- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.545
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.901
Benn sabah biraz midem bulanıyor gibi oluyor o kadar oda açlıktan mi bebekten mi çozemedimBelirtisi olmayan varmı aranızda??ben sanki hamile diğilim..randevum 24 günler geçmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benn sabah biraz midem bulanıyor gibi oluyor o kadar oda açlıktan mi bebekten mi çozemedimBelirtisi olmayan varmı aranızda??ben sanki hamile diğilim..randevum 24 günler geçmiyor
Kız bende o bile olmuyor..ilk günler 2 gün oldu çok az ama..bu kadar.Benn sabah biraz midem bulanıyor gibi oluyor o kadar oda açlıktan mi bebekten mi çozemedim
Hadi ya bende azıcık var şükür Çok mu yeni bilmiyorum ki tam ne zaman başlar bu belirtilerKız bende o bile olmuyor..ilk günler 2 gün oldu çok az ama..bu kadar.
Bir tek çok ayakta olursam bel ağrım.Keseyi gördüm de şükür..kalb atışına duyana kadar ömrümden gitdi benimHadi ya bende azıcık var şükür Çok mu yeni bilmiyorum ki tam ne zaman başlar bu belirtiler
Bekle bekle daha da net görürsün inşallahNe güzel Vajinal baktırmak istemiyorum ben ya üstten olsun beklerim biraz daha
Ay maşallah bu hafta içi gitsem duyardm demekki ama işte randevu anca 25 ine buldum beklicem Artk
Bende de hiçbir şey yokKız bende o bile olmuyor..ilk günler 2 gün oldu çok az ama..bu kadar.
BeenBelirtisi olmayan varmı aranızda??ben sanki hamile diğilim..randevum 24 günler geçmiyor
Hiçmi yok sende?biraz rahatladım ya..O kadar dua ediyorum rahat hamileliğim olsun diye..demek dualarım kabul olunmuşAnnem 9 ayına kadar fena oluyordu..gebe olmadan öncede hep diyordum anneme benzemiyimBende de hiçbir şey yok
1 hafta kadar progestan kullanırken oldu bırakınca hepsi geçti. Kızımda da olmamıştı. Doktorum bir önemi yok dedi bugün sordum
Ya hiçmi yok? Bende kaç gündü hiç yok..zaten gebelik testini ondan yapmak istemiyordumki..kesin adet olucam
Çok fazla ayakta durma biraz yoruldun mu Uzan dinlen güzel düşün her zamanBir tek çok ayakta olursam bel ağrım.Keseyi gördüm de şükür..kalb atışına duyana kadar ömrümden gitdi benim
Aynen canım inşallahBekle bekle daha da net görürsün inşallah
Fazla durmuyorum..ama mesela elektrik süpürgeyi çalıştirarken sonra ağrıyor oturuyorum bendeÇok fazla ayakta durma biraz yoruldun mu Uzan dinlen güzel düşün her zaman
Aynen canım inşallah
Bende de belirti yok umarım böyle sorunsuz giderBende de hiçbir şey yok
1 hafta kadar progestan kullanırken oldu bırakınca hepsi geçti. Kızımda da olmamıştı. Doktorum bir önemi yok dedi bugün sordum
Kızlar bende de hiç bir belirti yoktu fakat 6 hafta 6 gündeyim ve son 3 gündür yataktan dahi kalkamayacak boyutta halsizlik ve mide bulantısı başladı herkeste aynı zamanda olmaz elbette ama bence olmaması hiç bir problem değil Doktorlar bile eğer belirti yoksa şanslı kişilerdensiniz diyorlar bu sebeple bunu kafaya takıp bebişlerimizi üzmeyelimHadi ya bende azıcık var şükür Çok mu yeni bilmiyorum ki tam ne zaman başlar bu belirtiler
Yorulmadan her gün bı odayı makinaya atın. Ben ilk öğrendiğim de 10 günden fazla eve dokunmadımFazla durmuyorum..ama mesela elektrik süpürgeyi çalıştirarken sonra ağrıyor oturuyorum bende
6 haftam olmamış benim..belkide ondandıKızlar bende de hiç bir belirti yoktu fakat 6 hafta 6 gündeyim ve son 3 gündür yataktan dahi kalkamayacak boyutta halsizlik ve mide bulantısı başladı herkeste aynı zamanda olmaz elbette ama bence olmaması hiç bir problem değil Doktorlar bile eğer belirti yoksa şanslı kişilerdensiniz diyorlar bu sebeple bunu kafaya takıp bebişlerimizi üzmeyelim
Evet katılıyorum olumlu bakmak lazm hepimiz en az keseyi gördük zaten hayırlısıyla herşey sırasıyla gelirKızlar bende de hiç bir belirti yoktu fakat 6 hafta 6 gündeyim ve son 3 gündür yataktan dahi kalkamayacak boyutta halsizlik ve mide bulantısı başladı herkeste aynı zamanda olmaz elbette ama bence olmaması hiç bir problem değil Doktorlar bile eğer belirti yoksa şanslı kişilerdensiniz diyorlar bu sebeple bunu kafaya takıp bebişlerimizi üzmeyelim
İlk başlarda bende etmedim..sonra az az başladım etmeyeYorulmadan her gün bı odayı makinaya atın. Ben ilk öğrendiğim de 10 günden fazla eve dokunmadım
Ben de iki gündür kabusla uyanıyorum hızla değişen hamilelik hormonları sebep oluyor endişelenecek birşey değil. Aynı zamanda stresliyiz ister istemez o da tetikliyor. Yakın zamanda azalır mutlakaGünaydın kızlar bu bilincaltini nasıl temizleriz ya kötü rüyalar görmekten yoruldum
Benim karindan di hiç vajinal muayene olmadım ben gebelikte.Ne güzel Vajinal baktırmak istemiyorum ben ya üstten olsun beklerim biraz daha
Ay maşallah bu hafta içi gitsem duyardm demekki ama işte randevu anca 25 ine buldum beklicem Artk
Vajinal yaptırmak normal aslında ilk başta ama ben istemiyorum yani o kadar çok vajinal muane oldum ki yeter yani bari gebelikte olmasın diyorum galiba bebeğin gelişimi herkes de farklı bu zamanlar da üstten duyulmaz diye vajinal yapmış olabilirler. Ben biraz daha bekliyim sizin gibi karın dan duyarımBenim karindan di hiç vajinal muayene olmadım ben gebelikte.