2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benimde 31 temmuz . 🤗 kızlar kalp sesini duymak için yakındaki devlet hastanesine gittim . Bebek sağlıklı kalp atisi ekranda gözüküyor sıkıntı yok dedi . Ben dinlemek istedim . Prosedürümüzde yok dinletmek cihazimiz kotu malesef o ozellik olsa dinletirdim dedi ultrason resmide vermedi .aynı hastanede 2 hafta onceki doktor keseyi gördü resimde verdi dinlemek için çağırdı zaten beni ama dinlemediler 🤔🤔🤔bugunki dr. 4 hafta sonra ikili tarama testine çağırdı 12 haftalık olacağız ozman . Doğru zamanami çağırmış emin olamıyorum zaman doğruysa şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum yeni açıldı oranın cihazları daha iyidiir.
Merhaba ben dün gittim kalp atışı dinlemek için zararlı olabilir diye 2 sn falan dinletti. Bir sonraki randevum 31 Ekim 🤗

Kızlar daha 1 hafta öncesine kadar devlet hastanesi beta değerlerin az artış gösteriyor diye kürtaj yapacaktı beni. Yarındı kontrolüm ama bekleyemedim bugün gittim ve KALP ATIŞINI DUYDUM şükürler olsun 💕🥰💗💗🧚‍♂️☀️💗💗💗💗💕❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️ 6 +4haftalığız o kadar sevindim ki bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Yüreğim ağzımda günlerin saatlerin geçmesini bekledim çok şükür rabbime ya. İnşallhhepimiz sağlıkla haytlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🤲🤲🤲💕💕💕💕💗☀️

Kızlar daha 1 hafta öncesine kadar devlet hastanesi beta değerlerin az artış gösteriyor diye kürtaj yapacaktı beni. Yarındı kontrolüm ama bekleyemedim bugün gittim ve KALP ATIŞINI DUYDUM şükürler olsun 💕🥰💗💗🧚‍♂️☀️💗💗💗💗💕❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️ 6 +4haftalığız o kadar sevindim ki bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Yüreğim ağzımda günlerin saatlerin geçmesini bekledim çok şükür rabbime ya. İnşallhhepimiz sağlıkla haytlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🤲🤲🤲💕💕💕💕💗☀️
Çok şükür canım çok sevindim senin adına çok güzel bir haber rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗🥰🧿

Çok şükür canım çok sevindim senin adına çok güzel bir haber rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗🥰🧿
Amin canım inşallh ya çok teşekkür ederm 💕❣️hepimiz alırız inşallh sağlıkla hayırlısıyla. Bebeğin bizi Uyutmadığı yorduğu günlerden bahsettiğimiz günlerimiz olur inşallh hepimizin ya 💕🥰🤲🤲

Amin canım inşallh ya çok teşekkür ederm 💕❣️hepimiz alırız inşallh sağlıkla hayırlısıyla. Bebeğin bizi Uyutmadığı yorduğu günlerden bahsettiğimiz günlerimiz olur inşallh hepimizin ya 💕🥰🤲🤲
Amin inşallah inşallah en güzel zamanlar günler o günler 🤲🏻😌

Nasıl sevindim senin adına ♥️♥️♥️canım çok mutlu oldum 🥰rabbim saglikla eline kavuştursun inşallah bizlere de dua et günler geçmiyor gerçekten insanhep bı tedirgin Allah'ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin🤲

Nasıl sevindim senin adına ♥️♥️♥️canım çok mutlu oldum 🥰rabbim saglikla eline kavuştursun inşallah bizlere de dua et günler geçmiyor gerçekten insanhep bı tedirgin Allah'ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin🤲
Canım bnm çok teşekkür ederm Allah razı olsun belki inanmayacaksın ama bugün doktor diyince bebek var hadi kalp atışını dinleyelim diyince öle Bi anda gönlümden geçirdim hepinizi karmaşık mıydı neydi diyom o da vardı Allahım diyom 😄hatırımda kalmışsın isim olarak 🥰ama hepinizi geçirdim gönlümden. Allah razı olsun hepinizden inşallh sağ salim kucaklarımıza alacaz yavrularımuzı❣️❣️❣️💕💗💕💕

Kızlar son bir haftadır beni herşeyden herkesten elektrik çarpıyo kıyafetlerden insanlardan korkar oldum dokunmaya valla billa başına gelen varmı nerden geliyo bu bana örtündüğüm battaniyeden bile çarpıyo panik atak oldum bir haftadır 😂🤦🏻‍♀️

Canım bnm çok teşekkür ederm Allah razı olsun belki inanmayacaksın ama bugün doktor diyince bebek var hadi kalp atışını dinleyelim diyince öle Bi anda gönlümden geçirdim hepinizi karmaşık mıydı neydi diyom o da vardı Allahım diyom 😄hatırımda kalmışsın isim olarak 🥰ama hepinizi geçirdim gönlümden. Allah razı olsun hepinizden inşallh sağ salim kucaklarımıza alacaz yavrularımuzı❣️❣️❣️💕💗💕💕
Ayy kıyamam canım♥️🥰 umarım bende böyle güzel haberlerle gelirim size cokkk sevindim çok güzel herşey yolunda gitsin inşallah hepimiz için 🤗🥰

Çok sevindim canim sağlıkla gelsin minigin insAllah 🤲

Evde kedi besleyen hamiş var mi??? Allahim yarabbim herkes bisey diyor simdide kafama toksoplazma soktular kedimin aşıları tam ve cig et yedirmiyorum ama tehlikeli diyenler var

Ben besliyorum. Toxo testi yaptırdım kedime negatif. Maalesef ben önceden toxo geçirmemişim. Kumunu değiştirmiyorum bir de. Yaş mamayı ve yemeklerimizden et vermiyorum. Çiğ et hiç vermedim zaten. Bazen pişmiş tavuklarımızdan veriyprum.
yaş mama da çiğ et mi sayılıyor acaba

Kızlar bugün beta 3600 lerde çıktı cuma günü tekrar kan alalım dedi aile hekimi sonra da kadın doğuma gidersin dedi tekrar neden kan istiyor acaba

X