2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende şimdi salonun camlarını ve kapısını sildim oturayim dedim biraz hergün bir idanın camını silsem anca yaparım sanırım

Bende şimdi salonun camlarını ve kapısını sildim oturayim dedim biraz hergün bir idanın camını silsem anca yaparım sanırım
Bende öyle yaptım kolay gelsin Allah yardımcınız olsun kapıları da hergün 2 kapı sildim camları da hergün 2 cam sildim dinlene dinlene dün oturma odasını süpürdüm sildim halısını kaldırdık eşimle bugün mola verdim yarın Allah izin verirse mutfağı süpürüp silip halısını değiştiricem ertesi günü kontrolüm var zaten bakalım neler olcak tam doğuma evimi hazır etcem çok şükür kendimi aşırı yormadan 34. Haftadan beri yavaş yavaş dinlenerek ara vererek yaptım bitiriyorum

Kontrolden çıktım. Bebek 3.300 imiş doktor normal olmaz kilosu normal doğuma uygun değil dedi. 15 mayıs verdi sezeryan doğum tarihi için .hayırlısı bakalım
Kaçıncı haftada 3.300 çıktı kilosu benim de büyük ihtimalle 17-18 Mayıs gibi sezeryan olacak ama benimki en son 33+6 da 2.380 di 36+0 da haftaya gidicem belki 3.000 olmuştur

Ay kızlar bugün doğum yapalı 13 gün oldu 10 kilo vermişim. Boşuna takmışız kiloları. Zaten hamileliğim boyunca da toplam 14 kilo almıştım.
Bende geçen sene doğum yaptım tabi ben 35 kilo aldım ilk 40 günde 17 kilo kendiliğinden gitmişti hemde baya çok yememe rağmen demiştim o zaman demek ki 20 kilo falan alsam doğumdan sonra eski halime dönecekmişim diye hemen 2.ye hamile kalınca tabi o 17 kiloyu geri aldım bunda umarım yine öyle hızlı gider kalanı da diyetle veririm

Sizin dediğiniz gibi iri bebek alalım diyeni duymuştum ama ufak diyip almak isteyen ilk defa bana denk geldi tuhaf geldi bana da o yüzden
Eğer bebek anne karnında yeteri kadar gelişme gösteremiyorsa kilosu ve ölçümleri geri kalıyorsa doktorlar fazla bekletmeden sezeryana almak isterler zaten bu normal. Ama tabiki bunun için en az 3 haftalık değerlere bakıp ona göre gelişimini net söyleyebilir. 1 haftada kilo almamışsa bu bebek gelişmiyor anlamına gelmez. Belli bir zaman aralığına bakarak söylenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…