- Konu Sahibi NurseCelline
- #17.741
O agzindan cikan süt agzinda bekletip yutmadigi son sütlerde olabiliyorBen de buna dikkat edicem ama ne zaman gaz çıkarsam ağzından sütler sızıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O agzindan cikan süt agzinda bekletip yutmadigi son sütlerde olabiliyorBen de buna dikkat edicem ama ne zaman gaz çıkarsam ağzından sütler sızıyor.
Evet anlaşılıyor ama oO agzindan cikan süt agzinda bekletip yutmadigi son sütlerde olabiliyor
Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum bence uslu bir bebek maaşallahİşte bende o 1,5 saat uyanık kalma süresi pek yok. Bakınsın diye koyuyorum yere uyuyor uyumadığı zamanda meme istiyor memede yine uyuyor. Ama her iki saatte bir kendi uyanıp emmek istiyor o konuda sıkıntı yok
Emerek uyuyordu artık değişti beşiğinde sallıyorum müzik eşliğinde. Gece emerek uyuyor sallamıyorKızlar bişey soracağım bebekleriniz nasıl uyuyor?
Benim kızım kucakta pışpışlarken ya da emerken uyuyor yeni yeni ayakta sallarken de uyumaya başladıKızlar bişey soracağım bebekleriniz nasıl uyuyor?
Ayakta sallamanin bir sakincasi varmı daha yeni 1aylik oldu bebeğim. Bende ayağımda sallamak istiyorumBenim kızım kucakta pışpışlarken ya da emerken uyuyor yeni yeni ayakta sallarken de uyumaya başladı
Besikte de sallayarak uyuyor sonuçta. Çok abartmadan sallandığında sakıncası olacağını düşünmüyorum. Bazen uykulu oluyor ama uykuya geçemiyor ağlıyor böyle zamanlarda sallıyorum 5 dkda uyuyorAyakta sallamanin bir sakincasi varmı daha yeni 1aylik oldu bebeğim. Bende ayağımda sallamak istiyorum
Bizim de surekli geri cikarmalar basladi. Bazen bence bütün emdigini bile cikariyor ama gazini almak isteyince de kusuyor. Napicam artik gercekten bilemedim.Doktor kontrolümüzde bizde aynı soruyu sormuştuk beslenmeden sonra gaz çıkarması gerekiyo yoksa ıkınırken baya sütü geri çıkarır demişti. Gözlemledim gerçekten öyle.
Ağzında bekletiyor sonra bı anda çıkarıyor korkuyorum boğazında kalıcak diye bu da yeni çıktı;( hergun bişey çıkıyor resmen sürekli kendimi guncelliyorumBizim de surekli geri cikarmalar basladi. Bazen bence bütün emdigini bile cikariyor ama gazini almak isteyince de kusuyor. Napicam artik gercekten bilemedim.
1. Ay kontrolünde çocuk doktoru bana bu önümüzdeki 1 ay ağız dolusu kusabilir, bu kusmalar gazdan dolayı olacak dedi. Fazla kusarsa tekrar emzirmelisin, sütün yetmezse de mama ile doyur demişti.Ben biraz emziriyorum gazını çıkarıyorum, sonra emzirmeye devam ediyorum. Böyle kusmalar biraz azaldı.Kizlar neredeyse surekli emzirme sonrasi sutlerimi cikarmaya basladi. Napicam bilmiyorum. Hani bilsem fazlasini cikariyor sorun yok da. Acaba cikariyor da midesi bosaliyor ac mi kaliyor diyorum. Emzirme sonrasi gazini cikaramiyorum genelde de mecalim kalmiyor cunku ama simdi cikarmak istesem de zaten hemen cikariyor sutu. Napicam gercekyen bilmiyorum ya. Bir cozumu olan var mi
Doktorunuza soyleyin belki reflüsü vardır biz dün aldık reflü olacıni bakalim nasil olacak bizde her ögunde kusma yok ama yine kullanalim dedikBizim de surekli geri cikarmalar basladi. Bazen bence bütün emdigini bile cikariyor ama gazini almak isteyince de kusuyor. Napicam artik gercekten bilemedim.
Bu gazıni cikaramadigim zaman agiz dolusu kusma bizde 20 günlükken basladi birkackere üstuste gazini cikaramadigimizda migde emdigini almiyo disari cikariyo biz simdi reflu ilaci kullaniyoruz bakalim nasil olacak1. Ay kontrolünde çocuk doktoru bana bu önümüzdeki 1 ay ağız dolusu kusabilir, bu kusmalar gazdan dolayı olacak dedi. Fazla kusarsa tekrar emzirmelisin, sütün yetmezse de mama ile doyur demişti.Ben biraz emziriyorum gazını çıkarıyorum, sonra emzirmeye devam ediyorum. Böyle kusmalar biraz azaldı.
Doktorunuza soyleyin belki reflüsü vardır biz dün aldık reflü olacıni bakalim nasil olacak bizde her ögunde kusma yok ama yine kullanalim dedik
Ben de aynı.Emerek uyuyordu artık değişti beşiğinde sallıyorum müzik eşliğinde. Gece emerek uyuyor sallamıyor
Çok uyumadığında bende ayakta sallıyorum.Benim kızım kucakta pışpışlarken ya da emerken uyuyor yeni yeni ayakta sallarken de uyumaya başladı
Belli olmuyor bazen peynir kesigi gibi bazen suyla birlikte geliyo cekmis oldugum birtane vardi doktora gostermek icin atayjm silmediysemPeynir kesiği gibi mi sıvı mi kusması nasıl ?
Bizim khsmamiz hemen emer emmez olmuyo mesela aradan bi 15 dk yada yarım saat geciyo bir gegirtiyle kusuyo yada balgam geliyo bogazına gicik yapiyo osekilde kusuyoPeynir kesiği gibi mi sıvı mi kusması nasıl ?
Bizimki onu da yapiyor. Uyuklamaya gecince cignemeye devam ediyor arkasindan agzindaki bosaliveriyor. Onda korkmuyorum cunku zaten ben yaninda oluyorum. Ama digerinde cikariyor bissuru sutum de ziyan oluyorAğzında bekletiyor sonra bı anda çıkarıyor korkuyorum boğazında kalıcak diye bu da yeni çıktı;( hergun bişey çıkıyor resmen sürekli kendimi guncelliyorum
Yani emzirmeye ara mi veriyorsun canim? Emzirmenin ortasinda dimi? Oyle de gazi olur mu ki zaten ya acaba. Bizimki tamamen bitiriyor oyle cikariyor. İste bazen sanki nerdeyse sutun tamamini cikariyor icim gidiyor. Annemler de cok doymus fazlasini cikariyor diyorlar israrla.1. Ay kontrolünde çocuk doktoru bana bu önümüzdeki 1 ay ağız dolusu kusabilir, bu kusmalar gazdan dolayı olacak dedi. Fazla kusarsa tekrar emzirmelisin, sütün yetmezse de mama ile doyur demişti.Ben biraz emziriyorum gazını çıkarıyorum, sonra emzirmeye devam ediyorum. Böyle kusmalar biraz azaldı.
Refluden olabilir ama asil sorun ben emzirme sonrasi gazini almiyorum. Bu zamana kafar da hep aksattim. Simdi de iste gazini alayim desem kusuyorDoktorunuza soyleyin belki reflüsü vardır biz dün aldık reflü olacıni bakalim nasil olacak bizde her ögunde kusma yok ama yine kullanalim dedik
Meme değiştirirken bile gazını alıyorum ben. Kusması yok ama geğirirken ağzına geliyor, rahatsız ediyor. Bir de gazını çıkarmadan emzirdiğin zaman kendini güzel doyuramaZ, sürekli de memeyle savaşır.Bizimki onu da yapiyor. Uyuklamaya gecince cignemeye devam ediyor arkasindan agzindaki bosaliveriyor. Onda korkmuyorum cunku zaten ben yaninda oluyorum. Ama digerinde cikariyor bissuru sutum de ziyan oluyor
Yani emzirmeye ara mi veriyorsun canim? Emzirmenin ortasinda dimi? Oyle de gazi olur mu ki zaten ya acaba. Bizimki tamamen bitiriyor oyle cikariyor. İste bazen sanki nerdeyse sutun tamamini cikariyor icim gidiyor. Annemler de cok doymus fazlasini cikariyor diyorlar israrla.
Refluden olabilir ama asil sorun ben emzirme sonrasi gazini almiyorum. Bu zamana kafar da hep aksattim. Simdi de iste gazini alayim desem kusuyor