• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Gerçekten 9 doguruyorlar demekki. Bizimki en son 2770 gr di. Erkek bebekleri tutmaktan yanayız dedi adam ama zaten son gün 10 Mayıs son güne kadar mi bekleticek bilmiorm. Daha doğum şeklini de konuşmadık herşey yarin netlesicek
Valla öyle benide bekletiyo işte ama dayanıcak gücüm kalmadı 3. Sezeryan olduğu için stres oluyorum beklemenin bi anlamı yok gibi geliyo

Kızlar merhaba benim de yarın kontrolüm var ve Dr geçen hafta Salıya kadar gelmezse salı günü suni sancı verilecek dedi. İlk dogumumda suyum gelmişti sonra kendi sancilarimla doğurmuştum. Ama bunda suni sancı dan çok korkuyorum normal sancilardan daha sert daha uzun süreli oluyormuş. Aranızda daha önce suni sancıyla doğum yapan var mı? Lütfen bana dualarınızda yer verin çok korkuyorum 🥺😣

Kızlar merhaba benim de yarın kontrolüm var ve Dr geçen hafta Salıya kadar gelmezse salı günü suni sancı verilecek dedi. İlk dogumumda suyum gelmişti sonra kendi sancilarimla doğurmuştum. Ama bunda suni sancı dan çok korkuyorum normal sancilardan daha sert daha uzun süreli oluyormuş. Aranızda daha önce suni sancıyla doğum yapan var mı? Lütfen bana dualarınızda yer verin çok korkuyorum 🥺😣
Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İnşallah doğumun kolaylıkla geçer ama suni sancı herkese göre değişiyor sanırım. Kuzenim suni sancıyı sadece 1 saat çekti hemen açılması oldu ve doğurdu hemde ilk doğum olmasına rağmen, belki seninki de öyle güzel olur

Valla öyle benide bekletiyo işte ama dayanıcak gücüm kalmadı 3. Sezeryan olduğu için stres oluyorum beklemenin bi anlamı yok gibi geliyo
Bence de çok saçma bu kadar bekletmesi taşıyan sıkıntıyı çeken biz olduğumuz için herkese hava hoş kalsın 40 a kadar 😂 ne yaşıyoruz bilen yok valla, 37 den sonra bile doğsa miad sayılıyor zaten prematüre bile olmuyor 38 den sonra alınabilir kaldı ki ilk doğum da değil sezeryan olacağı belli herşey belli zorlamanın anlamı ne anlamıyorum benim de eşim 22-23 Mayıs olsun diyor ama o zaman 39+1 oluyorum bende ay yok istemem dedim 17 Mayıs olsun dicem 38+1 de doğsun diye bakalım benim doktor ne diyecek çarşamba günü inşallah kabul eder

Benim de bebeğimi doğurtacaklardı yatış yapıldı kordonda düğüm var diye ilk gebeliğimde birde nişan gelmişti zaten açılmam 1-1,5 cm’di suni sancı verdiler ama benim öyle ciddi bi Ağrım sızım olmadı zaten açılmam da olmadı hiç 😂 Bebek çok yukarda normal doğmaz sana da boşa eziyet etmeyelim riske de atamayız dedi acil sezeryana aldılar bana mı etki etmedi düşük doz mu veriler bilmiyorum ama hiç etkilememişti beni normal her zamanki gibi kasılma hissetmiştim ufak tefek o kadar

Bence de çok saçma bu kadar bekletmesi taşıyan sıkıntıyı çeken biz olduğumuz için herkese hava hoş kalsın 40 a kadar 😂 ne yaşıyoruz bilen yok valla, 37 den sonra bile doğsa miad sayılıyor zaten prematüre bile olmuyor 38 den sonra alınabilir kaldı ki ilk doğum da değil sezeryan olacağı belli herşey belli zorlamanın anlamı ne anlamıyorum benim de eşim 22-23 Mayıs olsun diyor ama o zaman 39+1 oluyorum bende ay yok istemem dedim 17 Mayıs olsun dicem 38+1 de doğsun diye bakalım benim doktor ne diyecek çarşamba günü inşallah kabul eder
İnşallah kabul eder bende Allah'ım 38i geçirmesin gün için artık diye dua ediyorum 38+4 bile dese zil takıp oynucam ama bu geceden korkuyorum inşallah ağrısız uyuyabilirim dün geceki gibi sabahlamam sabahlarsam kesin gidicem yarın doktorla konuşmaya

İnşallah kabul eder bende Allah'ım 38i geçirmesin gün için artık diye dua ediyorum 38+4 bile dese zil takıp oynucam ama bu geceden korkuyorum inşallah ağrısız uyuyabilirim dün geceki gibi sabahlamam sabahlarsam kesin gidicem yarın doktorla konuşmaya
Ben 36+0 oldum benim bile ağrım o kadar çok ki uyuyamıyorum geceleri kıvranıyorum yatakta senin ağrın daha da çoktur günün daha yakın küçük bebeğim var malum öğlen de uyku yok mal gibi dolaşıyorum valla uykusuzluktan ölcem bende 9 ay geçti resmen şu 15 gün geçmiyor 😔

Kızlar ellerinde şişme olan var mı benim bacakta ayakta ödem oluyor ilk gebeliğimde de olmuştu o normal ama bir kaç gündür sabah bi uyanıyorum ellerim şişmiş parmaklarımı kapatamıyorum sonra gün içinde geçiyor özellikle gece yatınca ve sabah ilk uyandığımda 1-2 saat çok şiş oluyor tuzlu vs çok yemiyorum internetten baktım gebelik zehirlenmesi falan yazıyor elde şişme için ama bebek hareketleri vs herşey normal yani ama aklıma da takıldı yine de

Kızlar ellerinde şişme olan var mı benim bacakta ayakta ödem oluyor ilk gebeliğimde de olmuştu o normal ama bir kaç gündür sabah bi uyanıyorum ellerim şişmiş parmaklarımı kapatamıyorum sonra gün içinde geçiyor özellikle gece yatınca ve sabah ilk uyandığımda 1-2 saat çok şiş oluyor tuzlu vs çok yemiyorum internetten baktım gebelik zehirlenmesi falan yazıyor elde şişme için ama bebek hareketleri vs herşey normal yani ama aklıma da takıldı yine de
Bende de.oluor tombik tombik oldu parmaklarim tanıyamiorm. Normal bence ya bebek hareketleri de iyiyse stres yapmayın. Benm evde tansiyon aleti var doktorum aldırmisti olcuyorum duzenli özellikle çok şiş gördüğümde düşük cikior

Benimde şişiyor hatta ödemden ellerim uyuşuk hep hamilelikte ödemden kaynaklı ellerde geçici sinir sıkışması oluyormuş Dr um normal demişti ayaklarım da çok şişiyor davul gibi oluyor bende tuzlu yemiyorum ama aktifim gün içinde çok ondan sanırım şişiyolar

İnşallah sağlıklı bir şekilde evladına kavuşursun you tube da çok insan var suni sancıyla doğum yapan bazen karşıma çıkıyor benim ektim iki çocuğunu da suni sancıyla doğurmuş 41.haftada hiç kendi ağrısı olmuyormuş

Suyu az mı iciyorsunuz acaba ?Ona da bağlı olabilirmiş aile hekimi demişti bana ,suyu artirirsan ödem azalır

Back