2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ya kızlar dünden yemeğimi yapayım ddim işten gelince yeriz diye yemek yaparken midem bulandı etli bezelye yapmıstım ddim bugun geçer o hissim sonra gün boyu aklıma gelip tiksindim bgn eve gelirken ddim ben o tencerenin kapagını bile açmak istemiyorum o derece bulandım bezelyeden ddim sonuc pidecide solugu aldık😂😂 böyle tiksinme yasayan oldumu hiç yemek yaparken nasılsınız valla allah affetsin ya
Bende çoğu şeyden tiksinmeye başladım. Kajuyu çok severdim şu an midemi bulandırıyor su bile bulandırıyor:KK43:( bugün prifemyn Dr diye bir ilaç verdi Dr bulantı ilacıymış içtim bakalım hayırlısı😊☺️

Sende hiç öyle düşünme canım allahım şimdi nasip etmiş şimdi olmuş. Kimseye hesap verecek halin yok. Arkandan konuşurlarsa da hiç umursama sonuçta arkandan konuşuyorlar önemseme. Sana bir şey derlerse de allahım ne zaman isterse kendimde ne zaman uygun görürsem o zaman yaparım çocuğumu dersin 😀😀😀
Aynen öyle zaten hepsinden cook cook uzağımm 😅

Kızlar şu kalp atısı randevularımızı da atlatsak tam 2.5 -3 aylık olsak riskli gebelik haftalarımız bitmiş olsa rahat rahat hamişliğin tadını çıkarmaya baslasak 😂😂😂
Ben de bunu düşünüyorum hep, rahat günleri dört gözle bekliyorum😍 Hepimize nasip olsun hayırlısıyla inşallah❤
Hiç değişiklik yapmadım. Güneş kremim,nemlendiricim vs de dahil.
Ben tam da retinol serum almıştım öğrenmeden önce, şüphelenince hiç başlamadım😄 Genel olarak retinollü ürünler kullanmayın diyorlar, bir de fiziksel filtreli yani mineral güneş kremlerine geçin diyorlar. Temizleyici ürünler ciltte kalmıyor ya, çok da riskli değildir diye düşündüm

Selam kızlar yarin ilk kontrolum var arastirma hastanesinden randevu aldim 5+5 oluyorum yarin. Ilk kontrolune gidenlere sorularim olacak acaba herhangi bir test ister mi ac mi gitmeliyim bir de eslerinizi iceri aldilar mi ?

Selam kızlar yarin ilk kontrolum var arastirma hastanesinden randevu aldim 5+5 oluyorum yarin. Ilk kontrolune gidenlere sorularim olacak acaba herhangi bir test ister mi ac mi gitmeliyim bir de eslerinizi iceri aldilar mi ?
Bana herhangi bir test yapmadı sadece sorular sordu, maune etti. Eltim benimle gelmişti onu almadılar içeri eş i alır mı bilmem ama alır bence ya

Bende çoğu şeyden tiksinmeye başladım. Kajuyu çok severdim şu an midemi bulandırıyor su bile bulandırıyor:KK43:( bugün prifemyn Dr diye bir ilaç verdi Dr bulantı ilacıymış içtim bakalım hayırlısı😊☺️
Bide avakado gebe kaldıgımdan beri paso kahvaltıda yedim suan onuda görmek istemiyorum 🥹 ama iştahım kapalı değil baska seylerde iştahım acık a a a etki edicekmş bakalım

Aç git canım test fln tahlil yaparlar eşin de tabiki alırlar

Ben de bunu düşünüyorum hep, rahat günleri dört gözle bekliyorum😍 Hepimize nasip olsun hayırlısıyla inşallah❤

Ben tam da retinol serum almıştım öğrenmeden önce, şüphelenince hiç başlamadım😄 Genel olarak retinollü ürünler kullanmayın diyorlar, bir de fiziksel filtreli yani mineral güneş kremlerine geçin diyorlar. Temizleyici ürünler ciltte kalmıyor ya, çok da riskli değildir diye düşündüm
Retinol gebelikte önermiyorlar

Sabahtan gidiyosan her ihtimale karşı aç git canım. Eşini alırlar tabi yanında

Canını sıkmaya değmez. Herkes istediği zaman yapar çocuğunu, bi de Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyo. Uzakmışsın zaten, bak keyfine çekirdek ailenle :)
Zaten söylemeyi de düşünmüyorum bana kalsa doğurduktan sonra söylerim de 😅 belki cinsiyet belli olunca söyleriz 🤷🏻‍♀️ aynen öyle böyle peşpeşe denk geldi ama yapcak birşey yok istediklerini de düşünebilirler :) zaten zaman geçmiyor çarşambayı iple çekiyorum ya 😅 vajinalden bebisi görsem bari ❤️

Kizlar ben kullandıklarıma dikkat ediyorum gebelikte, instagramda habibe hemsireyi takip edebilirsiniz, içeriklerden bahsediyor, ben normalde de deterjan şampuan dikkat ederdim ama nemlendirici ve güneş kremim doğal içerikli değildi, onları da kullanmıyorum artık, bir bebek plesantasinda 17 farklı kimyasala rastlandigi ile ilgili bir şey görmüştüm annenin kullandigi ürünlerden kaynaklı denmişti paylaşımda dogruluk payini bilmiyorum tabi bu haberin ama kullanılan kozmetikler hep kimyasal örneğin, cilt aynı mide gibi herseyi emiyor , son yıllarda kanserin de bu kadar artmasının sebebi sentetik ve kimyasallar, hiç kullanmamak imkansız, telefon bile zararlı bence de ama elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ben şahsen.

X