2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaşlar merak ettim. Bebişlerin üstünü örtüyor musunuz? Gece veya gündüz?
Bizde klima hep acık oyuzden çift kat müslin örtü ile örtüyorum üstünde de ysrım kol şort tulum
Bence kendin bak. Bi süre sonra zaten çalışacak sn sen büyüt bi süre çocuğunu

Merhaba kızlar,2.ay aşılarını olduktan kaç gün sonra yıkadınız bebeklerinizi.Doktor bize 3 gün su değmesin demişti perşembe olduk bugün yıkamak istiyorduk
Canım salı verem hariç iki aşı vuruldu. Perşembe akşam yıkayın dedi ebe. Perş yıkadık. Cuma da verem oldu. Cuma ctesi pazar su değmeyecek dedi. Ptesi yıkayın dedi. Yarın yıkayacağız.

Ankarada olup 2. Ay aşılarıni yaptirabilen var mi? Nereye sorduysak aşı yok dediler 3 aylık olcaz nerdeyse aşı bulamıyoruz
Gerçekten mi? Bize rota virüs çok sıkıntıda dedi ebe. 14 15 ağustosa aşıyı alın gelin dedi. 1 hafta önceden söyleyin getirsinler ya da siz araştırın dediler. Hastane ya da toplum sağlığı merkezlerinde de mi yok acaba?

Bana da önceki çocuk doktorum bir araştır diye aşının kağıdını vermişti. Aşı olmadığından mı acaba

Gazi üniversite hastanesinde Çarşamba günü var bizimde sağlık ocağında aşı yokmuş aradılar gazide yaptircaz Çarşamba
Çarşamba heryere geliormus herhalde bizim aile hekimliği de Çarşamba gelin dedi ama bizim amacimiz geçen haftadan olmakti bu hafta sünnet için randevu almıştık sağlık olsun sünneti ertelicez birkaç gün ikisi bir nasil olacak ben de kara kara onu düşünüyorum içim gidiyor

Hayırli aksamlar arkadaslar bu rota asısini yaptirmakta hala.kararsızım yaptirmayanda cok fazla sizler yaptiracakmisiniz

Hayırli aksamlar arkadaslar bu rota asısini yaptirmakta hala.kararsızım yaptirmayanda cok fazla sizler yaptiracakmisiniz
Ben yaptırmayı düşünüyorum. İlk çocuğuma da yaptırdım. Rota virüsü bulaştığında hastaneye yatış olmadan atlattık ama yine de kusma, ishal birkaç gün sürmüştü. Aşı yaptırmayan bir arkadaşımın çocuğu günlerce hastanede yattı. O yüzden ben yaptırmaktan yanayım.

Biz yaptırdık zaten her türlü aşıyı yaptırmayı düşünüyorum. Bide aşıyı yaptırmayı dusunenler uyarmazlarsa die söylüyorum ilk kakasini eldivenle değiştirin dediler bana öyle de yaptım. Canli virüs olduğu için karin ağrısı ve ishal yapabilir ve size de bulasabilirmis. Bizde sadece akşam 15-20dk durmadan ağladı çok kötü ama sonrasinda yikadik ve uyuyakaldi ishal veya ateş yapmadi

Yaptıracağım yakalandığında çocukları çok yıpratan bir virüs birde evim bahçeli yani kire açık o yüzden ilk kızımda yaotirdim bunada yaptiracagim zaten 2 çay kaşığı şekerli jel gibi bişi ağızdan veriliyor iğne şeklinde değil bebekler azgini sapirta sapirta yiyor genelde

Kızlar bebeğim 49günlük ama gün içinde 15-20dk süreyle genelde max 2 saatte bir emmek istiyor hatta bazen saat başı istiyor bu normal mi? Sütüm yetiyor ona şüphem yok çünkü her bezi çişli ve kilo alımı güzel çok şükür. Bu kadar sık emnesi zararlı olur mu?

bunu rota için söyledin değil mi

zararlı olacağını sanmıyorum benimki de az sürede emiyor daha sık emziriyorum genelde sakinleştirmek için saatte 1 meme vermeye çalışıyorum eğer uyumuyorsa

Aşının huysuzluğu bir gün oluyor sadece ertesi güne hicbir şey kalmıyor merak etmeyin.Bizim sabah 9 gibi vuruldu o gün akşam 11 e kadar baya ağladı uyuyamadı sonra sızdı kaldı .iki defa ağrısı var diye calpol verdim ateş olmadı 36.9 idi ateş bile sayılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…