- 14 Mayıs 2022
- 493
- 204
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda arkadaş paylaşmıştı kim unuttum ya, sonu arzum olan, 30 tl , bana doğum tarihleri, son adet tarihi, adet uzunluğu sordu ,68 oranla kiz dediA a seninki hangisiydi canım kaç paraydı sana ne çıktı
Bakalım valla şaka bi yana önce saglıklı gelsin bebişlerimiz bunlar hep meraktanBurda arkadaş paylaşmıştı kim unuttum ya, sonu arzum olan, 30 tl , bana doğum tarihleri, son adet tarihi, adet uzunluğu sordu ,68 oranla kiz dedi
Öyle ya sağlıklı hayırlı evlat olsun yeterBakalım valla şaka bi yana önce saglıklı gelsin bebişlerimiz bunlar hep meraktan
Ben demıstım evet cınsıyet planlaması arzum. Bende yaptırdım kız cıkıo. Ilk ultrason fotosunu gonderdım:)Ahh ahh bende çok merak ediyorum kaçıncı haftada belli olur acaba
Evet ya ınsan çok merak edıyorBakalım valla şaka bi yana önce saglıklı gelsin bebişlerimiz bunlar hep meraktan
Baya soru sormuş gerçekten :) hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallahKız bayagı soru sordu he ama
Her şey yolundaymış demek ki, o da yolk sac herhalde ya ama emin değilim :)Bi sorun yok her şey yolunca dedi kalp atışı duyduk falan. Ama o ne işte
Başınız sağolsun. Acınızı çok iyi anlıyorum. Benim de başıma geldi. Sizi hiçbirimiz teselli edemeyiz. Düşüğün ardı bebek olur derler. Bizim bilmediğimiz bir hayır vardır. Kendinize çok dikkat edinMalesef düşük yaşıyormusum bugun kesinleşti beni listeden silin lütfen tüm hamilelere saglıklı gebelikler diliyorum hepiniz saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah.Ben bir süre buralarda olmuycam hakkınızı helal edin.
Gizlice değil direkt açık açık videoya alırım oğlumda videoya aldık hala izliyoruz, nasipse cuma günü bunu da alıcaz dünyanın en güzel sesiKizlar benim gibi doktorun yanina giderken gizlice ses kaydi alan var mi kalp atisini acip acip dinliyorum ❤
Benim de erkek cikiyo heryerde ablamin bi arkadasi doktorun yaninda calismis galiba baya anliyomus yuzde 80 erkek dedi o da tabi basta hayirli saglikli uzun omurlu evlat olsun da insan merak ediyo ben evlenmeden once cinsiyetini dogdugunda ogrenmek isterim surpriz olur falan diyodum bi deKan tahliline göre bebeğin cinsiyeti | hesapla maksat eğlence ben yanlış hesaplamisim benimki erkek olcakmis
Ay nasıl anlıyorlar ya bende aşırı merak ediyorum cinsiyetini bir oğlum var çok şükür bide kız evlat duygusunu tatmak isterdim ama sağlıklı olsun yeterkiBenim de erkek cikiyo heryerde ablamin bi arkadasi doktorun yaninda calismis galiba baya anliyomus yuzde 80 erkek dedi o da tabi basta hayirli saglikli uzun omurlu evlat olsun da insan merak ediyo ben evlenmeden once cinsiyetini dogdugunda ogrenmek isterim surpriz olur falan diyodum bi de
Yaa ne guzel ❤ Ben doktor istemezse falan diye her gittigimde ses kaydini acip cantaya atiyorum ses pek kaliteli olmuyo ama olsunGizlice değil direkt açık açık videoya alırım oğlumda videoya aldık hala izliyoruz, nasipse cuma günü bunu da alıcaz dünyanın en güzel sesi
Hayattaki şansımız fkfkkfkfBende biri erkek biri kız çıkıyor onunda
Şimdi yaptım bu da kız çıktı benim :) benim de bu yıl değişmiş kanımKan tahliline göre bebeğin cinsiyeti | hesapla maksat eğlence ben yanlış hesaplamisim benimki erkek olcakmis
Insallah once saglikli hayirli olsun da rabbim gonlune gore versin ❤Ay nasıl anlıyorlar ya bende aşırı merak ediyorum cinsiyetini bir oğlum var çok şükür bide kız evlat duygusunu tatmak isterdim ama sağlıklı olsun yeterki