- 27 Temmuz 2013
- 185
- 143
- 303
- 26
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.621
Sıcakta her gün bile olur bence. İsilik olmamaları içinBiz de göbeği düştü ertesi gün yıkadık kuzumubizimkiler iki günde bir yıkıyorlar öyle olurmuş
Cok fazla degil mi bu kullandiklariniz? Bana dun tek bir urun kullan demisti takviye olarak. O yuzden cekindim cok fazla sey kullanmaya ki daha henuz takviyeye baslamadim sadece malt iciyorum gunde bir kereSağım yapmıyorum kaç cc çıkıyor bilmiyorum. Hipp emziren anne çayı, promalt içecek, kefir, bir şişe bestlak damla bitti, i mom latte takviye kullanıyorum. Ayrıca hurma, incir, kayısı, ceviz, fındık mutlaka yiyorum. Gece sütüm bitiyor. Bir kere 40 cc hipp mama veriyorum. Bir kaç saat sonra tekrar meme ile devam ediyoruz.
Cok fazla degil mi bu kullandiklariniz? Bana dun tek bir urun kullan demisti takviye olarak. O yuzden cekindim cok fazla sey kullanmaya ki daha henuz takviyeye baslamadim sadece malt iciyorum gunde bir kere
Umarım doyduğu için bırakıyo dur bnmkide bırakıyor cınkuBenim ogluş memede aktif emdiginde enfazla 10 dakka duruyo bir gögsümde once aktifle baslayip sonra pasiflesirsede enfazla 20 dakka oluyo kendusi birakiyo vermeye ugrasiyorum almiyo doktor doyuyordur yoksa birakmaz dedi insallah oyledir
Bnmkide altını alırken bazen huzursuz oluyor. Ya pişik oldu bide napsam geçmedi her yolu denedim. Yeni doğan çok kaka yaptıgı için pişik oluyo diyolar sizdede öylemiBen her gün sabahları yıkıyorum çok güzel uyuyor ama altını alırken çok zorlanıyorum çok ağlıyor
Kilo alimina gayet iyi dedi bugun saglik ocagindKi ebede tartti oda aynisini dedi zorlama doyuyordur dediUmarım doyduğu için bırakıyo dur bnmkide bırakıyor cınku
Bnmkide altını alırken bazen huzursuz oluyor. Ya pişik oldu bide napsam geçmedi her yolu denedim. Yeni doğan çok kaka yaptıgı için pişik oluyo diyolar sizdede öylemi
Ben doktoruma sordum sinirlerde kesildiği için uzun süre gitmeyebilir dedi. Yılı da bulabilirmişKızlar göbeğinde his kaybı var.bu ne zaman düzeliyor ya bu sezeryanda herşey var maşallah.agri sizi his kaybı halsizlik baş ağrısı sarkık gobek ödem
İki gündür bizde de gaz sorunu var. Ben saf zeytinyağını avuclarimda ovarak ısıtıp karnina sürüyorum gaz masaji var youtube ta onu yapıp en son karnina kiraz çekirdegi kemeri takip emziriyorum cikardi çok şükür kakasini da yapınca rahatladı belki sizde de işe yararBenim bebiş migdesini üsütmüs kusmasinin sebebi o olabilir dedi ebe bana dikkat et sütünden gecer bol sıvi ic dedi biz birde gazla ugrasiyoruz gündüz hicbirsey yok gayet iyi aksam oldumu gazdan duramiyo
Normalde kullanimi nasil? Kac cc idi kaca cikti canim?Ben de sadece bestlak damlaya geçtim faydasını görüyorum arttı sütüm haber ver demiştingünde 3 defa 20 şer damla şeklinde kullanıyorum
bilmiyorum kayınvalidem annem dedi, rahatlasın büyüsün diye falan herhaldeBi sebebi varmı iki günde bir neden banada sürekli yıkama üşütecek çocuk dediler
Ben humana,malt, damla bir arada kullandım şimdi kontrol edemiyorum sanırım süt durumunu. Kızım birini emerken diğerinden akıyor, gece de uyurken tişörtüm yatak hep ıslanmıştı. Bıraktım şuan hepsini korktum taş gibi oluyor göğüslerimCok fazla degil mi bu kullandiklariniz? Bana dun tek bir urun kullan demisti takviye olarak. O yuzden cekindim cok fazla sey kullanmaya ki daha henuz takviyeye baslamadim sadece malt iciyorum gunde bir kere
Cok fazla sut olacaksa oyle ben kullanirim sorun yok aslindaBen humana,malt, damla bir arada kullandım şimdi kontrol edemiyorum sanırım süt durumunu. Kızım birini emerken diğerinden akıyor, gece de uyurken tişörtüm yatak hep ıslanmıştı. Bıraktım şuan hepsini korktum taş gibi oluyor göğüslerim
Doktorumuz samsipleks diye bir damla verdi dogal onu kullaniyorum fayd ediyo ama aksam biraz zorluyo suanda cok guzel uyuyo bakalim tum bebeklerimiz iyi olsunlar insallahİki gündür bizde de gaz sorunu var. Ben saf zeytinyağını avuclarimda ovarak ısıtıp karnina sürüyorum gaz masaji var youtube ta onu yapıp en son karnina kiraz çekirdegi kemeri takip emziriyorum cikardi çok şükür kakasini da yapınca rahatladı belki sizde de işe yarar
Bence bu yüzden diyordur kontrolsüz sonuçta. Mastit olmayalım da süt olsun diyeCok fazla sut olacaksa oyle ben kullanirim sorun yok aslindahemsire bu sebeple mi dedi acaba sakincasi bu mu
Bizde bı akşam o sanciyi yaşadık ama ben bezelye yemiştim sanırım ondan kaynaklı oldu bir iki damla zeytinyağı verdim rahatlattı rezene de iyi geliyor diyorlar.ondan sonra daha baklagil yemedim yine oluyor ama kivranmiyor en azından.Kızlar bugün 25 günlük olduk, ve ilk kez gaz sorunu yasiyoruz. 20 günden sonra başlio demislerdi zaten. Yavrum kivraniyor resmen, morariyor. İlk kez tek kalışımıza denk geldi. Biogai damla kullananiz oldumu? Esime ondan vermisler eczaneden
40 i çıkana kadar gün aşırı yıkamak gerekli diye söylemişti annem isteyen hergun de yikayabilir bence artık havalarda ısındı usumezler yaBi sebebi varmı iki günde bir neden banada sürekli yıkama üşütecek çocuk dediler
Normalde kullanimi nasil? Kac cc idi kaca cikti canim?
Ben humana,malt, damla bir arada kullandım şimdi kontrol edemiyorum sanırım süt durumunu. Kızım birini emerken diğerinden akıyor, gece de uyurken tişörtüm yatak hep ıslanmıştı. Bıraktım şuan hepsini korktum taş gibi oluyor göğüslerim
Şu mochiyi bi ben mi kullanamiorm ya. SabitleyemiormAy o diğerinden akan sütleri ben hiç boşa gidermiyorummochiyi takıyorum onu da kaşık biberonla veriyorum .Baktım karni doymussa süt poşetine koyup buzluğa atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?