- 22 Mayıs 2022
- 275
- 313
- 34
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.441
Ben atlattım hamile olduğumu öğrendiğim gün covid testim de pozitif çıktı. Kan sulandırıcı kullandım bu yüzden. Şu an bebek sağlıklı ilerliyor ama rahim içi kanamadan dolayı başka bir iğne kullanıyorum. Ve kalkmadan yatıyorum tüm gün. Ayakta kalmamam gerekiyor. Umarım covid değilsindir ilaçlarla bazı riskler önlense bile dikkatli olmak gerekiyo bu dönemde bağışıklık düştüğü içinKizlar bu dönemde covit olursak ne olur
Amin amin hepimiz içinİyi yapmışsın
Düşününce hepten kalkışılması zor bir karar olarak insanın kafasını kurcalayıp duruyor
Bundan sonra evinizden bebek sesleri hiç eksik olmasın inşallah kapıyı açtın devamo da gelir
Evet bu forumda okudukça gerçekten şükredilmesi gereken bir durum diye düşündüm ben de ..
Tabi Nasip kısmet işi
Umarım sonu da güzel olur
Ben de sordum bi daha ne zaman gideyim diye 3 hafta sonra git dedi. İstanbula dönücem şu an edremitte idareten bi doktora gittim çünkü.
Sen tecrübelisin neden 4 haftayı uygun gördün?
Canom naptın gördün mü yolk ve kalp atışınıCanim bende de öyle hatta sende içinde bise var baya net bende pek yok oda, yolk sac fln doktora sormadim unuttum, doktorda hicbise demedi , yarin kalp atışım var o zamana netleşir zaten.
Canim ben kalp atışını duydum bugün hamdolsun, bir sıkıntı yokCanom naptın gördün mü yolk ve kalp atışını
Ayy çok şükür canım. Bende bugüm başka doktora gittim yolk kesesini gördük perşembe kalp atışı için gidicmCanim ben kalp atışını duydum bugün hamdolsun, bir sıkıntı yok
Oh çok iyi maşallahAyy çok şükür canım. Bende bugüm başka doktora gittim yolk kesesini gördük perşembe kalp atışı için gidicm
Var demiştimm :)Ayy çok şükür canım. Bende bugüm başka doktora gittim yolk kesesini gördük perşembe kalp atışı için gidicm
Ay maşallah gözünüz aydın canımKızlar selamm. Doktora gittim. Kese bebek ve kalp atısını gorduk cok sukursımdı benı bır heyecan sardı kızmı erkekmı dıye. Ultrasondan tahmın yapan varmıydı
Çok tesekkurler. Amin insallah sizlerde hemen duyun kalp atıslarınıAy maşallah gözünüz aydın canımdarısı başımıza
Ya sanırım hasta olcam halsizlik ve üşüme geldiBen atlattım hamile olduğumu öğrendiğim gün covid testim de pozitif çıktı. Kan sulandırıcı kullandım bu yüzden. Şu an bebek sağlıklı ilerliyor ama rahim içi kanamadan dolayı başka bir iğne kullanıyorum. Ve kalkmadan yatıyorum tüm gün. Ayakta kalmamam gerekiyor. Umarım covid değilsindir ilaçlarla bazı riskler önlense bile dikkatli olmak gerekiyo bu dönemde bağışıklık düştüğü için
Ben de 35 yasındayımm. Sızı gorunce cok mutlu oldumSelam canım.Nihayet 34 yaşında birisi geldi..yoksa yalnız hiss ediyordum kendimiBenimde İn şa Allah ilk çocuğum olucak..ama kalb atışına hala duymadım..çok şükür sen duydun..sağlıkla büyüsün
Bende seni görünce mutlu oldumBen de 35 yasındayımm. Sızı gorunce cok mutlu oldumburanın en yaslısı benım heralde. Benımde ilk bebeğim olacak
Ay amın ıns hepımızınkıBende seni görünce mutlu oldumİn şa Allah sağlıkla büyüsün
Amin AllahAy amın ıns hepımızınkı
Bende 35yasındayıBen de 35 yasındayımm. Sızı gorunce cok mutlu oldumburanın en yaslısı benım heralde. Benımde ilk bebeğim olacak
Benimde randevum ins ayın 25indeMerhaba arkadaşlar bende bir arkadaşın tavsiyesi olarak sizlerin arasına katıldım. Bende yaklaşık 4-5 haftalık hamileyim. Ayın 25 inde polikliniğe gideceğim inşallah keseyi görüp, kalp atışını duyacağım o zaman.