2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
kızlar bir de rota aşısını nereden alacağız?
sünnet için hangi bölümden gün aldınız? burada bir grup üroloji bir grup çocuk doktoru diyordu

3ünü de aynı gün yaptırdınız değil mi? bizim 2 ayın dolmasına 2 hafta var. araya sünneti sıkıştırsam mı sonra mı yaptırsam karar veremedim

Hayırli aksamlar arkadaslar bu rota asısini yaptirmakta hala.kararsızım yaptirmayanda cok fazla sizler yaptiracakmisiniz
Kesinlikle yaptırın .Sizin ikinci sanırım çocuk büyük olan okul ,kreş tarzı gidecekse illa ki yaptırın.Bulastigı anda sonuçları baya yoruyor ishal ,ateş ,iştahsızlık .Keşke bu aşi devletin zorunlu asilarina dahil edilse

2 gündür akşamları yine huysuz oldu oğluşum. atak falan mı var… acaba tekrar karnımıza alamıyor muyuz

3ünü de aynı gün yaptırdınız değil mi? bizim 2 ayın dolmasına 2 hafta var. araya sünneti sıkıştırsam mı sonra mı yaptırsam karar veremedim
Evet 3 ü de aynı anda yapıldı.ilk kızımda da öyleydi hatta onda baya ateş yapmıştı.En doğru kararı Dr gordukten sonra söyler sanırım sünnet hakkında

Çok çok normal 68 günlükten bildiriyorum azalıyor sonrasında .Ne zaman isterse ver
Denk gelen bir videoyu bırakıyorum

Valla bizim sağlık ocağı Ağustos a kadar dedi başka bir yere de sormadım gazı Çarşamba deyince orada yaptırmaya karar verdim. Sünnetle birlikte zor olabilir

2 doktoeumuzunda bana söyledigi reflü kusma hırıltı ögürme agiza birsey gelmis gibi çigneme hareketi hatta burun akıntısı bile olur demisti
Hepsi bizde var şuan bide küsüp duruyor kusması yeni arttı eskiden bu kadar kusmuyordu . Bu arada eli sürekli ağzında emmek istiyor yüzünü yırtıyor diye eldiven taktım geçen gozunun kenarını kanatmis derin kesemiyoeum tırnaklarını acır diye öyle olunca yolup duruyor heryerini şimdi eldivenlerini emiyor;( 24saat memede durmak istiyor emzik veriyorum onuda istemiyor

Kızlar,kızım özellikle emdikten sonra sakız çiğner gibi ağzını şapurdatıyor bununla ilgili bilginiz var mı?
Iste o refluden oluyo dekisti bize doktorumuz bebekelrde fizyolojik reflü oluyormus emdikleri agzına tekrar gelince oyle yapiyorlarmıs benim oglusumda biraz gectikten sonra yapiyo

Canım törpü kullandın mı? Çok rahat. Saniyelik hareketle temizliyor tırnağı.

Merhabalar Mayıs Anneleri
Benim size bir sorum olacak, özel sektörde çalışıyorum. 37. Haftaya kadar çalışacağım bir engel olmazsa. Doğum öncesi 8, doğum sonrası 8 hafta ücretli izin hakkım var. Ama bu izinlerin ücretlerinin ne zaman yatacağı ile ilgili bir bilgi bulamadım internette. Sadece 2 ayrı taksit halinde doğum öncesi ve doğum sonrası olarak yatıyormuş. Doğum öncesi kısmı doğumdan 1 2 hafta sonra yatıyormuş. Doğum sonrası kısmı içinse 16 haftanın tamamı bittikten sonra yatacak yazıyor. Bana çok saçma geldi bu uygulama eğer öyleyse. Sizin bilginiz var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…