- 30 Mayıs 2015
- 4.706
- 10.698
- 33
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.301
3ünü de aynı gün yaptırdınız değil mi? bizim 2 ayın dolmasına 2 hafta var. araya sünneti sıkıştırsam mı sonra mı yaptırsam karar veremedimAşının huysuzluğu bir gün oluyor sadece ertesi güne hicbir şey kalmıyor merak etmeyin.Bizim sabah 9 gibi vuruldu o gün akşam 11 e kadar baya ağladı uyuyamadı sonra sızdı kaldı .iki defa ağrısı var diye calpol verdim ateş olmadı 36.9 idi ateş bile sayılmıyor
Kesinlikle yaptırın .Sizin ikinci sanırım çocuk büyük olan okul ,kreş tarzı gidecekse illa ki yaptırın.Bulastigı anda sonuçları baya yoruyor ishal ,ateş ,iştahsızlık .Keşke bu aşi devletin zorunlu asilarina dahil edilseHayırli aksamlar arkadaslar bu rota asısini yaptirmakta hala.kararsızım yaptirmayanda cok fazla sizler yaptiracakmisiniz
Eczaneden alınıyor aşı.Kiz çocuğum olduğu için diğer soruları es geçiyorumkızlar bir de rota aşısını nereden alacağız?
sünnet için hangi bölümden gün aldınız? burada bir grup üroloji bir grup çocuk doktoru diyordu
yaaaEczaneden alınıyor aşı.Kiz çocuğum olduğu için diğer soruları es geçiyorum
Evet 3 ü de aynı anda yapıldı.ilk kızımda da öyleydi hatta onda baya ateş yapmıştı.En doğru kararı Dr gordukten sonra söyler sanırım sünnet hakkında3ünü de aynı gün yaptırdınız değil mi? bizim 2 ayın dolmasına 2 hafta var. araya sünneti sıkıştırsam mı sonra mı yaptırsam karar veremedim
Çok çok normal 68 günlükten bildiriyorum azalıyor sonrasında .Ne zaman isterse verKızlar bebeğim 49günlük ama gün içinde 15-20dk süreyle genelde max 2 saatte bir emmek istiyor hatta bazen saat başı istiyor bu normal mi? Sütüm yetiyor ona şüphem yok çünkü her bezi çişli ve kilo alımı güzel çok şükür. Bu kadar sık emnesi zararlı olur mu?
Valla bizim sağlık ocağı Ağustos a kadar dedi başka bir yere de sormadım gazı Çarşamba deyince orada yaptırmaya karar verdim. Sünnetle birlikte zor olabilirÇarşamba heryere geliormus herhalde bizim aile hekimliği de Çarşamba gelin dedi ama bizim amacimiz geçen haftadan olmakti bu hafta sünnet için randevu almıştık sağlık olsun sünneti ertelicez birkaç gün ikisi bir nasil olacak ben de kara kara onu düşünüyorum içim gidiyor
Diş dönemi gelsin biraz daha büyüsün o zaman da ilk zamanlarına dönemiyor muyuz diyecegiz2 gündür akşamları yine huysuz oldu oğluşum. atak falan mı var… acaba tekrar karnımıza alamıyor muyuz
Hepsi bizde var şuan bide küsüp duruyor kusması yeni arttı eskiden bu kadar kusmuyordu . Bu arada eli sürekli ağzında emmek istiyor yüzünü yırtıyor diye eldiven taktım geçen gozunun kenarını kanatmis derin kesemiyoeum tırnaklarını acır diye öyle olunca yolup duruyor heryerini şimdi eldivenlerini emiyor;( 24saat memede durmak istiyor emzik veriyorum onuda istemiyor2 doktoeumuzunda bana söyledigi reflü kusma hırıltı ögürme agiza birsey gelmis gibi çigneme hareketi hatta burun akıntısı bile olur demisti
yaaaDiş dönemi gelsin biraz daha büyüsün o zaman da ilk zamanlarına dönemiyor muyuz diyecegizher ayları farklı macera
Neden kararsizsin bir sakincasi mi varmis asinin?Hayırli aksamlar arkadaslar bu rota asısini yaptirmakta hala.kararsızım yaptirmayanda cok fazla sizler yaptiracakmisiniz
Iste o refluden oluyo dekisti bize doktorumuz bebekelrde fizyolojik reflü oluyormus emdikleri agzına tekrar gelince oyle yapiyorlarmıs benim oglusumda biraz gectikten sonra yapiyoKızlar,kızım özellikle emdikten sonra sakız çiğner gibi ağzını şapurdatıyor bununla ilgili bilginiz var mı?
Canım törpü kullandın mı? Çok rahat. Saniyelik hareketle temizliyor tırnağı.Hepsi bizde var şuan bide küsüp duruyor kusması yeni arttı eskiden bu kadar kusmuyordu . Bu arada eli sürekli ağzında emmek istiyor yüzünü yırtıyor diye eldiven taktım geçen gozunun kenarını kanatmis derin kesemiyoeum tırnaklarını acır diye öyle olunca yolup duruyor heryerini şimdi eldivenlerini emiyor;( 24saat memede durmak istiyor emzik veriyorum onuda istemiyor
bu hangi uygulamaydı canım söylediysen kaçırmışım
Elika bebekbu hangi uygulamaydı canım söylediysen kaçırmışım