2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Yok kanala da girmemiş açıklık yok sancı yok hicbisey yok nasıl olacak bilmiyorum
Benim yalancı kasılmalar vardı karnımda sadece. Açıklık da geçen hafta çıktı 2 cm. Geçen hafta da 40 50 de seyreden 3 4 ağrı çıkmıştı. Her hafta artıyor bu hafta da baya artmış. Kanala girdi girecek gibiymiş ama girdikten sonra mı doğum başlar yoksa doğum başlayınca mı girer bilemeyiz dedi doktor

Allah kolaylık versin cnm bize de haber ver inşallah hayırlı haberlerle dönersin

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin canım artık grupta bebiş gelen bebişlerin haberleri duyulmaya başladı. Benim bir 2,5-3 haftam daha var. Bakalım ne zaman gelecek bebişim
Benim bu kızımda bir çatı ağrılarım oluyor anlatamam. Ne oturtuyor ne ayakta durduruyor.
İl neresi canım ankara mı?
Benim ilk doğumumda sancılarım kasıkta başlamıştı adet sancısı gibi. Herkesin farklı seyredebiliyor. Belim hiç ağrımamıştı.

Canım hava durumuda etkiler. Havaların sıcak olduğu vakit şişmeler normal

Bende ondan korkuyorum kasıklarımda adet sancısı gibi sancılar oluyo kuyruk sokumuma vuruyo normal gelmiyo hiç bana

Benim suni sanci ile dogum baslatildi ilk hamileligimde. Suyum sizinti seklinde bitmisti ve 39+6da farkedildi. Suni sanci ne yazikki kolay bir sürec diil ya da benimki cok uzun sürdü
25 saat sonra dogurabildim ve kendi sancindaki gibi yavas yavas düzenli bi sanci olmamisti. Bi anda sanci basladi fitilden sonra. Benim acilmam kolay olmamisti 10 saatten fazla sanci cekip sadece 2 cm acilmam vardi. Sonra epidural verildi 1-2 saat dinlenmem icin. Ve o esnada nasil rahatladiysam bianda acilmam hizlandi. Sonra epiduralin etkisi gecince sanciya devam Bu seferki dogumum icin umarim kendi sancim gelir diyorum ama nasip kismet

Bende ondan korkuyorum kasıklarımda adet sancısı gibi sancılar oluyo kuyruk sokumuma vuruyo normal gelmiyo hiç bana

Dr acil durum olursa gel vs de mi demedi takvime göre 10 Mayıs diyor sizin ?Allah korusun suyunuzun gelmesini mi bekliyor doktor değişikliği de zor olur ama ilgisiz mi bilgisiz mi bu doktor anlam veremedim

Dr acil durum olursa gel vs de mi demedi takvime göre 10 Mayıs diyor sizin ?Allah korusun suyunuzun gelmesini mi bekliyor doktor değişikliği de zor olur ama ilgisiz mi bilgisiz mi bu doktor anlam veremedim
Bugün gittik hastaneye yokmuş gelmemiş acil bişey olursa gel demişti ama kendisini bulamadık bu saatten sonra başka doktora gitmekte zor devlette kabul etmezler diye düşünüyorum perşembeye kadar acil bişey olmazsa Perşembe günü gidicem inşallah biraz olsun hareketli bugün tekrardan sancılarım hafifledi ara ara oluyo düzensiz eğer düzene binerse yine gidicem kaç olursa olsun artık

Bnmde arada bı kasılma var sadece onun dışında tık yok. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin

Sizin zor geçmiş ya. Bende korkuyorum ama stres yapmamak en önemlisi İnşallah bunda zorluk çekmeyiz

Benim nst de 65leri gördüğünde bile hiç bişey hissetmedim gerçi ağrı eşiğimle alakalı olabilir . Bakalım yarın nasıl cikicak bugüne kadar hep erken doğurmaktan korkuyordum artık erken doğum haftasını geride bıraktım bı huzur geldi hareketlerini arttırdim ve gelsin artık diyorumgeceleri kaburga ağrısı ve bitmek bilmeyen mide yanmalari acı sulardan yoruldum.
Doktor 2 kere alttan bakti acıklik varmi diye acıklik varmiş koekulacak gibi degilmis ama bebegin uyguladigi baskı baya varmiş
Bu haftalarda artık açıklıklar oluyor. Ben ayaklarımı üsutunce bahsettiğiniz sancı ağrıları yaşıyorum bir de idarariniZ rengi nasıl koyu ise bol su için . Benim ilk kasilmalar olduğunda doktor çok su icmezsen serum vericem demişti susuzluk arttiriyormus ağrı kasılmaları

Yatışım yapıldı nstye bagladılar bebek aşsagıya inmiş baskı baya var dedi nst takibi yapacaklarmış bilmiyorum aonu ne olacak

İnşallah acillik durum olmaz da sakince gidersin.Evet devlette kabul eden olmayabilir ama acilde hangi Dr nöbetçi ise o girer ameliyata gerek kalmasın tabi buna .Simdiye kadar takibinde olan doktorun yapmasi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…