- 5 Ağustos 2015
- 374
- 554
- 34
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.481
Rüyayla amel edilmez . Takılmayın rüyalaragünaydınn
Yeni gelen herkes hoşgeldiii, tebrikler
Kötü bir rüyayla güne başladım.
Muayene sırasında doktor kız çocuklarına özgü bi anomali nedeniyle bebeğinizi kaybetmişsiniz kslbi atmıyor diyor bana
Canım sıkıldı, gündüz niyetine
dün bahsetmiştim biriyle tartışıp çok ağlamıştımİşte bunlar hep kaygı…
Ahgünaydın sanırım tatil sosyal hayatla daha fazla uyum lazım.. anne olmak şimdiden kaygı
Tabi canım rüyaya takılmayacağımRüyayla amel edilmez . Takılmayın rüyalara
Güzel bir bakış açısı. Sen o olumsuz kısmı geç.dün bahsetmiştim biriyle tartışıp çok ağlamıştım
Sanırım ordan bilinçaltıma acaba bebeğe bişey olmuş mudur kaygısı yerleşti
De kız çocuğu detayı enteresan
İşte o bi mesaj mı bana
Günaydın kuzum o cok kafamızds stres yaptığımız için beynimizin şeyidir rüya değildir böyle seyler hiççç düşünme bile güzel güzel pıt pıt atıcak kalplerigünaydınn
Muayene sırasında doktor kız çocuklarına özgü bi anomali nedeniyle bebeğinizi kaybetmişsiniz kslbi atmıyor diyor bana
Hosgeldin kuzum nisan annelerimiz 30 lu yaslar agırlıklı olduk masallah bizeBeni de alın aranızaben de 35im, bu 3. Hamileliğim ama diğerleri kürtaj ve düşük ile sonuçlanmıştı. İnşallah ilk bebeğim olacak
Tüp bebek ile hamile kaldım bu seferTemmuz ayı transferleri topiğinden buraya geldim
Umarım sağlıklı gebelikler geçirip sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız
Öyle olacakGünaydın kuzum o cok kafamızds stres yaptığımız için beynimizin şeyidir rüya değildir böyle seyler hiççç düşünme bile güzel güzel pıt pıt atıcak kalpleri
30lar kulubüHosgeldin kuzum nisan annelerimiz 30 lu yaslar agırlıklı olduk masallah bizesaglıkla ilerlesin bebişlerimiz insallah
Güzel bir bakış açısı. Sen o olumsuz kısmı geç.
Ama kız bebek denmesi belki de gerçekten bir kızın olacağını gösteriyordur.
Ben de aşırı stres yaşamıştım demiştim ya düzeldi bazı şeyler. Senin yaşadıkların da geçip gidecek. Hiçbir şey olmaz. İçini ferah tut. Biraz olumlu düşün rüyaların da güzelleşecek o zaman
Benim kilom sürecin başından beri her gün artıyor şuan itibariyle 1 buçuk kilo falan almışım seninki gayet normal benimki anormal olabilirkızlar benim kilom sürecin başından beri aynı olmasına rağmen bel çevrem bariz şekilde genişledi. Geçen ay da 55 kiloydum şu an da küsüratına kadar aynı ama geçen ay giydiğim kıyafetlerim olmuyor. Olanlar da belimi sıktığı için evde eşimin şortlarına tshirtlerine dadandımbu normal mi daha ilk aydan dolabımın yarısı küçüldü.
Ins sağlıkla görürüzBende ayın 25 ine randevu bulabildim. Eşim gidelim özelde keseyw baksınlar falan dedi de. Ben gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum inşallah. Deyse kafaya takıyorum.
Çekim yasasını biz güzel uyguluyoruz bebeğimiz yokken bile hep bi kızımız var gibi konuşurduk
Hala daha kızmış gibi seviyoruz
Ya bu da bilinçaltı ya da gerçekten meşazı verdi bana Allah
Bu arada sıkıntılarından kurtulmana çok sevindim
Günaydııngünaydınn
Allah gönlümüzden geçeni ömrümüze hayırlı eylesinBen de hep erkek olacak gibi konuşurdum. Hala da inanıyorum. Geçmişte de rüyamda görmüştüm. O rüya ile inandım belki de erkek annesi olacağıma.
Umarım sen de bir an önce kurtulursun. Bu güzel dönemde huzurlu olmak hakkımız.
Günaydıın
Kabuslar hamileliğin bi parçası. Hem hormonlardan, hem stresten çok sık görülüyo. Can sıkcak hiçbir şey yok, rüyaydı geldi geçti
Normal canım. Benimde sağ tarafıma oluyor rahim genişliyormuşGünaydın kızçeler. Kötü rüyalardan Allah'a sığınalım. Bana da oldu geçen gece gerçekten rüya esnasında zor oluyor.neyse. Benim dün geceden beri sol kasığıma ince bi sızı giriyor devamlı. Normal midir acaba sizde durumlar nasıl.
Mide bulantın var mı?Benim hiç iştahım yok. Neden böyle oldum acababu gidişle hiç kilo almam gibi geliyor. O kadar iştahsızım.
Allah korusunGünaydın kızlar, kalp atışını gördükten sonra dün gün boyunca hiç midem bulanmadı bugün de aynı öyle
Yogun bi şekilde birden bastırmışken dün hiç bulanmaması normal mi sizce?
kalbi durmuş falan olmasın
Çok normal bende de varGünaydın kızçeler. Kötü rüyalardan Allah'a sığınalım. Bana da oldu geçen gece gerçekten rüya esnasında zor oluyor.neyse. Benim dün geceden beri sol kasığıma ince bi sızı giriyor devamlı. Normal midir acaba sizde durumlar nasıl.