2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hiç sorma bugünde aynı belimdeki sancı ağrı geçmiyo kasıklarım ağrıyo sızkıyo göbeğime yayılan hafif bi sancı oluyo arada bebeğin hareketleri azaldı dünden beri sakin yavaş hareket ediyo kasılmalar ara ara oluyo o zaman oturduğum yerde ayaklarımı hoplatıyorum bildiğin boş bulunup bağırdığım oluyo hastaneye gittik sabah erkenden ama doktor bey 1mayısın etkisinden kurtulamadı sanırım hala kendisi 1mayısta ne gelicem demiş ne gelmicem demiş fiş vermiyoruz o yüzden dediler sinirden ağlayarak geldim geri 1saatlik yolu Perşembe günü tekrar gidicez acil doğum sancısı sıkıştırmazsa Allah'ın izniyle hoş bu gidişle ben doğum sanıcıyla gidicem gibi hissediyorum artık dünden beri bebeğin ayakları göbek deliğimin orda normalde midemde yukarda oluyodu birden o sancılardan sonra aşırı düştü aşağı mide kısımlarım üst kısımlar bomboş kaldı zaten kıpırdasa sertleşse kasıklarıma öyle bi baskı yapıyo ki kuyruk sokumum omurgam kasıklarım ağrıyo o süre içinde duramıyorum olduğum yerde

Doktor bana irilesmeye devam ederse bıraktırcam dedi. Karın bölgesi bir hafta ileride çıktı çünkü. Ebe demir hapı hariç hepsini Birak dedi yarın konuscam doktorla bakalım ne dicek

Doktor bana irilesmeye devam ederse bıraktırcam dedi. Karın bölgesi bir hafta ileride çıktı çünkü. Ebe demir hapı hariç hepsini Birak dedi yarın konuscam doktorla bakalım ne dicek
Benim de kafası ve göbeği 2-3 hafta önde gidiyor o yüzden bıraktırdı belki de

Benim de kafası ve göbeği 2-3 hafta önde gidiyor o yüzden bıraktırdı belki de
Göbek karın kısmı ilerde gitmesi normal doğumda zorlayabilir dedi. Gerçi yarın çatı muayenesinden sonra doğum seklime karar vericekmis.ama bir arkadasim daha var ona da demir hapı hariç son ayda multivitami magnezyumu bıraktırmisti doktoru ona rağmen kız 4kilo çocuk doğurdu bide normal doğumla

Maşallah valla ben 3ten sonrasını yapamazmışım gibi geliyo Benim de haftaya çatı muayenesi eğer uygun çıkarsam şok olucam sülalemde bi tane bile çatısı dar olmayan yok çünkü

Bende kontrolüm vardı kızlar suni sancı verilecekti. Ama Dr ne açıklık ne sancı olmadığı için yarın sabah saat 7 de suni sanciyi verelim dedi. Bugün versem de sabaha kadar doguramazsin dedi bı gece daha bekleyelim dedi. Tahmini Günü benden sonra olanlar bile doğurdu ya bı ben kaldım

5 gün önce suni sancıyla benimde baslatmışlardı doktor suni sancı vercez deyince korkudan ağlamıştım hep kötü şeyler duyduğum için çok acı çekincem sandım suni sancıyı verdikten yarım saat sonra nst de kasılmalarım 80 çıkmaya başladı ve ben daha gram acı duymamıştım ebe gelip sen doğuracaksın nasıl böyle rahat yatıyorsun dedi hiç korkmayın benim kendi sorunlarımdan dolayı sezeryan bitti ama yolunda gitseydi suniylede çok kolay olacaktı büyük ihtimale sadece stres olmamaya dikkat edin hayırlısıyla kavuşun inşallah

Vardır bir hayır En azından bı deneyelim bugün deyip başlatmamış .Acelesi yok bebişin demek ki

Bebek kanala girince çatı ağrıları artar dedi doktor bu ağrılar düzensiz olduğu için bebeğin hareketlerinden kaynaklı olduğunu söyledi. Henüz kanalda değiliz ama çıkan bu ağrıları da öyle ahım şahım çok hissetmiyorum (belki de kısa süreli olduğu için)
4 gündür pilates topunda zıplamamla başladı bu ağrılarım ama doğum yakınmış her an olacakmış gibi konuşuyor doktorum... ve bu ağrılara normal diyor

Ay içimi ferahlattiniz valla insallah yarın kolay geçer

Senin sancıların ne güzel görünüyor erkenden benimki günüm geçecek sancılara bak hiç yok

Eklentiler

• 16830298507095258297647660670951.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar hepiniz muhtmelen doğum cantalarinizi hazirladiniz pijama geceliklerinizi aldiniz ama suwen indirime girmiş .Suwen in ürünleri güzel diyorlar sizinle paylaşayım ihtiyacı olan varsa hala değerlendirebilir ,fiyatlar piyasaya göre güzel .

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-02-15-57-33-394_com.android.chrome.webp
    15 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2023-05-02-15-57-08-059_com.android.chrome.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…