- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.501
Ben de yoğurtlu makarna ve serin şeyler istiyorum tuzlu ayran gibiMide bulantın var mı?
Benim de iştahım yok ama karnım acıkıyor
Şekerim düşüyor ve kaşar ekmek sade makarna dışı hiçbirşey yiyesim gelmiyor içim almıyor
Bu gidişle kilo alıcam
Günaydın kızlar, kalp atışını gördükten sonra dün gün boyunca hiç midem bulanmadı bugün de aynı öyle
Yogun bi şekilde birden bastırmışken dün hiç bulanmaması normal mi sizce?
kalbi durmuş falan olmasın
bi ben mi bu kadar takılmıyorum belirtilere anlamadım. Şu an midemin nanemollalığı olmasın diye bile dua ediyorum sıfır belirtiyle devam etme lüksünü yaşamak istiyorumGünaydın kızlar bende degisik rüyalar görüyorum tamamen bilinc altı olduğunu düşünüyorum benim yine goguslerim yumusacik olmuş yine modum düşük uyandım güne
heh ben de işte ben onlarBen de yoğurtlu makarna ve serin şeyler istiyorum tuzlu ayran gibi
Sanırım kilo alacağımız kesin
hiç yoksa olmaması normal ama çok varken birden kesilmesi genelde soruna işaret sanırım canım, ben de o yüzden endişelendim 3 4 gündür 24 saat bulantı olup pat diye kesildibi ben mi bu kadar takılmıyorum belirtilere anlamadım. Şu an midemin nanemollalığı olmasın diye bile dua ediyorum sıfır belirtiyle devam etme lüksünü yaşamak istiyorum
Ama siz belirtiilerin kaybolmasına çok önem verince ben fazla rahat davranıyorum herhalde dedim
Kızlar cahilliğimden soruyorım kusura bakmayın. Mantıken bi belirti sonuna kadar sürmüyor ya
Erken etkisini yitirmiş olamaz mı?
Yoksa kötü tecrübelerle mi sabit bu belirtiler gittiğindeki durum?
Benimki kötü tecrübelerle sabit olduğu için maalesef takıyorum hiç kötü şeyler yasamamayi rahat olmayı isterdimbi ben mi bu kadar takılmıyorum belirtilere anlamadım. Şu an midemin nanemollalığı olmasın diye bile dua ediyorum sıfır belirtiyle devam etme lüksünü yaşamak istiyorum
Ama siz belirtiilerin kaybolmasına çok önem verince ben fazla rahat davranıyorum herhalde dedim
Kızlar cahilliğimden soruyorım kusura bakmayın. Mantıken bi belirti sonuna kadar sürmüyor ya
hiç yoksa olmaması normal ama çok varken birden kesilmesi genelde soruna işaret sanırım canım, ben de o yüzden endişelendim 3 4 gündür 24 saat bulantı olup pat diye kesildi
Benimki kötü tecrübelerle sabit olduğu için maalesef takıyorum hiç kötü şeyler yasamamayi rahat olmayı isterdim
ben bi gidip göstereyim en iyisi size de yazarım örnek olur tedirgin olanlara :)Ama bir gün bir şekilde o belirti gitmeyecek mi zaten?
Belki zamanı şimdidir
Olumlu düşünelim
Su pozitiflikten AminAma bir gün bir şekilde o belirti gitmeyecek mi zaten?
Belki zamanı şimdidir
Olumlu düşünelim
Ne gosterceksin kzben bi gidip göstereyim en iyisi size de yazarım örnek olur tedirgin olanlara :)
Çok teşekkür ederimMaşallah sizin adınıza çok sevindim. Hosgeldiniz
Benim kullandığım d vit vardı hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum d vitamini kullanma 6 aydan sonra kullan dedi çok düşük değerim yine de vermedi. Kullanmadan önce doktorunuza tekrar sorun bence. İnşallah hasta olmazsınız.Ya sanırım hasta olcam halsizlik ve üşüme geldikan sulandırıcı iğne kullanıyorum zaten embriyo transferimden beri baya tedirginim d vitamini baslicam transfer oncesi 29du değerim 1 aydir zaten hep evdeyim düşmüştür
Hoşgeldiniz ben de 36 yım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahBeni de alın aranızaben de 35im, bu 3. Hamileliğim ama diğerleri kürtaj ve düşük ile sonuçlanmıştı. İnşallah ilk bebeğim olacak
Tüp bebek ile hamile kaldım bu seferTemmuz ayı transferleri topiğinden buraya geldim
Umarım sağlıklı gebelikler geçirip sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız
Bende aynı sıfır belirti ve takılmamak en iyisi ailemdekielre diom en güzeli belirti olmaması rahat rahat geçirirsin diolarbi ben mi bu kadar takılmıyorum belirtilere anlamadım. Şu an midemin nanemollalığı olmasın diye bile dua ediyorum sıfır belirtiyle devam etme lüksünü yaşamak istiyorum
Hayır normal olan sensin kafana sakın takmabi ben mi bu kadar takılmıyorum belirtilere anlamadım. Şu an midemin nanemollalığı olmasın diye bile dua ediyorum sıfır belirtiyle devam etme lüksünü yaşamak istiyorum
Evet ben kızımda hiç belirti yaşamadım mesela ve hiç sorun yoktuAma bir gün bir şekilde o belirti gitmeyecek mi zaten?
Belki zamanı şimdidir
Olumlu düşünelim
Kızlar selamm. Doktora gittim. Kese bebek ve kalp atısını gorduk cok sukursımdı benı bır heyecan sardı kızmı erkekmı dıye. Ultrasondan tahmın yapan varmıydı
daha önce aynı böyle olup 10. haftada kalbi durmuştu onu göstericem canımNe gosterceksin kz
Benim kullandığım d vit vardı hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum d vitamini kullanma 6 aydan sonra kullan dedi çok düşük değerim yine de vermedi. Kullanmadan önce doktorunuza tekrar sorun bence. İnşallah hasta olmazsınız.
Benimde böyle oldu 7 haftada kalbi durdu cok iyi anlıyorum senidaha önce aynı böyle olup 10. haftada kalbi durmuştu onu göstericem canım
umarım yanılıyorumdur.