- 24 Kasım 2021
- 5.078
- 6.315
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.881
Valla duyduk canim ya böyle gümbür gümbür değil bulmak zor oluyor cok küçük bebek dedi doktor ama böle bir kaç sn de olsa pit pit pit sesini duyduk.O kadar erken duyuluyor mu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla duyduk canim ya böyle gümbür gümbür değil bulmak zor oluyor cok küçük bebek dedi doktor ama böle bir kaç sn de olsa pit pit pit sesini duyduk.O kadar erken duyuluyor mu ya
Benimde bi kere midem bulandı geçti şu an normalim.Takma kafana bu günleri ariycaz zaten 4. Olduğu için heralde fazla relaximBende belirti var diye sevinmiştim:))) meğer ilacın etkisiymiş :/ hiç belirtim yok hamileliğe dair
Yaa maşallah bi arkadaş da sizin gibi 6. Haftada duymuştu oda zayıf demişti ama duydunuz sonuçta çok güzel buValla duyduk canim ya böyle gümbür gümbür değil bulmak zor oluyor cok küçük bebek dedi doktor ama böle bir kaç sn de olsa pit pit pit sesini duyduk.
Hamilelik boyunca kabus çok görülüyo. Takılma canımGünaydın.İki gündü bende iyi rüyalar görmüyorum..ama çocukla alakalı digil..neden acaba..her şey çok şükür iyi giderken
Aynen bencede öyleymiş..takılmıyorum artık canımHamilelik boyunca kabus çok görülüyo. Takılma canım
gitmedim 2 3 gün sonra geri geldi bulantılarBende aynı şeyi yaşadım ve çok korkuyorum . Aşırı bulantım vardı birden kesildi iştahım acil 10+2 deyız neden acaba korkuyorum sen doktora gittin mi
Amin inşallahBenimde öyle surekli gerginim aklımda hep ama Allah büyük korktugumuza ugratmasin
Tamam çok teşekkür ederim. İnşallah lağmana falan gerek kalmazGeçmiş olsun 1 hafta tuvalete çıkamazsanız doktorunuza söyleyin lağman yaptırabilir.
İnşallah bende ayın 25 inde kalp atışını da duyarım. O zaman tahmini olarak 6+3 falan olacak sanırımBen 6+1 de duydum kalp atışını canim ondan tam 1 hafta öncede keseyi görmüştüm
Evet canim doktor bu sesi duyunca rahatlıyoruz dedi, bildiğim kadarıyla burda çoğu arkadasta duydu, gec döllenme fln varsa tabi değişebilir bence bir kaç güne takılmamak lazım ama 6.-7. Haftalarda çoğunlukla duyuluyor, sizlerde duyun rahatlayın inşallahYaa maşallah bi arkadaş da sizin gibi 6. Haftada duymuştu oda zayıf demişti ama duydunuz sonuçta çok güzel bu
Herkes ayın 25ine randevu almış inşallah çok güzel haberlerle döneriz o günİnşallah bende ayın 25 inde kalp atışını da duyarım. O zaman tahmini olarak 6+3 falan olacak sanırım
Evet evet öyle galiba çok sevindim adıniza bende ayın 25 inde gitcem 7arti 3 olcam o zaman rahat duyarımEvet canim doktor bu sesi duyunca rahatlıyoruz dedi, bildiğim kadarıyla burda çoğu arkadasta duydu, gec döllenme fln varsa tabi değişebilir bence bir kaç güne takılmamak lazım ama 6.-7. Haftalarda çoğunlukla duyuluyor, sizlerde duyun rahatlayın inşallah
Sen çok daha rahat ve net duyarsın inşallah çünkü gün gün çok hızlı büyüyorlarEvet evet öyle galiba çok sevindim adıniza bende ayın 25 inde gitcem 7arti 3 olcam o zaman rahat duyarım
İnşallah Canm sabırsızlıkla bekliyorum. Doktor ekstra birşeyler dedi mi sizeSen çok daha rahat ve net duyarsın inşallah çünkü gün gün çok hızlı büyüyorlar
Bir terslik olmasın da belirti olmasa da olur :)))Benimde bi kere midem bulandı geçti şu an normalim.Takma kafana bu günleri ariycaz zaten 4. Olduğu için heralde fazla relaxim
Ben de o günde duydumO kadar erken duyuluyor mu ya
O kadar erken duyuluyor mu ya
Gayet güzel canım hayırlı olsun doktora git artıkbende geldim aranıza :) Öncelikle herkese Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Amin :)
yeni öğrendim sayılır değer artışlarıma bakabilir misiniz :) sizce güzel mi
09.08 : 153,29
11.08 : 476,47
13.08 : 1086,20
15.08 : 2878,40
Ne güzel Vajinal baktırmak istemiyorum ben ya üstten olsun beklerim biraz dahaBen de o günde duydum
Vajinal de duyuluyor sanıyorum
Ay maşallah bu hafta içi gitsem duyardm demekki ama işte randevu anca 25 ine buldum beklicem ArtkBen de 6+2de duydum kuzum