- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #15.141
Hiç sorma bugünde aynı belimdeki sancı ağrı geçmiyo kasıklarım ağrıyo sızkıyo göbeğime yayılan hafif bi sancı oluyo arada bebeğin hareketleri azaldı dünden beri sakin yavaş hareket ediyo kasılmalar ara ara oluyo o zaman oturduğum yerde ayaklarımı hoplatıyorum bildiğin boş bulunup bağırdığım oluyo hastaneye gittik sabah erkenden ama doktor bey 1mayısın etkisinden kurtulamadı sanırım hala kendisi 1mayısta ne gelicem demiş ne gelmicem demiş fiş vermiyoruz o yüzden dediler sinirden ağlayarak geldim geri 1saatlik yolu Perşembe günü tekrar gidicez acil doğum sancısı sıkıştırmazsa Allah'ın izniyle hoş bu gidişle ben doğum sanıcıyla gidicem gibi hissediyorum artık dünden beri bebeğin ayakları göbek deliğimin orda normalde midemde yukarda oluyodu birden o sancılardan sonra aşırı düştü aşağı mide kısımlarım üst kısımlar bomboş kaldı zaten kıpırdasa sertleşse kasıklarıma öyle bi baskı yapıyo ki kuyruk sokumum omurgam kasıklarım ağrıyo o süre içinde duramıyorum olduğum yerdeBen 36+0 oldum benim bile ağrım o kadar çok ki uyuyamıyorum geceleri kıvranıyorum yatakta senin ağrın daha da çoktur günün daha yakın küçük bebeğim var malum öğlen de uyku yok mal gibi dolaşıyorum valla uykusuzluktan ölcem bende 9 ay geçti resmen şu 15 gün geçmiyor
Canım bizim seninle satımız aynı sezaryen mi istedinBiz de gün aldik kızlar. Perşembe saat 1de kabusuyoruz inşallah 38+6 olmuş oluyoruz hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Doktor bana irilesmeye devam ederse bıraktırcam dedi. Karın bölgesi bir hafta ileride çıktı çünkü. Ebe demir hapı hariç hepsini Birak dedi yarın konuscam doktorla bakalım ne dicekKızlar 35. Haftada 2600gramdı bebeğim, doktor multivitamini bırak dedi eğer istiyosan içebilirsin de zararlı bir şey değil dedi. Bende elimdeki paket bitti diye almadım ama içim rahat etmiyor sanki onu içmezsem çocuğum zaten zayıfmış da daha da zayıf kalcak gibi. Sizde durumlar nasıl vitamin ve kilo konusunda?
Benim de kafası ve göbeği 2-3 hafta önde gidiyor o yüzden bıraktırdı belki deDoktor bana irilesmeye devam ederse bıraktırcam dedi. Karın bölgesi bir hafta ileride çıktı çünkü. Ebe demir hapı hariç hepsini Birak dedi yarın konuscam doktorla bakalım ne dicek
Göbek karın kısmı ilerde gitmesi normal doğumda zorlayabilir dedi. Gerçi yarın çatı muayenesinden sonra doğum seklime karar vericekmis.ama bir arkadasim daha var ona da demir hapı hariç son ayda multivitami magnezyumu bıraktırmisti doktoru ona rağmen kız 4kilo çocuk doğurdu bide normal doğumlaBenim de kafası ve göbeği 2-3 hafta önde gidiyor o yüzden bıraktırdı belki de
Evet ya sordu doktor bekleyelim mi die yok dedim artik. Çünkü kafasi ilerde tek arterli bide bacaklarda kollarda gelişim geriliği vardi riske atamadim açıkçasi.Canım bizim seninle satımız aynı sezaryen mi istedin
36 da 2700 dü. İlk oğlum 4 kilo doğmuştu bu bebiş daha zayıf. Sizinki kaçAynı gün 9 Mayıs benim desat 11 Ağustos idi benim de . Bebeğinizin kilosu nasildi en sonki kontrolde
Maşallah valla ben 3ten sonrasını yapamazmışım gibi geliyoGöbek karın kısmı ilerde gitmesi normal doğumda zorlayabilir dedi. Gerçi yarın çatı muayenesinden sonra doğum seklime karar vericekmis.ama bir arkadasim daha var ona da demir hapı hariç son ayda multivitami magnezyumu bıraktırmisti doktoru ona rağmen kız 4kilo çocuk doğurdu bide normal doğumla
36 da 2700 dü. İlk oğlum 4 kilo doğmuştu bu bebiş daha zayıf. Sizinki kaç
Allah yardımcımız olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırızEvet ya sordu doktor bekleyelim mi die yok dedim artik. Çünkü kafasi ilerde tek arterli bide bacaklarda kollarda gelişim geriliği vardi riske atamadim açıkçasi.
5 gün önce suni sancıyla benimde baslatmışlardı doktor suni sancı vercez deyince korkudan ağlamıştım hep kötü şeyler duyduğum için çok acı çekincem sandım suni sancıyı verdikten yarım saat sonra nst de kasılmalarım 80 çıkmaya başladı ve ben daha gram acı duymamıştım ebe gelip sen doğuracaksın nasıl böyle rahat yatıyorsun dedi hiç korkmayın benim kendi sorunlarımdan dolayı sezeryan bitti ama yolunda gitseydi suniylede çok kolay olacaktı büyük ihtimale sadece stres olmamaya dikkat edin hayırlısıyla kavuşun inşallahBende kontrolüm vardı kızlar suni sancı verilecekti. Ama Dr ne açıklık ne sancı olmadığı için yarın sabah saat 7 de suni sanciyi verelim dedi. Bugün versem de sabaha kadar doguramazsin dedi bı gece daha bekleyelim dedi.Tahmini Günü benden sonra olanlar bile doğurdu ya bı ben kaldım
Bende kontrolüm vardı kızlar suni sancı verilecekti. Ama Dr ne açıklık ne sancı olmadığı için yarın sabah saat 7 de suni sanciyi verelim dedi. Bugün versem de sabaha kadar doguramazsin dedi bı gece daha bekleyelim dedi.Tahmini Günü benden sonra olanlar bile doğurdu ya bı ben kaldım
Ay içimi ferahlattiniz valla insallah yarın kolay geçer5 gün önce suni sancıyla benimde baslatmışlardı doktor suni sancı vercez deyince korkudan ağlamıştım hep kötü şeyler duyduğum için çok acı çekincem sandım suni sancıyı verdikten yarım saat sonra nst de kasılmalarım 80 çıkmaya başladı ve ben daha gram acı duymamıştım ebe gelip sen doğuracaksın nasıl böyle rahat yatıyorsun dedi hiç korkmayın benim kendi sorunlarımdan dolayı sezeryan bitti ama yolunda gitseydi suniylede çok kolay olacaktı büyük ihtimale sadece stres olmamaya dikkat edin hayırlısıyla kavuşun inşallah
Evet ya Allah'tan deneme amaçlı başlatmadi yoksa sonu sezaryen ile bitebilir dediVardır bir hayırEn azından bı deneyelim bugün deyip başlatmamış .Acelesi yok bebişin demek ki
Senin sancıların ne güzel görünüyor erkendenEki Görüntüle 3241478
Bebek kanala girince çatı ağrıları artar dedi doktor bu ağrılar düzensiz olduğu için bebeğin hareketlerinden kaynaklı olduğunu söyledi. Henüz kanalda değiliz amaçıkan bu ağrıları da öyle ahım şahım çok hissetmiyorum (belki de kısa süreli olduğu için)
4 gündür pilates topunda zıplamamla başladı bu ağrılarım amadoğum yakınmış her an olacakmış gibi konuşuyor doktorum... ve bu ağrılara normal diyor
Sizinki kanala girmiş miydi?Senin sancıların ne güzel görünüyor erkendenbenimki günüm geçecek sancılara bak hiç yok
Yok kanala da girmemişSizinki kanala girmiş miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?