- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.461
Hoş geldin canım, hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahMerhaba arkadaşlar bende bir arkadaşın tavsiyesi olarak sizlerin arasına katıldım. Bende yaklaşık 4-5 haftalık hamileyim. Ayın 25 inde polikliniğe gideceğim inşallah keseyi görüp, kalp atışını duyacağım o zaman.
Beni de alın aranızaBende 35yasındayıen yaşlılarıyız diyeliö
Merhaba canım. Kasık ve bel ağrım çok vardı ama 2-3 gündür azaldı. Onun yerine 2-3 gündür midem tuhaflaşmaya başladıMerhaba kızlar doktora gitmedim ama 10 gün gecikmem var nasipse 2. Olacak sizlerdede kasık bel ağrısı mide bulantısı baş dönemesi var mı? Özellikle sırt bel ve kasık ağrısı
Evet kullanıyorum inanılmaz bir akıntım var. Günlük ped kullandığım halde çamaşıra geçiyor öyle bir akıntıHanimlar aranizda progestan kullanan varmı? Ben progestani fitil olarak kullanıyorum koyduktan yarim saat sonra falan alt karnımda hafif hafif adet ağrısı gibi ağrı olup geçiyor normal dimi bu? Bide inanılmaz akıntı yapıyor gece uyanıp ic çamaşırı değiştiriyorumkullananlar sizde de öyle mi? Gün içinde akıntı olmuyor koyduktan sonra oluyor
Şimdi kullanmıyorum ama daha önce kullanmıştım, akıntı aşırı oluyodu canım bütün gün. Adet ağrısı oluyo muydu onu hatırlayamadımHanimlar aranizda progestan kullanan varmı? Ben progestani fitil olarak kullanıyorum koyduktan yarim saat sonra falan alt karnımda hafif hafif adet ağrısı gibi ağrı olup geçiyor normal dimi bu? Bide inanılmaz akıntı yapıyor gece uyanıp ic çamaşırı değiştiriyorumkullananlar sizde de öyle mi? Gün içinde akıntı olmuyor koyduktan sonra oluyor
Bende kasıklarımda ağrı olduğu için hastaneye gitmiştim, o zaman öğrendim. Bu kadar belirti varken sanırım sizinde gebelik varMerhaba kızlar doktora gitmedim ama 10 gün gecikmem var nasipse 2. Olacak sizlerdede kasık bel ağrısı mide bulantısı baş dönemesi var mı? Özellikle sırt bel ve kasık ağrısı
Siz daha önce polikliniğe gittiniz mi? Ben şuan inanılmaz merak ediyorum, kese doğru yerde mi kalp atışını duyabilecek miyim diyeBenimde randevum ins ayın 25inde
Cok hafif olup geçiyor suan yok mesela. Ama akıntı baya oluyor yaŞimdi kullanmıyorum ama daha önce kullanmıştım, akıntı aşırı oluyodu canım bütün gün. Adet ağrısı oluyo muydu onu hatırlayamadım
Ben gece yatarken koyuyorum sabaha kadar felaketEvet kullanıyorum inanılmaz bir akıntım var. Günlük ped kullandığım halde çamaşıra geçiyor öyle bir akıntı
Hayırlı olsun canımmmBeni de alın aranızaben de 35im, bu 3. Hamileliğim ama diğerleri kürtaj ve düşük ile sonuçlanmıştı. İnşallah ilk bebeğim olacak
Tüp bebek ile hamile kaldım bu seferTemmuz ayı transferleri topiğinden buraya geldim
Umarım sağlıklı gebelikler geçirip sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız
Ağrı kesici içtim de hala belim sızlıyor kasığım sızlıyor midem hala bulanıyor azda olsa azaldılar sanırım en iyisi uyumak olacakMerhaba canım. Kasık ve bel ağrım çok vardı ama 2-3 gündür azaldı. Onun yerine 2-3 gündür midem tuhaflaşmaya başladı
Şüphem var ama korkum da var geçen ay kimyasal oldum bir tane de oğlum var 18 aylık bu kadar net belirtim hiç olmadı hala rahatsızım ne yapıcam bilmiyorumBende kasıklarımda ağrı olduğu için hastaneye gitmiştim, o zaman öğrendim. Bu kadar belirti varken sanırım sizinde gebelik var
Hayir gitmedim cnm gereksiz stres olmak istemedim cunku ya boş gebelikse ya kalp atışı yoksa diye direk gidip belli olsun istedimSiz daha önce polikliniğe gittiniz mi? Ben şuan inanılmaz merak ediyorum, kese doğru yerde mi kalp atışını duyabilecek miyim diye
Fitil bana da sanci yapıyordu su an iğnesini oluyorum her günHanimlar aranizda progestan kullanan varmı? Ben progestani fitil olarak kullanıyorum koyduktan yarim saat sonra falan alt karnımda hafif hafif adet ağrısı gibi ağrı olup geçiyor normal dimi bu? Bide inanılmaz akıntı yapıyor gece uyanıp ic çamaşırı değiştiriyorumkullananlar sizde de öyle mi? Gün içinde akıntı olmuyor koyduktan sonra oluyor
Canım bende kullanıyorum akşam uyumadan önce yapıyorum ayaklarımı da bi yarım saat havaya kaldırıyorum duvara yaslıyorumBen gece yatarken koyuyorum sabaha kadar felaket
Amin inşallahHoş geldin canım, hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Bende şuan korkmanız gereksiz. Bence gidip Bi tahlil vermiş olsanız sizin için daha iyi olur. Hem ayrıca netleşir acaba var mıdır, yok mudur demek daha kötü benceŞüphem var ama korkum da var geçen ay kimyasal oldum bir tane de oğlum var 18 aylık bu kadar net belirtim hiç olmadı hala rahatsızım ne yapıcam bilmiyorum
Bende ayın 25 ine randevu bulabildim. Eşim gidelim özelde keseyw baksınlar falan dedi de. Ben gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum inşallah. Deyse kafaya takıyorum.Hayir gitmedim cnm gereksiz stres olmak istemedim cunku ya boş gebelikse ya kalp atışı yoksa diye direk gidip belli olsun istedim
İşte bunlar hep kaygı…günaydınn
Yeni gelen herkes hoşgeldiii, tebrikler
Kötü bir rüyayla güne başladım.
Muayene sırasında doktor kız çocuklarına özgü bi anomali nedeniyle bebeğinizi kaybetmişsiniz kslbi atmıyor diyor bana
Canım sıkıldı, gündüz niyetine