2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Benim bu aralar biraz zor geciyor. Yaklasik iki haftadir mide bulantim var. Su an 8.haftanin icindeyiz. Ne zamana gecer acaba biliyor musunuz? 😞
Benim de 1 haftadır kötüydü doktoru aradım hatta dayanamayıp. Pozidox diye bir ilaç önerdi doğal içerikli, zencefil ve b12 vitamini varmış içinde. İlk defa bu akşam içtim ve şu an yorgun olduğum halde bulantım yok. Geceleri uyuyamıyordum birkaç gündür. Bir de bulantı başlarken 3 4 tane beyaz leblebi yemek çok iyi geliyor onu da yeni farkettim.

Benim de 1 haftadır kötüydü doktoru aradım hatta dayanamayıp. Pozidox diye bir ilaç önerdi doğal içerikli, zencefil ve b12 vitamini varmış içinde. İlk defa bu akşam içtim ve şu an yorgun olduğum halde bulantım yok. Geceleri uyuyamıyordum birkaç gündür. Bir de bulantı başlarken 3 4 tane beyaz leblebi yemek çok iyi geliyor onu da yeni farkettim.
Ben de cubuk kraker yemekten artik iyice tiksindim. Dr bana da mide bulantisi icin bir ilac verdi ama kullanmak istemiyorum. Eger beni cok zorlarsa o zaman alicam. Bu zamana kadar afedersiniz bir defa cikarma oldu. Zaten olmamasi icin elimden geleni yapiyorum ama hicbir seyden tat alamiyorum ve surekli bir seyler yemeye calisiyorum bulanti olmasin diye😫 daha ne kadar surecek bilmiyorum

Niye normal gorunmuyor dediniz anlayamadim. Gayet normal degeri
Canım bir haftada sadece 800 artmış, sence de az değil mi? 200'lük bir değerin 1 haftada normal şartlarda neredeyse 2000'i bulması lazım. Her iki günde bir %60 artış ile ilerlese 1200'ü bulmalı. O yüzden az dedim. Ama aynı yerde yaptırıp yaptırmadığı önemli tabii.

Canım bir haftada sadece 800 artmış, sence de az değil mi? 200'lük bir değerin 1 haftada normal şartlarda neredeyse 2000'i bulması lazım. Her iki günde bir %60 artış ile ilerlese 1200'ü bulmalı. O yüzden az dedim. Ama aynı yerde yaptırıp yaptırmadığı önemli tabii.
Cok pardon ben yanlis hesapladim. Evet dedigin gibi olmali canim. Ama insallah bir sorun yoktur saglikla ilerler yine de🙏🏻

Bir daha ki randevuda dememin sebebi ne kadar hafta ilerlerse o kadar zararinin olmamasindan degil mi.Direk ekranda gormemiz yeter ozaman bunu ogrendigim iyi oldu tesekkur ederim bir öncekinde cok dinledik ya teyzem de vardi o disardaydi iceri girdi doktor arkadasi diye onada dinletmisti bi daha bunu yapan prof du bide ve hic zarari olur dememisti. Tesekkur ederim bi arada dediginiz gibi soylucem
Normalde 12. Haftaya kadar dinletmeyi pek önermiyorlar ısı oluşturup zarar verebileceği için. Ama dinleten doktorlarda var dinleyip bir şey olmayanlarda tamamen doktorla alakalı olacağını düşünüyorum . Zaten uzun bir süre dinletmiyorlar zatem
Kızlar 3+6 iken beta 208 cikti
Bugün 4+6 oldu beta 1000 cikti normalmi
2 günde 1 2 katı artsa 2400 gibi olması lazımdı. Yüzde 60 artarsa 1100 gibi bir değer olması lazım bence önemli olan ultrason

Simdi aksam uzeri leke geldi die acile geldim çok şükür sıkıntı yok 6+6 kalp atışı var dinletmedi bu haftalarda dinletmeyi uygun görmüyoruz die ekrandan gösterdi bak annesi die sadece
Yaaa helal olsun ya gecen sene prof deli gibi dinletti bana gercekten Allah vicdanli yavrularimizi riske atmayacak basarili doktorlarla bulustursun hepimizi.peki doktorunuz ne zaman dinlemeyi uygun bulcak onu soyledi mi.Ben kesinlikle dinletmeyin dicem tsk ederim bilgilendirme icin

Normalde 12. Haftaya kadar dinletmeyi pek önermiyorlar ısı oluşturup zarar verebileceği için. Ama dinleten doktorlarda var dinleyip bir şey olmayanlarda tamamen doktorla alakalı olacağını düşünüyorum . Zaten uzun bir süre dinletmiyorlar zatem

2 günde 1 2 katı artsa 2400 gibi olması lazımdı. Yüzde 60 artarsa 1100 gibi bir değer olması lazım bence önemli olan ultrason
Evet 3 4 saniye belki ama o zaman 12nci haftaya kadar mumkunse ekrandan takip etsin duymamiza gerek yok ayni seyi ekranda gösteriyorsa sirf ses olsun diye duymanin anlami yok benim icin

Yaaa helal olsun ya gecen sene prof deli gibi dinletti bana gercekten Allah vicdanli yavrularimizi riske atmayacak basarili doktorlarla bulustursun hepimizi.peki doktorunuz ne zaman dinlemeyi uygun bulcak onu soyledi mi.Ben kesinlikle dinletmeyin dicem tsk ederim bilgilendirme icin
Cuma kontrolum var o zaman sorarım canim yazarım sana ama ekrandan kalbinin attigini bilmek bile yetio

bugun doktor randevum var saglık ocagındakı hemsıre gayet normal oldugunu soyledı degerlerımın bırde doktor gorsun bugun

Tsk ederim benimde persembe kontrolüm var bende bir sorayim doktora bakalim ne dicek doktorlarda taban tabana farkli konuştukları icin cogu zaman biseyleri kadinlar klubune soruyorum. Iyiki burada bayanlar var ve dayanisma içinde. Bu arada hangi folik asiti kullaniyorsunuz yapilan arastirmalarda iyotlu folik tsh i 2.50 uzerinde olanlara tavsiye ediliyormus ve gebelikte iyot beyin gelisimi acisindan cok basarili diyorlar 2 ayri doktora gittim biri bunu dedi digeri gerek yok iyotluya dedi:KK66:
Cuma kontrolum var o zaman sorarım canim yazarım sana ama ekrandan kalbinin attigini bilmek bile yetio

Ben de cubuk kraker yemekten artik iyice tiksindim. Dr bana da mide bulantisi icin bir ilac verdi ama kullanmak istemiyorum. Eger beni cok zorlarsa o zaman alicam. Bu zamana kadar afedersiniz bir defa cikarma oldu. Zaten olmamasi icin elimden geleni yapiyorum ama hicbir seyden tat alamiyorum ve surekli bir seyler yemeye calisiyorum bulanti olmasin diye😫 daha ne kadar surecek bilmiyorum
Eger hayatini etkiliyorsa ic canim bir zarari olmaz genelde cogu hamile iciyor.Benim 7-8 haftada oldu sonra gecti daha olmadi umarim senin de kisa surer boyle malesef insani psikolojik olarakta cok etkiliyor :KK43: yuruyus yapip hava almayi dene evde durunca daha cok bulaniyodu benim

X