Selam kızlar,ben 12 mayısta doğum yaptım normalde çalışan biriyim ücretsiz +ücretli olmak üzere 9 ay izine çıktım doğum zamanı kayınvalidem geldi Osmaniye’den.Ben Bursa’da yaşıyorum aramızda 12 saat var neredeyse.lohusa döneminde 2 hafta kadar kaldı yanımda iyi bir insan kendisi sessiz sakin bir kadın.eve döndüğümüzde kızımızı yıkayacaktık bana tuz ve bal süreyim mi dedi çocuğa ben hayır dedim.Sonra yıkamanın sonunda kızımı ters çevirip bacaklarından tutup kafa üstü aşağıua sarkıttı ben şok oldum ne yapıyorsun anne dedim eşimde gördü bi daha yapma anne dedi,sonra bi ara bana dedi ki yeni doğmuş bir bebeğe çay kaşığıyla komposto vermiş bebek aç kalmasın diye sanırım kızın sütü gelmiyormuş bende bu hareketlere takıldım normalde ben şubatta işe başlayacaktım kayınvalidem gelecekti bakmaya şimdi fikrim değişti bir tane çocuğum var zaten hamilelikte üzücü şeyler yaşadım bebeğimle ilgili buradaki arkadaşların bir kısmı bilir,ben bakmak istiyorum 3yaşına kadar falan o da ben gelirim diyor işten çıkma geçinemezsiniz gibilerinden.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?