- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
- #15.141
Hiç sorma bugünde aynı belimdeki sancı ağrı geçmiyo kasıklarım ağrıyo sızkıyo göbeğime yayılan hafif bi sancı oluyo arada bebeğin hareketleri azaldı dünden beri sakin yavaş hareket ediyo kasılmalar ara ara oluyo o zaman oturduğum yerde ayaklarımı hoplatıyorum bildiğin boş bulunup bağırdığım oluyo hastaneye gittik sabah erkenden ama doktor bey 1mayısın etkisinden kurtulamadı sanırım hala kendisi 1mayısta ne gelicem demiş ne gelmicem demiş fiş vermiyoruz o yüzden dediler sinirden ağlayarak geldim geri 1saatlik yolu Perşembe günü tekrar gidicez acil doğum sancısı sıkıştırmazsa Allah'ın izniyle hoş bu gidişle ben doğum sanıcıyla gidicem gibi hissediyorum artık dünden beri bebeğin ayakları göbek deliğimin orda normalde midemde yukarda oluyodu birden o sancılardan sonra aşırı düştü aşağı mide kısımlarım üst kısımlar bomboş kaldı zaten kıpırdasa sertleşse kasıklarıma öyle bi baskı yapıyo ki kuyruk sokumum omurgam kasıklarım ağrıyo o süre içinde duramıyorum olduğum yerdeBen 36+0 oldum benim bile ağrım o kadar çok ki uyuyamıyorum geceleri kıvranıyorum yatakta senin ağrın daha da çoktur günün daha yakın küçük bebeğim var malum öğlen de uyku yok mal gibi dolaşıyorum valla uykusuzluktan ölcem bende 9 ay geçti resmen şu 15 gün geçmiyor![]()