- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #14.561
Benim fazla suyum ama yakın arkadaşımın böyle bir riski vardı. 32. Haftada izine ayrıldı. Normal doğumu bekledi . 41de sezeryanla aldılar evde dinlendi bol bol.Aranizda suyu az olup erken dogum riski olan var mi?
Ayyy ağzın bal yesin böyle şeyler duymaya çok ihtiyacım varrrAy kızlar bugün doğum yapalı 13 gün oldu 10 kilo vermişim. Boşuna takmışız kiloları. Zaten hamileliğim boyunca da toplam 14 kilo almıştım.
Hayirli olsun inşallahKontrolden çıktım. Bebek 3.300 imiş doktor normal olmaz kilosu normal doğuma uygun değil dedi. 15 mayıs verdi sezeryan doğum tarihi için .hayırlısı bakalım
Yaaa böyle okuyunca çok heyecanlanıyorum gözünüz aydin çok şükürKızlar selamm. Dün itibariyle kızımı kucağıma aldım ben de
Benimde ilk kanamam olduğunda plesanta aşağıda demişti sürekli yatin bide çok su için ben ilk hafta yemeği bile yattigim yerde getirmişlerdi bana ama şanslıydım annem kardeşim geldi baktı bana . Bı 10 gün bile yatsaniz çok şey farkediyor inşallah Allah şifa versin daha once kanamalariniz oldu mu .bana fitil iğne falan da verildi sonra herşey yoluna girdiEvet kızlar gittim plasenta aşagıda dedi ondan olmuş kanaman dedi ilaç yazdı ve bol bol yatıp dinleniceksin dedi
Gözünüz aydın Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin böyle haberler aldıkça sabırsızlanıyorum heyecanlanıyorum duramıyorum bende yerimdeKızlar selamm. Dün itibariyle kızımı kucağıma aldım ben de
Canım bu karın nasıl oluyor dogum yaptığımızda hemen inmiyor değil mi hastane için hala pijama almadım ilk gün biraz olsun iner karın diye düşündüm ona göre biseyler alicam artıkAy kızlar bugün doğum yapalı 13 gün oldu 10 kilo vermişim. Boşuna takmışız kiloları. Zaten hamileliğim boyunca da toplam 14 kilo almıştım.
Benimde 15 mayista olacak yüksek ihtimalle 5 mayista kesin tarih verir sanirimKontrolden çıktım. Bebek 3.300 imiş doktor normal olmaz kilosu normal doğuma uygun değil dedi. 15 mayıs verdi sezeryan doğum tarihi için .hayırlısı bakalım
Çatı muayenesi yaptımı acaba yapmadıysa yapmadan direk böyle bi kanıya varmaları doktorların çok saçma 4kilo doğum yaptı yeğenim 4 yıl önce 5 ay öncede 3900 normal doğuma girdi kordon dolanması yüzünden 12saat sancı çekip normali denedikten sonra sezeryana alındı hayırlısı olsun hakkınızda maşallah kilosu yerinde minnoşun sağlıcakla hayırlısı neyse öyle doğsun inşallahKontrolden çıktım. Bebek 3.300 imiş doktor normal olmaz kilosu normal doğuma uygun değil dedi. 15 mayıs verdi sezeryan doğum tarihi için .hayırlısı bakalım
Bende sezeryan oldum beden olarak rahatlık olarak geniş takımlar seçtim göbek hemen inmiyo evet normal doğumdan sonra isterseniz karnınızı hemen satabilirsiniz ama ben sezeryanda sonra hemen karnımı saramadım özellikle hastanedeki ilk gün ilk kalkıp yürüme zamanları vs acılı oluyo insan ayakta yürürken o basınçtan nefesini ilk bi iki denemede zor alıyo göbekte benim 25 haftalık civarı gibiydi doğumdan hemen sonra kişiden kişiye değişiyordur belki yinede rahat geniş tercihiniz olsunCanım bu karın nasıl oluyor dogum yaptığımızda hemen inmiyor değil mi hastane için hala pijama almadım ilk gün biraz olsun iner karın diye düşündüm ona göre biseyler alicam artıkçok güzel vermissiniz aklım hep göbek ne duruma geliyor onu merak ediyorum kuşak sardinizmi ya da korse giydiniz mi
Nasıl peki daha mı kolay daha mı zorÇok teşekkür ediyorum evet ikinci sezeryandı:)
Canım bu karın nasıl oluyor dogum yaptığımızda hemen inmiyor değil mi hastane için hala pijama almadım ilk gün biraz olsun iner karın diye düşündüm ona göre biseyler alicam artıkçok güzel vermissiniz aklım hep göbek ne duruma geliyor onu merak ediyorum kuşak sardinizmi ya da korse giydiniz mi
Elbise almak daha mı mantıklı peki .bende doğumum nasıl olcak bilmiyorum şuan ama sezeryan olursa pijamanin lastiği dikiş yerlerini rahatsiz edermi bilemedim .ilk gün 25haftalik gibi olursa güzel ozaman alt üst takımlardan alabilirimBende sezeryan oldum beden olarak rahatlık olarak geniş takımlar seçtim göbek hemen inmiyo evet normal doğumdan sonra isterseniz karnınızı hemen satabilirsiniz ama ben sezeryanda sonra hemen karnımı saramadım özellikle hastanedeki ilk gün ilk kalkıp yürüme zamanları vs acılı oluyo insan ayakta yürürken o basınçtan nefesini ilk bi iki denemede zor alıyo göbekte benim 25 haftalık civarı gibiydi doğumdan hemen sonra kişiden kişiye değişiyordur belki yinede rahat geniş tercihiniz olsun
Bence her ihtimale karşı bir elbise bir pijama takımı alın ben öyle aldım yada varsa evden bi elbise koyun mutlakaElbise almak daha mı mantıklı peki .bende doğumum nasıl olcak bilmiyorum şuan ama sezeryan olursa pijamanin lastiği dikiş yerlerini rahatsiz edermi bilemedim .ilk gün 25haftalik gibi olursa güzel ozaman alt üst takımlardan alabilirim
Ben alt üst takımlardan aldım ince terletmeyen kumaşlardan bel lastiği yumuşak kendimden bir beden büyük aldım bu sefer önü düğmeli olanlardan aldım geçen sefer 3 düğmeli almıştım beni zorladı biraz normal doğumda daha rahat hareket ediliyo ama sezeryanda ilk zamanlar bi kişiden destek almak gerekiyo sürekli hareketlerin kısıtlı oluyo elbise alsam ilk gün için zor olabilir diye düşündüm ben otur kalk yaparken tercih meselesi tabi lohusa takımlarının genelde bel lastikleri ya yumuşak yada ayarlı düğmeli oluyo arkadaşın dediği gibi ben bir beden büyük yumuşak bel lastikli aldım elbiseyle rahat edemem diye tercih etmedim kendimi biliyorum sezeryanın ilk günü tek uğraşım canımın acısı birde bebeğimin beslenmesi olduElbise almak daha mı mantıklı peki .bende doğumum nasıl olcak bilmiyorum şuan ama sezeryan olursa pijamanin lastiği dikiş yerlerini rahatsiz edermi bilemedim .ilk gün 25haftalik gibi olursa güzel ozaman alt üst takımlardan alabilirim
Lohusa kiyafetleri hep dantelli bı tuhaf içime sinmedi o yüzden pentiden normal bı takım alayım diye düşünmüştüm .zaten iyiki kimseyi istemedim hem bizim taraftan hem eşimin taraftan çok şükür tum sülale geliyorO göbek hemen gitmiyor yayani benim gitmemişti .Lohusa pijamalari belden ayarlı oluyor bir tane öyle alabilirsiniz aslında. bir de bedeninizden bir beden büyük normal pijama takımı .Korseyi bu kez kullacanagim ben de doktora sorup
Bana enson gittigimdesuyu birazcik azalmış ama endişe edecek kadar degil günde 3adet havuc ye demistiAranizda suyu az olup erken dogum riski olan var mi?
Ben pijama takımı aldım ama lohusa takımı olduğu için hem beli lastik ayarlamalı hem de baya yüksek yani dikişe denk gelmez, sadece sonda takılı olursa zor olurmuş o zaman da pijama altını yataktan kalkana kadar giymiycem zaten ayağa kaldırmadan önce sondayı çıkarıyolarmışElbise almak daha mı mantıklı peki .bende doğumum nasıl olcak bilmiyorum şuan ama sezeryan olursa pijamanin lastiği dikiş yerlerini rahatsiz edermi bilemedim .ilk gün 25haftalik gibi olursa güzel ozaman alt üst takımlardan alabilirim
hadi yaa Sonda mi takiliyor ilk kez duydum hemen bı baktım internetten 12 24 saat kalır demişler. Ben bı kalkıp meryem süresi okuyayım kolay doğum içinBen pijama takımı aldım ama lohusa takımı olduğu için hem beli lastik ayarlamalı hem de baya yüksek yani dikişe denk gelmez, sadece sonda takılı olursa zor olurmuş o zaman da pijama altını yataktan kalkana kadar giymiycem zaten ayağa kaldırmadan önce sondayı çıkarıyolarmış
Bende rüyalarda kendi doğumumu her açıdan full hd izledim artık emzirme ve lohusalık kabuslarına geçtimhadi yaa Sonda mi takiliyor ilk kez duydum hemen bı baktım internetten 12 24 saat kalır demişler. Ben bı kalkıp meryem süresi okuyayım kolay doğum içinya da youtubeden acip dinleyim
kesin bu akşam rüyamda dogumhanede bana sonda takılır
Canım ikinci sezeryan daha ağrılı geçti açıkcası ya da o ağrıların hepsini unutmuşumNasıl peki daha mı kolay daha mı zorBilerek girmek korkutuyor biraz beni ama kavuşma anını düşününce korku gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?