2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Zeytinyagini agzina mi damlattiniz? Zarari olur mu ki yaa. Bende hala gecmedi sancisi devam ediyo bacaklarini yukari cekiyor kizariyo kizim

ye
Zeytinyagini agzina mi damlattiniz? Zarari olur mu ki yaa. Bende hala gecmedi sancisi devam ediyo bacaklarini yukari cekiyor kizariyo kizim
yediklerinize dikkat edin. Bir de emziriyorsanız kimyonu biraz suyun içine atın suyu için. Bebeğe de kimyon suyu verenler var ama ben denemezdim. Sonuçta baharat alerji olabilir. El kadar bebek. Rezene çayı için inanılmaz rahatlatır. Mamaysa da mamayı değiştirin bazı mamalar gaz yapabilir. Hangi bebeğe hangi mama iyi gelir deneme yanılma biraz.

Sütün için şunu dener misin rica etsem, ama hemen etki bekleme bikaç gün kullan. ve muuuutlaka bol su... Ben ilk oğlumda çok güzel emzirdim bu takviye sayesinde. Belki mama gaz yapıyordur yavruma kıyamam...
Canim ben gunde 3 kez ancak emziriyorum mamayla beslenio. Sutum yok denecek kadar az. Evet damla dunden beri fayda etmedi. Kivraniyor kizim resmen

Eklentiler

• indir.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 25

Ayak altına sıcak su torbası denedin mi canım doktor ilk kızımda hep onerirdi.Yine varsa kiraz çekirdeği yastıkları oluyor gaz için faydasını görenler var

Kesinlikle uyumak diyorum bende

Canim ben gunde 3 kez ancak emziriyorum mamayla beslenio. Sutum yok denecek kadar az. Evet damla dunden beri fayda etmedi. Kivraniyor kizim resmen
Hangi mamayı kullanıyorsunuz benim kızım da mama kullanmıştı hipp organik combiyotik gaz yapmıyor genelde çoğu bebekte bizde hiç gaz kabızlık vs yapmamıştı bir de mamayı hazırlarken çalkalıyorsanız çalkalamayın çay kaşığı ile karıştırarak yapın o da gazı artırır

Evet ya bende de fayda etmedi dun verdim yinede kivrandi bi saat once verdim kivraniyor yavrum , size ne iyi gelmisti
Açıkçası ben herhangi bir şeyin iyi geldiğini düşünmüyorum. Sıcak tutmak, bacaklarını hareket ettirmek, beslendikten sonra hemen yatırmamak, eğimli şekilde yatırmak ve masaj. Mamayı değiştirmek de seçenek. Onun harici bebek gazlıysa gazlıdır. Yapacak bir şey yok pek

Banyo da çok iyi geliyo

Çocuk
Mamayı dünden beri kaşıkla vermeye başladığımdan beri benim bebiş göğsüme saldırıyor resmen her emzirmeden sonra ufak yada büyük bir gaz çıkarıyor. Çokk mutluyum
Maşallah canım Benimkide dünden beri hep memede ve çok kesik kesik uykuları derin uyku uyumuyor anlamadım gitti çok ağlamıyor da az emiyor ama hep memede anlamadm gitti birde ben kaşıkls verdiğim zaman çok hava yutuyor ve kasıkla yemek istemiyor bnde sırf bu yüzden biberon alacak tm

Kızlar sabah suyum geldi, hastaneye yatışım yapıldı. Çok az sancım var suni bağlanacak birazdan. Dualarınızı bekliyorum
Ya suyum geldi okuyunca sabaha karşı kendi attığım msj geldi sizlerden dua istemiştim içimden demiştim bir kişi bile bana dua etse Allah yardım etsin diye yeter demiştim çok heyecanlı güzel bir zaman Allah yardımcınız olsun

Kızlar biz sarılık kontrolünden çıktık çok şükür düşmüş değer iki gündür uyumuyorum ama sadece anne sütü ile 16dan 12lere düşürdük çok şükür haftaya tekrar bakalım isterseniz ama düşme eğiliminde olduğu için sorun yok artık geciyor rengi de baya acilmis dedi. Allah herkese güzel haberler duyursun. Herşey anne sutuymus gerçekten Allah'ın mucizesi. Sütun yetmedigi yerde mamaya geç yinede dedi ama bebek emdikçe sut çok arttı ve kesinlikle maltlar aşırı ise yarıyor benim şuan atlet dayanmıyor akıyor ama yinede dut hurma incir ve malt içiyorum

Göğüs pedi kullan canım ben öyle yapıyorum rahat ettim bebiş emdikçe gerçekten çok artıyor süt, çok sevindim sarılığın geçmesine

Hemen bırakmasa da 2 3 ay sonra memeyi almaz dedi doktorum. Hep memede olması anne sütü daha cabuk sindirildiği içinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…