2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benimde 31 temmuz . 🤗 kızlar kalp sesini duymak için yakındaki devlet hastanesine gittim . Bebek sağlıklı kalp atisi ekranda gözüküyor sıkıntı yok dedi . Ben dinlemek istedim . Prosedürümüzde yok dinletmek cihazimiz kotu malesef o ozellik olsa dinletirdim dedi ultrason resmide vermedi .aynı hastanede 2 hafta onceki doktor keseyi gördü resimde verdi dinlemek için çağırdı zaten beni ama dinlemediler 🤔🤔🤔bugunki dr. 4 hafta sonra ikili tarama testine çağırdı 12 haftalık olacağız ozman . Doğru zamanami çağırmış emin olamıyorum zaman doğruysa şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum yeni açıldı oranın cihazları daha iyidiir.
Merhaba ben dün gittim kalp atışı dinlemek için zararlı olabilir diye 2 sn falan dinletti. Bir sonraki randevum 31 Ekim
Keşke bende duysaydım . Çok sevindim . Ikili tarama yapicaz dedilermi
Yok demediler canım için rahat etmiyorsa başka bi hastaneye git insan merak ediyor gerçekten

Merhaba ben dün gittim kalp atışı dinlemek için zararlı olabilir diye 2 sn falan dinletti. Bir sonraki randevum 31 Ekim

Yok demediler canım için rahat etmiyorsa başka bi hastaneye git insan merak ediyor gerçekten
Benim kontrolum.29unda doktor kalp atisini goruruz dedi.bende esimle birlikte gelebilir miyim ozaman dedim.o da gel ama kalp atisini dinlemek bebege zarar verebiliyor oyuzden cok kisa tutarim dedi benim icime kurt dustu ozaman hic dinletmesin sadece ekranda gorsun kontrol etsin yetermi ki? Yani illa kalp atisi sesle mi kontrol ediliyor valla varsin dinletmesin eger diger turlu zarari yoksa bi bebek daha kaybetmek istemiyorum bir tane yavrumu cennete gonderdim bi tane de kimyasal dusuk var artik hayirla afiyetle saglikla bi evlat kucagima almak istiyorum.

Bilgisi olan varmi hangi haftalarda tehlikeli olmaz acaba bu haftalarda mi dinlemek skinti valla 29unda gittigijde soylucem dinletme dicem ama doktorlarda ozel de olsa devlet de olsa sen benden daha mi iyi bilcen tribine giriyor insani geriyor

Benim kontrolum.29unda doktor kalp atisini goruruz dedi.bende esimle birlikte gelebilir miyim ozaman dedim.o da gel ama kalp atisini dinlemek bebege zarar verebiliyor oyuzden cok kisa tutarim dedi benim icime kurt dustu ozaman hic dinletmesin sadece ekranda gorsun kontrol etsin yetermi ki? Yani illa kalp atisi sesle mi kontrol ediliyor valla varsin dinletmesin eger diger turlu zarari yoksa bi bebek daha kaybetmek istemiyorum bir tane yavrumu cennete gonderdim bi tane de kimyasal dusuk var artik hayirla afiyetle saglikla bi evlat kucagima almak istiyorum.

Bilgisi olan varmi hangi haftalarda tehlikeli olmaz acaba bu haftalarda mi dinlemek skinti valla 29unda gittigijde soylucem dinletme dicem ama doktorlarda ozel de olsa devlet de olsa sen benden daha mi iyi bilcen tribine giriyor insani geriyor
Kalp atışı belli oluo zaten ışık yanip sönüo gibi doktora dersin kalp atışı varsa dinlemekde zararli dediniz bir dahaki randevuda dinletin dersin canim

Kızlar bugün beta 3600 lerde çıktı cuma günü tekrar kan alalım dedi aile hekimi sonra da kadın doğuma gidersin dedi tekrar neden kan istiyor acaba
Benim 3126 iken keseyi gördüm canim artışı takip edelim die birdaha ver demistir büyük ihtimal deger az daha yukselsin gittiginde keseyi gorme ihtimalin yuksek olsun die düşünmüştür

Dr tavrı çok çirkinmiş umarım düzelir kalp atımı düzelirse o doktoru bırakın 😕
Düşük yapabilirsiniz deşe anlarım gelişmesinde sorun var kaybedebiliriz desede anlarim daha kalbi durmamış bu kürtaj peşinde kırıcı ama kendimede getirici oldu Allah nederse o Ben sadece elimden geleni yapicam,dediğiniz gibi bir daha Allah düşürmesin...

Kalp atışı belli oluo zaten ışık yanip sönüo gibi doktora dersin kalp atışı varsa dinlemekde zararli dediniz bir dahaki randevuda dinletin dersin canim
Bir daha ki randevuda dememin sebebi ne kadar hafta ilerlerse o kadar zararinin olmamasindan degil mi.Direk ekranda gormemiz yeter ozaman bunu ogrendigim iyi oldu tesekkur ederim bir öncekinde cok dinledik ya teyzem de vardi o disardaydi iceri girdi doktor arkadasi diye onada dinletmisti bi daha bunu yapan prof du bide ve hic zarari olur dememisti. Tesekkur ederim bi arada dediginiz gibi soylucem

Bir daha ki randevuda dememin sebebi ne kadar hafta ilerlerse o kadar zararinin olmamasindan degil mi.Direk ekranda gormemiz yeter ozaman bunu ogrendigim iyi oldu tesekkur ederim bir öncekinde cok dinledik ya teyzem de vardi o disardaydi iceri girdi doktor arkadasi diye onada dinletmisti bi daha bunu yapan prof du bide ve hic zarari olur dememisti. Tesekkur ederim bi arada dediginiz gibi soylucem
Simdi aksam uzeri leke geldi die acile geldim çok şükür sıkıntı yok 6+6 kalp atışı var dinletmedi bu haftalarda dinletmeyi uygun görmüyoruz die ekrandan gösterdi bak annesi die sadece

X