariş verdim henüz gelmedi ama kidzeenin tulumlarını yakından incelemiştim gayet güzel. Dolapa da bi bak derim canım
Dolaptan sıfır etiketli ya da alınabilecek temiz eşyalar bulursam alıyorum ben canım iyi ki hatırlattın

Ben gidip 2 togluk uyku tulumu almıştım. Kışın evim oldukça sıcak. 2 tog kaç derece evlerde kullanılıyor bilmiyorum ama hiç giydirmeyeceğim sanırım. Daha bebeğim doğmadan almıştım.
Kalınlığı nasıl foto atabilir misin? Çok mu yorgan kalınlığında acaba

Bende hm den şunu aldım kızlar yigenim kullanıyor kaloriferli evler için idealdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…