- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #15.161
Benim yalancı kasılmalar vardı karnımda sadece. Açıklık da geçen hafta çıktı 2 cm. Geçen hafta da 40 50 de seyreden 3 4 ağrı çıkmıştı. Her hafta artıyor bu hafta da baya artmış. Kanala girdi girecek gibiymiş ama girdikten sonra mı doğum başlar yoksa doğum başlayınca mı girer bilemeyiz dedi doktorYok kanala da girmemişaçıklık yok sancı yok hicbisey yok nasıl olacak bilmiyorum
Allah kolaylık versin cnm bize de haber ver inşallah hayırlı haberlerle dönersinHastaneye gidiyorum arkadaslar bebegin sertlesmesi ve gobek deligimden sag kasıgima dogru adet sancısi gibi agrm var alttarafimda cok baaki var adim atarken bile kasıgim kasıliyo sua edermisiniz benim icin doktor sogumhaneye gel bakalım dedi
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin canımKızlaar selamhatırlarsınız belki bahsetmişimdir, 32. Haftada erken doğum riskinden yatışım yapılmıştı sancılarım çıkınca. Sonrasında sıkıntı olmadı. Ama zaten sorunlu bir gebelik süreciydi. Şekerim vardı, son zamanlarda tansiyonum da yükselmeye başladı, bebeğin boynunda çift kordon vs vs. Derken bugün doktorum artık riske atmayalım yarın alalım dedi, tansiyonu yüksek görünce.
Yani yarın 37+1 oluyoruz ve sezaryen için sabah yatışım yapılacak. Dualarınıza talibimsonrasında güzel doğum hikayemi sizlerle paylaşmayı umuyorum.
Benim bu kızımda bir çatı ağrılarım oluyor anlatamam. Ne oturtuyor ne ayakta durduruyor.Bebek karnımda sertçe kendini geriyor o sırada da vajinamın içinde acı ya da yırtılma mı desem değişik bi his oluyor artık, acaba bu kanala girmeye çalıştığı için falan mı olur kanala girme çalışmaları böyle mi oluyor
İl neresi canım ankara mı?Kızlar selam. Ben ani bir kararla hastanemi ve doktorumu değiştirdim. Gittiğim doktorun anlaşmalı olduğu hastaneye gittim odalara, doğum hemşirelerine vs baktım o kadar beğenmedim ki hastaneyi, nasıl çıktım bilmiyorum. Doktorum çok tatlı ama maalesef ayırdık yolları. Başka seçenek sunamadı çünkü. Hemen başka bir prof buldum normal doğumu destekleyen ve kendisine gittim. Doğumhaneyi, odaları gezip doğum ekibiyle tanıştım. Hatta ne olur ne olmaz diye tüm doktorlarla da tanıştırdılar beni. İçime çok çok sindi. Evime yürüme mesafesinde hastane. Artık gelsin Kerem bey de rahatlayalım yaw.
Geçen hafta doktora anlattığında kanala girme çabaları demişti o yüzden normal kasık bel ağrıları gerçek doğum sancısı göbek deliğinin üzerinde başlar demişti çoğu kadın doğum başlangıç sancılarını mide krampı ağrısıyla karıştırıyomuş ilk başlarda o yüzden kiminin de sırtından başlayıp karnına ordan alt karın kasıklara yayılıyomuş benim ağrı sancılar kuyruk sokumu bel kasık bacaklarımda oluyo karnım gerilince karnımda acılı bi ağrı oluyo
Benim ilk doğumumda sancılarım kasıkta başlamıştı adet sancısı gibi. Herkesin farklı seyredebiliyor. Belim hiç ağrımamıştı.Kızlar ellerinde şişme olan var mı benim bacakta ayakta ödem oluyor ilk gebeliğimde de olmuştu o normal ama bir kaç gündür sabah bi uyanıyorum ellerim şişmiş parmaklarımı kapatamıyorum sonra gün içinde geçiyor özellikle gece yatınca ve sabah ilk uyandığımda 1-2 saat çok şiş oluyor tuzlu vs çok yemiyorum internetten baktım gebelik zehirlenmesi falan yazıyor elde şişme için ama bebek hareketleri vs herşey normal yani ama aklıma da takıldı yine de
Bende ondan korkuyorum kasıklarımda adet sancısı gibi sancılar oluyo kuyruk sokumuma vuruyo normal gelmiyo hiç banaAllah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin canımartık grupta bebiş gelen bebişlerin haberleri duyulmaya başladı. Benim bir 2,5-3 haftam daha var. Bakalım ne zaman gelecek bebişim
Benim bu kızımda bir çatı ağrılarım oluyor anlatamam. Ne oturtuyor ne ayakta durduruyor.
İl neresi canım ankara mı?
Benim ilk doğumumda sancılarım kasıkta başlamıştı adet sancısı gibi. Herkesin farklı seyredebiliyor. Belim hiç ağrımamıştı.
Canım hava durumuda etkiler. Havaların sıcak olduğu vakit şişmeler normal
Benim suni sanci ile dogum baslatildi ilk hamileligimde. Suyum sizinti seklinde bitmisti ve 39+6da farkedildi. Suni sanci ne yazikki kolay bir sürec diil ya da benimki cok uzun sürdüKızlar merhaba benim de yarın kontrolüm var ve Dr geçen hafta Salıya kadar gelmezse salı günü suni sancı verilecek dedi. İlk dogumumda suyum gelmişti sonra kendi sancilarimla doğurmuştum. Ama bunda suni sancı dan çok korkuyorum normal sancilardan daha sert daha uzun süreli oluyormuş. Aranızda daha önce suni sancıyla doğum yapan var mı? Lütfen bana dualarınızda yer verin çok korkuyorum
Bende ondan korkuyorum kasıklarımda adet sancısı gibi sancılar oluyo kuyruk sokumuma vuruyo normal gelmiyo hiç bana
Bende Perşembe gircem inşallah bende 38+6 oluyorum aynıBiz de gün aldik kızlar. Perşembe saat 1de kabusuyoruz inşallah 38+6 olmuş oluyoruz hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Doktor 2 kere alttan bakti acıklik varmi diye acıklik varmiş koekulacak gibi degilmis ama bebegin uyguladigi baskı baya varmişAllah kolaylık versin cnm bize de haber ver inşallah hayırlı haberlerle dönersin
Bugün gittik hastaneye yokmuş gelmemiş acil bişey olursa gel demişti ama kendisini bulamadık bu saatten sonra başka doktora gitmekte zor devlette kabul etmezler diye düşünüyorum perşembeye kadar acil bişey olmazsa Perşembe günü gidicem inşallah biraz olsun hareketli bugün tekrardan sancılarım hafifledi ara ara oluyo düzensiz eğer düzene binerse yine gidicem kaç olursa olsun artıkDr acil durum olursa gel vs de mi demedi takvime göre 10 Mayıs diyor sizin ?Allah korusun suyunuzun gelmesini mi bekliyor doktor değişikliği de zor olur ama ilgisiz mi bilgisiz mi bu doktor anlam veremedim
Bnmde arada bı kasılma var sadece onun dışında tık yok. Rabbim kolay doğumlar nasip etsinBenim yalancı kasılmalar vardı karnımda sadece. Açıklık da geçen hafta çıktı 2 cm. Geçen hafta da 40 50 de seyreden 3 4 ağrı çıkmıştı. Her hafta artıyor bu hafta da baya artmış. Kanala girdi girecek gibiymiş ama girdikten sonra mı doğum başlar yoksa doğum başlayınca mı girer bilemeyiz dedi doktor
Sizin zor geçmiş ya. Bende korkuyorum ama stres yapmamak en önemlisi İnşallah bunda zorluk çekmeyizBenim suni sanci ile dogum baslatildi ilk hamileligimde. Suyum sizinti seklinde bitmisti ve 39+6da farkedildi. Suni sanci ne yazikki kolay bir sürec diil ya da benimki cok uzun sürdü
25 saat sonra dogurabildim ve kendi sancindaki gibi yavas yavas düzenli bi sanci olmamisti. Bi anda sanci basladi fitilden sonra. Benim acilmam kolay olmamisti 10 saatten fazla sanci cekip sadece 2 cm acilmam vardi. Sonra epidural verildi 1-2 saat dinlenmem icin. Ve o esnada nasil rahatladiysam bianda acilmam hizlandi. Sonra epiduralin etkisi gecince sanciya devamBu seferki dogumum icin umarim kendi sancim gelir diyorum ama nasip kismet
Benim nst de 65leri gördüğünde bile hiç bişey hissetmedimBenim yalancı kasılmalar vardı karnımda sadece. Açıklık da geçen hafta çıktı 2 cm. Geçen hafta da 40 50 de seyreden 3 4 ağrı çıkmıştı. Her hafta artıyor bu hafta da baya artmış. Kanala girdi giecek gibiymiş ama girdikten sonra mı doğum başlar yoksa doğum başlayınca mı girer bilemeyiz dedi doktor
Bu haftalarda artık açıklıklar oluyor. Ben ayaklarımı üsutunce bahsettiğiniz sancı ağrıları yaşıyorum bir de idarariniZ rengi nasıl koyu ise bol su için . Benim ilk kasilmalar olduğunda doktor çok su icmezsen serum vericem demişti susuzluk arttiriyormus ağrı kasılmalarıDoktor 2 kere alttan bakti acıklik varmi diye acıklik varmiş koekulacak gibi degilmis ama bebegin uyguladigi baskı baya varmiş
Maşallah yaDogum yaptim kızlar darisi size olsun insallah
Kendi sancimla 5 saat bekledim sancim yetersiz geldi ama 7 cm aciklik vardi. 1 saatlik az birsey suni sanci ile kavustum yavruma çok sükür.
Çok sükür iyiyiz. Bebis de yanımda uyuyor simdilikMaşallah yagözünüz aydın nasılsınız bebiş nasil
Yatışım yapıldı nstye bagladılar bebek aşsagıya inmiş baskı baya var dedi nst takibi yapacaklarmış bilmiyorum aonu ne olacakBenim nst de 65leri gördüğünde bile hiç bişey hissetmedimgerçi ağrı eşiğimle alakalı olabilir . Bakalım yarın nasıl cikicak bugüne kadar hep erken doğurmaktan korkuyordum artık erken doğum haftasını geride bıraktım bı huzur geldi hareketlerini arttırdim ve gelsin artık diyorum geceleri kaburga ağrısı ve bitmek bilmeyen mide yanmalari acı sulardan yoruldum.
Bu haftalarda artık açıklıklar oluyor. Ben ayaklarımı üsutunce bahsettiğiniz sancı ağrıları yaşıyorum bir de idarariniZ rengi nasıl koyu ise bol su için . Benim ilk kasilmalar olduğunda doktor çok su icmezsen serum vericem demişti susuzluk arttiriyormus ağrı kasılmaları
Bugün gittik hastaneye yokmuş gelmemiş acil bişey olursa gel demişti ama kendisini bulamadık bu saatten sonra başka doktora gitmekte zor devlette kabul etmezler diye düşünüyorum perşembeye kadar acil bişey olmazsa Perşembe günü gidicem inşallah biraz olsun hareketli bugün tekrardan sancılarım hafifledi ara ara oluyo düzensiz eğer düzene binerse yine gidicem kaç olursa olsun artık
Yatışım yapıldı nstye bagladılar bebek aşsagıya inmiş baskı baya var dedi nst takibi yapacaklarmış bilmiyorum aonu ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?