• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sütüm var ama bebegım aktif emme yapmıyor. Bir yapıyor bi yapmıyor. Memeden ayırdığımda da aranıyor napıcağımı şaşırdım. Emerken elimle sağıp ona yardım etmeye çalışıyorum ama yine aynı. Sorun ne olabilir? Memede uyuduğu için yatırıyorum yatırdığım an uyanık
Gazını çıkarıyor musunuz ?

Sütüm var ama bebegım aktif emme yapmıyor. Bir yapıyor bi yapmıyor. Memeden ayırdığımda da aranıyor napıcağımı şaşırdım. Emerken elimle sağıp ona yardım etmeye çalışıyorum ama yine aynı. Sorun ne olabilir? Memede uyuduğu için yatırıyorum yatırdığım an uyanık
Şuanda benimki de bu durumda dün geçem çok zor gecti bugün tim günde iyi uyumsdı en,son yıkadık akşam babasıyla sonra bi mayıştı

Arkadaslar bebegim 7 gunluk normal dogum yaptim. bebegim 80 cc kadar besleniyor 3 saatte bir. Ben de iki saatte bir sagim yaparsam 40 cc kadar cikiyor sut. Bu durumda ne yapmam gerekiyor lutfen yardimci olabilir misiniz? Bir de sut arttiran ve sutun kalitesini arttiran gercekten etkisini gordugunuz besinler, masajlar vs vs olabilecek ne varsa onerebilir misiniz?
İncir sür yapıyor hurma ise sütün kalitesini artıyor. Rezene için bi de ben bunların çok etkisini gördüm.

Kızlar emzirdikten sonra kızin ağzından süt geliyor Cok mu emziriyorum yoksa bu normal mi sonra hickirmaya başliyor. Sarılık yüzünden bol emzirmeye çalışıyordum yanlış mı yapıyorum bilemedim.onun disinda ben galiba hiç dinlenemedim ondan mı oluyor bilmiyorum sarılık için 1.5 saatte bir emzir dediği için doktor çok uykusuz kaldım .sanki havada asılı gibiyim sesler dış ses gibi geliyor heran bayilcak gibiyim. Şuan uyumam lazım çocuğu emzirip uyuttum ama uyurda uyanamam diye de kucuk bır anksiyete geçiriyorum😪lohusa depresyonu böyle bişey mi acaba.sanki bayilcak gibiyim

Kızlar emzirdikten sonra kızin ağzından süt geliyor Cok mu emziriyorum yoksa bu normal mi sonra hickirmaya başliyor. Sarılık yüzünden bol emzirmeye çalışıyordum yanlış mı yapıyorum bilemedim.onun disinda ben galiba hiç dinlenemedim ondan mı oluyor bilmiyorum sarılık için 1.5 saatte bir emzir dediği için doktor çok uykusuz kaldım .sanki havada asılı gibiyim sesler dış ses gibi geliyor heran bayilcak gibiyim. Şuan uyumam lazım çocuğu emzirip uyuttum ama uyurda uyanamam diye de kucuk bır anksiyete geçiriyorum😪lohusa depresyonu böyle bişey mi acaba.sanki bayilcak gibiyim
Benim Bebeğimin de ağzından süt geliyor. Mideleri henüz tam gelişmediği için. Eğer süt geliyorsa ağzında bekletiyordur ama peynir gibi yoğurt kesiği geliyorsa midedendir. Gaz çıkarırken de bir miktar geliyor. Hıçkırık ise çok zorlanıyorlar ama çözüm yok. Sindirim için gerekli. Genelde tok bebek hıçkırır. Bunlar normal.
dinlenmelisin yorgun olmak anksiyeteyi artırır.

Ben ilk günler bunu yaşadım kim ne diyor algılayacak durumda değildim ve uyku uyumuyodm. Buna ağlama krizleri ve melankoli eklenince bnm durum depresyona yürüdü seninki de böyle bi durum mu ?
Bayılacak hissi yorgunluktan olabilir Yemene içmene çok dikkat et ve evet bebeğin agzındsn süt geliyo emerken uyuyor bazı emdiklerini yutamıyor.snra çılgınca hıckırıyor etmeden gecmiyor

Yanında kimse yok mu? Sütünü sağıp 3 saat kadar uyuyabilirsin aslında. Bol emzirmekten bir zarar gelmez ama kendini de dinlendirmeyi ihmal etme. Bebek fazla içiyorsa sütü çıkartır zaten dert edilecek bir şey yok.

Şuanda benimki de bu durumda dün geçem çok zor gecti bugün tim günde iyi uyumsdı en,son yıkadık akşam babasıyla sonra bi mayıştı
Üst üste emince süt kalmıyor. Gece meselan1 bucuk 2 saatte 1 uyanıyoruz sütüm doluyor ve yetiyor ona ama gündüz zırt pırt uyanıyor. Ve bazen sert sesleri duyuyor sıçrıyor gündüz farkettim ki. Sesle alakalı bir durum mu gözlemleyeceğim fazla duymaz diyolar ama ben 3.gün bile elimi şıklattığımda gözünü o tarafa çeviriyodu

Günler iyi kötü ne çabuk geçiyor dimi annelerr 😍😍🥰🥰 dhaa dün ne zaman gelecek diye gün sayıyorduk ya su gibii zamann
Evet yaa, ilk hamileligimi ogrendigim zaman aklima geliyor dun aksam daha esimle onu konusuyorduk, bu 9 ay gecer mi diyorduk😀 Yaşarken yavaş geciyor gibi geliyor insana, ama simdi bakiyorum da 27 gunluk anneyim🥰

Back