O kadar doğru söylediniz ki herkese söylenmiyor bazılarının kredisi çok oluyor işte diyemiyorsun ki benim kızımı en çok öpen sarılan kişilerden biri doktor akrabamiz bişey deyince de korkma bişey olmaz diyor cildircam
hastanede enfeksiyon yüzünden yatan bı ton hasta bebek var .her gelen bı kucağına alıyor üzerinde toz mu var parfüm kokusumu ne belli değil
Bugün kontrolümüz vardı hem enfeksiyoncu hemde sosyal pediatri mi ne öyle bir alandan iki prof gördü bebeğimi a dan Z ye incelediler.hatta bna otur emzir dediler öyle hiriltisi dinlendi emzirirken hiç yok dedi kii emzirme en buyuk efordur asıl orada hırıltı olmasi gerekir dediler
Diyet falan yapma özellikle kalsiyum şuan çok kıymetli bu bilgiler eskide kaldı eğer kilo alımı iyise kakada hafif mukus kan olmadigi sürece normal dedi .ikiside çok kaliteli doktorları .illa anne sütü illa anne sütü diye bir şey söylediler.gunluk kilo alımı 40Gr yakındı bu yüzden çok iyi dediler şükür
Evet burun tıkanıklığı var sanırım burnunda küçük beyaz bişey gördüm zaten
Sadece serum mu damlaticaz o nasıl kendi kendine cikicak beb hic burun temizlemedim daha önce